Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Jaj, baby, same zle spravy dnes 😠
@gmm presne ako u teba... v tom mesiaci kedy som myslela, že je chyba len vo mne, tak presne v ňom som ostala tehotná. Kamoška išla na preventívnu kontrolu ku gynekologičke a reku však idem aj ja a keď som mala o dva dni prísť po výsledky z krvi, tak mi gynekologička povedala, že a je to tu, že som tehotná. No v tú chvíľu som mala pocit, že ide na mňa po španielsky, lebo som prvých pár sekúnd nechápala o čom mi hovorí. No ale keď som vyšla z ordinácie, tak som vyzerala jak extra zaľúbená a vkuse som si hovorila "som tehotná, ja som fakt tehotná", no a šup do obchodu nakúpiť plno zeleninky a ovocia 🙂
@pimar kludne mozes zacat s vysetreniami aj teraz, ak by ti nieco nasli mozes to aspon riesit, ja mam dve uz dospele deti a priatel jedno a chceme spolocne, na 1 x, co sme si raz nechtiac nedali pozor sa zadarilo, ale v 10 tt sme o babatko prisli a odvtedy uz 18 cyklus nic a vsetky vysledky ok aj ukazkove grafy
@izy1661 za mna podla vsetkych ukazovatelov v grafe ovu na 19 DC 🙂...drzim palce 🙂...kedy planujes testovat?
@katarinazavo neskusala si test?
@taily30 krasny graf aj test 🙂...moc moc gratulujem 🙂...tieto testy pekne ukazuju, co su to prosim ta za znacku?
@martinade to vyzera ako keby sa nevedelo babo udrzat, co vsetko uzivas? Lebo uz druhy cyklus podobny scenar, ze babatko odchadza v podstate skoro hned po uhniezdeni...nerobil ti Dr. utz aj v druhej faze cyklu po ovu? Aka je vystelka?
@dadulik6 gratulujem k povyseniue, neboj ovu prebehla 🙂
@zoja82 ako dlho sa snazite? Mne Dr. povedal, ze HP je zaklad, tak si skus poziadat, aby ti ho Dr. spravil 🙂...tiez sa priklanam ako pise martinade k prefukom, laparke...
@marienn55 test pozitivny este nie je, tak by som to z grafu vymazala 🙂...podla mna sa blizi aj vdaka hlienu, ktory znacis, pravdepodobne v priebehu par dni bude 🙂...drzim palce
@evi38 testy mam nakúpené a prsty ma svrbeli aj dnes.
Len... nejaka som nesvoja, lebo ma tak zvláštne pobolievaju vaječníky(nie je to silna bolest, ale je to take zvláštne) a aj teplotu počas dňa mam vyssiu(vcera som isla umyť schody vo vchode a taka som prisla unavená a teplota až 37,95℃! Tk neviem, ci nemám nejaky zápal alebo co, ale okrem únavy a tych vaječníkov je vsetko v pohode.
Len teda to ma odrádza, ze by to bolo zbytocne :/

@zoja82 sorry, myslela som, že uvedený graf je terajší cyklus. Možno by ti pomohlo ako píše @martinade prefuk vajcovodov. No nám by nepomohlo ani umelé oplodnenie :( a pritom stačí tak "málo" nemyslieť že pracujeme na dieťati, že chceme ďalšie miminko.