Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dadulik6 nakúpila som si ich dnes ráno viac... Pani v lekárni mi dala najprv jednu krabičku s dvoma testami... Pozrela som na ňu a že " viete čo? Dajte mi ešte dve krabičky" dvihla obočko a zasmiala sa... Ale tak veď zijdu sa... 😂
@julianka007 ved jasne dobre si spravila aspon tam nemusis stale chodit kupovať dalsie takto mas zasobu 😂😂
@evi38 ja ich mám prvý krát, tak dúfam, že ma nesklamu
@julianka007 som myslela, ze su to baby top test z DM, pred dvoma dnami bola slabsia, takze podla mna teraz ti krasne silnie, tak to nie je duch 🙂...nieco si aj uzivala? Som si ta tiez pamatala, ze si nemerala tento mesiac ako ja 🙂
@dadulik6 kvoli teplotam, lebo som si dufam, ze dobre pamatala, ze velakrat rozmyslas ci prebehla vobec ovu, nie je tam az taky rozdiel medzi prvou a druhou fazou, tak ci nemas malo progesteronu...ze si blizko tej stredovej ciary
@dadulik6 a chystas sa testovat?
@havranka31 ak nepride ms cez vikend tak mozno v pondelok testnem
@evi38 sú to RapiClear z lekárne... Ovulacne testy tejto značky mi pekne ukazovali... No tehu som ešte neskúšala. Nedávno som douživala Gynex... Cca pred mesiacom. Teraz som začala piť alchemilkovy čaj do ovulácie. A užívam vitex asi tri mesiace. Teraz som začala užívať druhú fľaštičku. A už iba kyselinu listovú.
@dadulik6 nemyslim nizke ako cislo nizke, ale ze sa drzis pri tej stredovej ciare 🙂...raz to mala aj ikonica a vtedy mala malo progesteronu a bola tehu, len sa bohuzial neudrzalo, tak to len tak nahlas uvazujem ci tam nemoze byt u teba problem
@julianka007 dakujem za info 🙂...drzim silno palce 🙂
@julianka007 aj ja vidiiiiiim
@julianka007 ďakujem...no zatiaľ vzali len jednu 😟... hádam sa to už pohne
@martinade Ahoj.Ja som napríklad brala clostil od 4-8DC
@zuzik5891 Držím palce ✊🍀❤️
@evi38 nemáš za čo... Myslím, že mi pomohol ten vitex... Netvorili sa mi vôbec foliky. A moje vaječníky nereagovali ani na stimuláciu hormónmi. Zdá sa, že na bylinky moje telo reagovalo lepšie... Dokonca som posledné dva cykly mala aj pozitívne ovulacne testy prvý krát odkedy testujem.
@julianka007 Vyzerá to na dobrej ceste👍🍀
@julianka007 a ako dlho ste sa snažili??
@julianka007 gratulujem a vitex si brala celý cyklus v kuse?
@julianka007 super, gratulujem
@dolynkag spolu cca 3 roky. Necelé. Ale to som vymenila medzi tým partnera... Po prvom roku snaženia mi to začalo z toho testovania, merania a snaženia vyhrávať. Moja prílišná snaha nám rozbila vzťah. Ale potom prišiel nový vztah.. A myslím, že aj lepší... Do vzťahu som išla zmierená a s vedomím, že bábätko možno nebude... Aj priateľa som upozornila... a asi sa zadarilo...
@butterfly333 ďakujem krásne... Snáď ma z tohto krásneho dňa zajtra nezobudí negatívny test. Vitex uzivam bez prestávky. Odporúčajú ho brať v kuse 6 mesiacov.

@katarinazavo ako pokracujes? 🙂
@marienn55 ako pokracujes? 🙂
@taily30 dakujem za info, tieto testy ti ozaj pekne ukazuju 🙂...mna by vystrelo s tymi cipkami 🙂
@ereska s tym testovanim v neskorsom tt je to pravda...mne, ked robili kontrolny odber, lebo sa babatko nevyvijalo ako malo, tak v 9 tt mi brali krv a v labaku mi povedali, ze budem cakat dlhsie na vysledok, lebo Hcg je vysoke a musia ho riedit
@kaciatko04 mozno este ovu bude 🙂 ako pokracujes?
@sonka_miro prave naopak, urcite by som cvicila, takto je to len na psychiku, ak nerobis nieco, co ta bavi 🙂...ked babatko bude ok, tak sa udrzi a ked nie, tak odide aj ked budes sediet s vylozenymi nohami 🙂...samozrejme neprehanat, ale normalne mozes cvicit a pokym nie si tehu, tak nevidim dovod sa obmedzovat uz vobec 🙂
@martinade co sa tyka clostylu, tiez som skusala vsetko mozne, cize aj ten, som si ho sama kupila v lekarni a uzivala od 3-7 dc 🙂
@dadulik6 tebe robili HP?
@dominy12 moze byt IP, ako dlho sa snazite? Drzim palce 🙂
@julianka007 parada, gratulujem 🙂...mne tieto jedine neduchovali, ak som nebola bolo bielo 🙂
@zuzik5891 drzim palce 🙂