Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzulienocka77 čo si šiši? čakať do zajtra? aj teraz keď cikneš tak bude tehu farebný. ver mi 🙂
@zuzulienocka77 no Zuzu, takze zajtra rybkin oblubeny rychly tehotensky test teplomerom a potom dufam ze ciknes aj na palicku s napisom HCG 🙂
@mawiya
@senta_sofia slubujem babky, ze ak bude krasna teplota, tak ciknem, ved nie som pipi 😀 Len aby slzicky neboli 😔. a co hovorite na moj ovu test? Aj @rybkaa chcela vidiet a nic nepise 😅
@zuzulienocka77 no aj ja si myslím, že taký silný ovu test neni len tak prenič zanič, aj teplotka je krásna a zajtra nebudú žiadne slzičky. buchneme na tvoje tehu šampanské. ty už len detské 😀 . no a @rybkaa asi vyspáva tú včerajšiu túru do jaskyne 😀
@zuzulienocka77 no ty dievca rano teplotku a chceme tu vidiet fotku s tehu testikom....a aby niekto tu zienkam zase poslal virusik
Ahojte kocky, tak teplotka neklesla, merala som o 30min skor. Urobila som test a je tam ciarocka, len sa mi zda slaba na 14DPO. Co poviete? Ale ovu test je silnejsi ako vcera. Hmmm.... Este sa nechcem tesit, dnes kupim iny tip testu a zajtra skusim zase.
@senta_sofia @mawiya @rybkaa @vejula @kubisova
@zuzulienocka77 jeeejj krasna ciarocka 🙂 uz len nech silnie a silnie 🙂 gratulujem moc moc
DObre rano baby, ja nemeriam, lebo ved naco 😔 Ale mam otazku: vcera som sedela vecer a zehlila a pichalo ma tak bodavo v podbrusku.....to ta cysta? Dr. mi kazal ked bude boliet ist do nemocnice, ale neviem, co mam ocakavat pod tou bolestou. Inak citim sa uplne choro- boli ma hrdlo neskutocne, som stale unavena a taka slaba.
@zuzulienocka77 pistim od radosti 🙂) tfuj tfuj tfuj a tri krat hurrraaaaaaaaa 😀
a DAKUJEM niekomu za srdiecko, chodim len sem k Vam, takze som si na milion percent ista, ze slo odtialto 😉
@senta_sofia Ďakujem piškotka 🙂 . Nie je slabý? Bojím bojím, už nech je zajtra a testujem zase 😀 . Aj mužíček videl čiaročku, tak som rada. Budila som ho o 4:00 😀 😀 Odo mňa srdiečko nemáš, ale už ťa v srdiečku máááám
@jaja9891ďakujem, dúfam, že bude silnieť
@zarzisia @paskolinka ďakujem zlatinká, keď si budem istá, že to nie je sen, pošlem aj Vám tehu vírusíky 😉
@zuzulienocka77 specialna udalost si vyzaduje specialne foto, takze tram-ta-da-daaaaaaaa... to len na margo toho, ze sa ti zda ciarka slaba, ja som robila tusim tiez 14DPO
@senta_sofia tááák som sa dočkala aj tvojho testíku. Ale ty si mala oveľa silnejšiu čiaročku 😝 😝 Síce môj je ešte za mokra fotený, bohvie ako vyzerá teraz 😒 . Ale dobre bude, musím myslieť pozitívne 🙂
@zuzulienocka77 ale prdlajs, to ta trapna ruzova na okolo skresluje, take som nervy mala, som to rozobrat chcela... este mas jednu moznost, chod na krv a pripadne ak by si mala nizsi progesteron, nech ti rovno nieco daju, neviem, ci si mi Samikovi nieco uzivala, ak nie, kasli na to 😉
@senta_sofia neužívala, pri ňom som mala čiariská, skoro mi oči vybili, tam nebolo o čom od začiatku, preto som teraz taká neistá. Musím kúpiť aj iné druhy, aspoň zo 3 😀 a zajtra uvidíme. Ak to má byť tak to bude, nejdem sa stresovať. Kúpim aj digi 😉

@rybkaa
@mawiya robila som ovu test 😀 . Skoda tehu testu, som nerviva ako psisko a brusko boliiii. Ale je pravda, ze v tento dpo som taku teplotu este nemala 🙂