icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzulienocka77
17. aug 2014

@rybkaa
@mawiya robila som ovu test 😀 . Skoda tehu testu, som nerviva ako psisko a brusko boliiii. Ale je pravda, ze v tento dpo som taku teplotu este nemala 🙂

lenocka78
17. aug 2014

@adamnela
@rybkaa dakujem baby, ked to budem mat potvrdene aj doktorom podam info, zatial som trosku opatrna 🙂

rybkaa
autor
17. aug 2014

@zuzulienocka77 a ako dopadol ten ovu??? šak nenaťahuj, prasknem 😀

zuzulienocka77
17. aug 2014

Chichi, neviem na co ho robim, ked aj tak z neho hovno viem 😀 , aj tak len zase do zajtra cakat

zuzulienocka77
17. aug 2014

@rybkaa zabudla som ta oznacit 😅

kubisova
17. aug 2014

@rybkaa hej hej urcite pockam so snazenim ani by sa mi teraz nechcelo...len som tak ako sa telo vysporiadava po zakroku...este stale krvacam niekedy trosku niekedy zas viac...

mawiya
17. aug 2014

@zuzulienocka77 čo si šiši? čakať do zajtra? aj teraz keď cikneš tak bude tehu farebný. ver mi 🙂

zuzulienocka77
17. aug 2014

@mawiya pockam na teplotu 😉

mawiya
17. aug 2014

@zuzulienocka77 ale veď to už nejako vydržím 🙂 . zajtra???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

senta_sofia
17. aug 2014

@zuzulienocka77 no Zuzu, takze zajtra rybkin oblubeny rychly tehotensky test teplomerom a potom dufam ze ciknes aj na palicku s napisom HCG 🙂

zuzulienocka77
17. aug 2014

@mawiya
@senta_sofia slubujem babky, ze ak bude krasna teplota, tak ciknem, ved nie som pipi 😀 Len aby slzicky neboli 😔. a co hovorite na moj ovu test? Aj @rybkaa chcela vidiet a nic nepise 😅

vejula
17. aug 2014

@zuzulienocka77 no krasny ovu testik. To tipujem na tehu 🙂 😵

mawiya
17. aug 2014

@zuzulienocka77 no aj ja si myslím, že taký silný ovu test neni len tak prenič zanič, aj teplotka je krásna a zajtra nebudú žiadne slzičky. buchneme na tvoje tehu šampanské. ty už len detské 😀 . no a @rybkaa asi vyspáva tú včerajšiu túru do jaskyne 😀

kubisova
17. aug 2014

@rybkaa a mozem pit alchemilkovy caj

kubisova
17. aug 2014

@zuzulienocka77 no ty dievca rano teplotku a chceme tu vidiet fotku s tehu testikom....a aby niekto tu zienkam zase poslal virusik

zuzulienocka77
18. aug 2014

Ahojte kocky, tak teplotka neklesla, merala som o 30min skor. Urobila som test a je tam ciarocka, len sa mi zda slaba na 14DPO. Co poviete? Ale ovu test je silnejsi ako vcera. Hmmm.... Este sa nechcem tesit, dnes kupim iny tip testu a zajtra skusim zase.
@senta_sofia @mawiya @rybkaa @vejula @kubisova

paskolinka
18. aug 2014

@zuzulienocka77 slabá neslaba je to tam 😉 veľmi blahoželám 🙂

zarzisia
18. aug 2014

@zuzulienocka77 jeeejj krasna ciarocka 🙂 uz len nech silnie a silnie 🙂 gratulujem moc moc

zarzisia
18. aug 2014

DObre rano baby, ja nemeriam, lebo ved naco 😔 Ale mam otazku: vcera som sedela vecer a zehlila a pichalo ma tak bodavo v podbrusku.....to ta cysta? Dr. mi kazal ked bude boliet ist do nemocnice, ale neviem, co mam ocakavat pod tou bolestou. Inak citim sa uplne choro- boli ma hrdlo neskutocne, som stale unavena a taka slaba.

jaja9891
18. aug 2014

@zuzulienocka77 jeeej,potichucky blahozelam .) bude silniet... juuuj,super...

jaja9891
18. aug 2014

@zarzisia icha ta cysta,s najväcsou pravdepodobnostou,ak sa to da vydrzat,vydrzat,ak nie,utekaj do nemocnice,ale priprav sa na moznu laparku... ak vydrzis do ms,ze to nie je silna bolest,len pobodava a zvladas,tak ok...

senta_sofia
18. aug 2014

@zuzulienocka77 pistim od radosti 🙂) tfuj tfuj tfuj a tri krat hurrraaaaaaaaa 😀
a DAKUJEM niekomu za srdiecko, chodim len sem k Vam, takze som si na milion percent ista, ze slo odtialto 😉

zuzulienocka77
18. aug 2014

@senta_sofia Ďakujem piškotka 🙂 . Nie je slabý? Bojím bojím, už nech je zajtra a testujem zase 😀 . Aj mužíček videl čiaročku, tak som rada. Budila som ho o 4:00 😀 😀 Odo mňa srdiečko nemáš, ale už ťa v srdiečku máááám
@jaja9891ďakujem, dúfam, že bude silnieť
@zarzisia @paskolinka ďakujem zlatinká, keď si budem istá, že to nie je sen, pošlem aj Vám tehu vírusíky 😉

senta_sofia
18. aug 2014

@zuzulienocka77 specialna udalost si vyzaduje specialne foto, takze tram-ta-da-daaaaaaaa... to len na margo toho, ze sa ti zda ciarka slaba, ja som robila tusim tiez 14DPO

zuzulienocka77
18. aug 2014

@senta_sofia tááák som sa dočkala aj tvojho testíku. Ale ty si mala oveľa silnejšiu čiaročku 😝 😝 Síce môj je ešte za mokra fotený, bohvie ako vyzerá teraz 😒 . Ale dobre bude, musím myslieť pozitívne 🙂

senta_sofia
18. aug 2014

@zuzulienocka77 ale prdlajs, to ta trapna ruzova na okolo skresluje, take som nervy mala, som to rozobrat chcela... este mas jednu moznost, chod na krv a pripadne ak by si mala nizsi progesteron, nech ti rovno nieco daju, neviem, ci si mi Samikovi nieco uzivala, ak nie, kasli na to 😉

zuzulienocka77
18. aug 2014

@senta_sofia neužívala, pri ňom som mala čiariská, skoro mi oči vybili, tam nebolo o čom od začiatku, preto som teraz taká neistá. Musím kúpiť aj iné druhy, aspoň zo 3 😀 a zajtra uvidíme. Ak to má byť tak to bude, nejdem sa stresovať. Kúpim aj digi 😉

vejula
18. aug 2014

@zuzulienocka77 krasne, ja som tiež mala približne takýto test 😉 gratulujem

zuzulienocka77
18. aug 2014

@vejula naozaj? ďakujem potešila si ma 😉