icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

monu66
14. jan 2019

@zoja82 sorry, myslela som, že uvedený graf je terajší cyklus. Možno by ti pomohlo ako píše @martinade prefuk vajcovodov. No nám by nepomohlo ani umelé oplodnenie :( a pritom stačí tak "málo" nemyslieť že pracujeme na dieťati, že chceme ďalšie miminko.

zoja82
14. jan 2019

@monu66 ja som chcela, aby mi urobili laparku a lekar v CAR a aj moj gynekolog odmietli, lebo ze by mi mohli viac uskodit, ze by som mohla mat potom zrastene oba

monu66
14. jan 2019

@zoja82 ufff, no ja síce skúsenosti s laparkou nemám, ale keď píšeš, že čo ti dvaja lekári povedali, tak ja osobne by som sa asi viac priklonila k tomu ivf v prípade, že už nie si najmladšia ako ja.

0507
14. jan 2019

Jaj, baby, same zle spravy dnes 😠

gmm
14. jan 2019

@monu66 Mne by možno tiež pomohlo to ,,nemyslenie,,Prvý sa nám tak podaril po 8mesiacoch som rezignovala a zrazu to vyšlo.Teraz rok a stále nič.

dadulik6
14. jan 2019

@0507 a ty ako moja?

0507
14. jan 2019

@dadulik6 ja takto

monu66
14. jan 2019

@gmm presne ako u teba... v tom mesiaci kedy som myslela, že je chyba len vo mne, tak presne v ňom som ostala tehotná. Kamoška išla na preventívnu kontrolu ku gynekologičke a reku však idem aj ja a keď som mala o dva dni prísť po výsledky z krvi, tak mi gynekologička povedala, že a je to tu, že som tehotná. No v tú chvíľu som mala pocit, že ide na mňa po španielsky, lebo som prvých pár sekúnd nechápala o čom mi hovorí. No ale keď som vyšla z ordinácie, tak som vyzerala jak extra zaľúbená a vkuse som si hovorila "som tehotná, ja som fakt tehotná", no a šup do obchodu nakúpiť plno zeleninky a ovocia 🙂

dolynkag
14. jan 2019

@0507 môžeš zajtra testovať, dúfam, že sa pridáš k novoročným pozitívnym 🙂

0507
14. jan 2019

@martinade mrzi ma to ☹

0507
14. jan 2019

@dolynkag uvidime, nejak sa na to necitim

dadulik6
14. jan 2019

@0507 super tesim sa dufam ze aspon tebe neklesne✊✊

0507
14. jan 2019

@dadulik6 zatial je to fajn, ale ja casto mavam pekne grafy a nic z toho

marienn55
14. jan 2019

Ahojte baby prosím poraďte mi, mám pco, myslite že toto je anovulacny cyklus?ci ešte čakať ovu či kašlať na to?ovu testy sa mi zdá že silnie čiarka ale teplota nič moc😕

dadulik6
14. jan 2019

@0507 noo ved uvidime ✊ ja som zvedava aku budem mat zajtra teplotu lebo na ms mam skoro ak ovu prebehla mala by mi teplota stupnut

dadulik6
14. jan 2019

@marienn55 no podla grafu a ani testov ovu este neprebehla

dadulik6
14. jan 2019

@marienn55 ani toho 14 este nemas pozit. Ovu test lebo ciarka musi byt rovnaka ako kontrolna alebo silnejsie a tvojej este chyba skus v priebehu dna este urobit mozno dneska prebehne

marienn55
14. jan 2019

@dadulik6 tak Uvidím skúsim to len mi dochádzajú testy 😏ktoré sú najlepšie ? Toto sú livsane a pepino mi neukáže skoro nič

dadulik6
14. jan 2019

@marienn55 v tom ti neporadim ja ovu testy uznerobim ja meriam len teplotu ale ked som pouzivala tak intimed sa mi zda v teta drogeria ich maju

0507
14. jan 2019

@dadulik6 ja si myslim, ze u teba ovu bola, aj ked mas nizsie teploty...drzim palce

dadulik6
14. jan 2019

@0507 ved to ze teploty ma strasne odradzaju take nizke som este nemala aj ked mi v noci byva stale zima ale zato sa kazde rano budim spotena

marienn55
14. jan 2019

@dadulik6 to sú nízke teploty?ja mám toto normál, niekedy namieriam 35,9 keď slm zdravá bežne skôr nižšie teploty ale teraz som až začala merať BT

evi38
14. jan 2019

@pimar kludne mozes zacat s vysetreniami aj teraz, ak by ti nieco nasli mozes to aspon riesit, ja mam dve uz dospele deti a priatel jedno a chceme spolocne, na 1 x, co sme si raz nechtiac nedali pozor sa zadarilo, ale v 10 tt sme o babatko prisli a odvtedy uz 18 cyklus nic a vsetky vysledky ok aj ukazkove grafy
@izy1661 za mna podla vsetkych ukazovatelov v grafe ovu na 19 DC 🙂...drzim palce 🙂...kedy planujes testovat?
@katarinazavo neskusala si test?
@taily30 krasny graf aj test 🙂...moc moc gratulujem 🙂...tieto testy pekne ukazuju, co su to prosim ta za znacku?
@martinade to vyzera ako keby sa nevedelo babo udrzat, co vsetko uzivas? Lebo uz druhy cyklus podobny scenar, ze babatko odchadza v podstate skoro hned po uhniezdeni...nerobil ti Dr. utz aj v druhej faze cyklu po ovu? Aka je vystelka?
@dadulik6 gratulujem k povyseniue, neboj ovu prebehla 🙂
@zoja82 ako dlho sa snazite? Mne Dr. povedal, ze HP je zaklad, tak si skus poziadat, aby ti ho Dr. spravil 🙂...tiez sa priklanam ako pise martinade k prefukom, laparke...
@marienn55 test pozitivny este nie je, tak by som to z grafu vymazala 🙂...podla mna sa blizi aj vdaka hlienu, ktory znacis, pravdepodobne v priebehu par dni bude 🙂...drzim palce

marienn55
14. jan 2019

@evi38 aha tak vymazem any to neskreslovLo graf. To som tak silno dúfala 😊

martinade
14. jan 2019

@evi38 minuly mesiac mi robil ultrazvuk hned na 13dc a pozrel aj vystelku a vravel ze to podla vystelky vyzera ze som tehotná. A ako sa tebe dari? Kedy necakas?

dadulik6
14. jan 2019

@marienn55 a kde merias dole ci v ustach?

dadulik6
14. jan 2019

@evi38 dakujem ti 😊 no duufam teda stve ma ze aspon te ovu nerobim ale som na to leniva 😂😂 a nevydržím nepit pred testovanim

marienn55
14. jan 2019

@dadulik6 meriam vždy dole

dadulik6
14. jan 2019

@marienn55 oki lebo ja ked som zacinala merat tak som najskor 3cykli v ustach a tam som mala take nizke az potom som presla na meranie dole a to vzdy po ovu som mala od 36.7 az 37.1 tak preto sa mi teraz zdaju nizke

izy1661
14. jan 2019

@evi38 testy mam nakúpené a prsty ma svrbeli aj dnes.
Len... nejaka som nesvoja, lebo ma tak zvláštne pobolievaju vaječníky(nie je to silna bolest, ale je to take zvláštne) a aj teplotu počas dňa mam vyssiu(vcera som isla umyť schody vo vchode a taka som prisla unavená a teplota až 37,95℃! Tk neviem, ci nemám nejaky zápal alebo co, ale okrem únavy a tych vaječníkov je vsetko v pohode.
Len teda to ma odrádza, ze by to bolo zbytocne :/