Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@havranka31 krasny graf drzim palce kedu budes testovat?
@dadulik6 dakujem 🙂 planujem testovat v piatok, LF mavam 12 dni, takze v sobotu/nedelu necakam ms
@havranka31 ja by som tiez cez vikend nemala dostat
@julianka007 vidiiim 🙂
@julianka007 toto vyzerá ako druhá tohtoročná čerstvá tehulka v tejto diskusii 🙂
@julianka007 drzim palce aby nebola falosna ✊✊
@0507
@dolynkag
@dadulik6
Baby ja asi odpadnem ak to nieje falošný výsledok... 😂😂😂😂 Škoda, že som si zrovna tento cyklus nemerala BT... Až po ovulke som začala. Mám chuť plakať, ale aj moje slzy sú v šoku...
Ach ďakujem vám baby... V živote som nevidela takéhoto dušika... Priateľ ide mať narodeniny 25.1. ak bude čiarka silnieť, tak bude darček... 😂 A to sme plánovali svadbu na september...
@julianka007 drzim palce nech to je ta spravna ciarka 🙂
@0507 ďakujem... Ale bojím sa este tešiť. No ďakujem Bohu... 🙏😂😍
@julianka007 tak to bude mat krasny darcek a na miesto svatby budes rodiť 😂😂😂
@dadulik6 ach... To by bolo vtipné... Svadobná hostina sa musela konať bez nevesty, lebo začala rodiť.... 😂
@julianka007 skúsiš ešte poobede? či zajtra?
@julianka007 vidieť ju veľmi pekne... držím palce aby silnela ❤️✊✊🍀
@dolynkag asi až zajtra... Aj keď teraz by som tam namočila najradšej všetky testy čo mám... 😂
@julianka007 trpezlivosť ruže prináša...alebo pozitívne testiky...tak čakáme ráno na tú krásu
@julianka007 😂😂 to by bolo velmi zaujimave alebo by t to pred oltarom chitilo 😂😂😂. a nezabudni testovat len jednou znackou aby si videla ci tmavne
@zuzik5891 držím prsty nech ti to dnes dobre dopadne... A hlavne nech to čakanie rýchlo ubieha...
@dolynkag dúfam, že tam bude krása a nie sklamanie... Ja som mala pôvodne v pláne testovať až za dva dni, ale asi to nevydrzim
@julianka007 anoooo, aj ja vidiiim. Uz sa tesim na dalsie testy 😘

@dadulik6 davali sme prispevky asi naraz...na teste vobec nic nie je