Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@izy1661 ou, prave minuly mesiac ked som bola tehotna, tak mi lekar zobral krv. Dal mi kontrolu o 2,5 tyzdna a ked som bola na kontole tak mi dal tabletky na stitnu zlazu lebo výsledkyneboli celkom v poriadku, ale medzitym som potratila. Takze prvy mesiac co beriem tabletky na stitnu a ajtak som potratila. Za ako dlho funguju tabletky?
@martinade neviem moja zlatá :( ja ich už užívam 4. mesiac, ale najprv mi dali len nízku dávku a že to s mojimi hodnotami nič neurobilo, tak hneď dvojnásobok. Prvýkrát som išla v septembri, zobrali mi krv, všeobecne celí kontrola a že keď sa už snažíme, tak mi dala aj lieky, lebo že ideálna hodnota štítnej žlazy je do 2,5 - ideálne 2. Ja som mala viac než 4. Povedala, že ak by sme sa nesnažili tak je to ok, ale v prípade takých ťažkostí aké som mala už(že sa to nevedelo udržať) a že sa snažíme už dlhšie tak hneď dala lieky. Potom kontrola bola v decembri(po 3 mesiacoch) a že mi to vôbec nestačí, tak dvojnásobnú dávku. Teraz že až o pol roka kontrola :( Tak len dúfam, že už je ok. Ale ževraj trvá aj rok kým sa naství správna liečba, to keď som si prečítala na niektorých fórach ma išlo roztrhnúť.... hlavne, že starý gynekológ sa dušoval, že mám štítnu v pohode ach. Ja som teraz tak, že prvý mesiac užívam tie silnejšie a dúfam, že to vyšlo... i keď.. to sa ešte nevie, ale mám krásne ustálené teploty, to som takto asi ešte nemala, tak možno aspoň tak. Uvidím. No hlavne, že ti na to prišli a snáď to bude tým a keď sa to preliči(nikdy sa to ževraj úplne nevylieči) tak to pôjde ako po masle 🙂
@izy1661 držím silno pršteky, nech sa zadari. To som o tej stitnej nevedela. Takze neostava nic ine ako bojovat. Dnes mi klesla teplota, ani špinenie ani ms nikde, tak asi zajtra dorazi,vtak zajtra napisem lekarovi a budem chciet kontroly odber. Doriti toto vediet skor... Idem si dat lekara do late...
@martinade ja som o tej štítnej vedela napríklad, niekde v podvedomí som si myslela, že s ňou mám problém , ale proste keď mi brali krv vo februári na hormóny tak povedal, že štítnu mám ok. Zmenila som gynekológa a terajšia ma hneď na to poslala a zistilo sa toto... Ja som mala tiež naposledy v auguste takúto čiarku a nič z toho nebolo :(
@martinade na štítnu žlazu hlavne jod pomôže https://rng.nazory.eu/rubriky/j/jod
@evi38 ahoj nie neskúšala myslíš že podľa toho by sa mohlo zasadiť?aj keď v deň menzesu môže kľudne klesnúť že ?

@martinade mne doktorka povedala, ze tieto "mikropotraty" môže spôsobovať aj stitna zlata( co nakonec aj naozaj potvrdili, ze ju mam znizenu) lebo aj mne sa to takto uz stalo párkrát. Naposledy cez leto som mala pomerne slušnú druhu čiarku a o dva dni ani tuk. Mas stihnú v poriadku??