icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

julianka007
16. jan 2019

@martinade ďakujem... Modlím sa stále, nech je to naozaj... 🙏

julianka007
16. jan 2019

@zuzik5891 hlavne nech im to ide od ruky aby to postihali.. keď majú na pláne taký veľký operačný program. Aby si sa nestresovala zbytočne celý deň.

dadulik6
16. jan 2019

@martinade a mozno ani nebudes dalsi cyklus clostil potrebovat lebo sa zadari.. pozitivne myslenie je velmi dolezite ✊😊

fany051081
16. jan 2019

@julianka007 super, držím palce nech čiarka je stále silnejšia 🙏😍 inak mne tieto testy tiež neduchovali, buď ukázali belobu alebo čiarku 😉

julianka007
16. jan 2019

@fany051081 ďakujem... Popravde mne žiaden test ešte neduchoval... Toto sú moji prví duchovia v živote.. doteraz stále úplne biele...

trance123
16. jan 2019

@rybkaa Ahojte baby, chcem sa s vami poradit. Prvy mesiac si meriam BT, teoriu mam nastudovanu ale ten moj graf mi pripada zvlastny. Podla ovu testov aj teploty ovu prebehla. Teraz som 9DPO. Co myslite je tam nejaka sanca ked posledne 2 dni teplota trochu klesla? Co myslite?

butterfly333
16. jan 2019

@julianka007 aj počas MS?

martinade
16. jan 2019

Baby aky clostil si mam kupit? 25, 50, 100mg? Nevyznam sa a nechcem to prehnať. Ďakujem

0507
16. jan 2019

@ereska tak to vidis viac ako ja 🙂. Pockam 2 dni a uvidime.

dadulik6
16. jan 2019

@butterfly333 ahoj aj ja uzivam vitex a berem ho bez prestavku vkuse

kakatulik
16. jan 2019

@martinade clostil sa kupit bez receptu asi neda.....

ikonica
16. jan 2019

@martinade ja som mala 50 mg 1x denne... Ale sama by som si to nepredpisovala... Treba aby ta lekar sledoval... Folikulometria a test krvi ci mas dost progesteronu po ovule, ci prebehla... Mne zlyhalo zlte teliesko potom a neudrzal sa plod... Neni to sranda tieto umeliny brat... Nehovoriac o tom, ze som pribrala a zbavit sa toho bude asi fuska...

martinade
16. jan 2019

@kakatulik aj momentálne uvažujem ci je dobre experimentovat, ja som aj bojko asi si ich nekupim.Inak clostil podla netu sa.sa.kupitbez.receptu v de,at a swiss

butterfly333
16. jan 2019

@dadulik6 ďakujem

kakatulik
16. jan 2019

@martinade aha...no vies co by so mohla vyskusat? Sojove isiflavinoidy ako fytosoja. Je to taka prirodna nagrada Clostilu. Ja o tom uvazujem. Ked si teraz 2DC a zohnala by si,tak by si mohla uz zajtra-pozajtra zacat....aleeee..ak mas ti SZ nejaku nie OK,tak veru neviem.

julianka007
16. jan 2019

@butterfly333 áno... Aj počas MS... Bez prestavky

evi38
16. jan 2019

@dadulik6 skus, mozno to bude len nejaka malickost a zadari sa 🙂
@martinade áno dá, neviem či je na predpis, mne ho vtedy zohnal kamarát, nepamatam si kolko mg je, ale mozem pozriet vecer doma...ako pise ikonica, ja som tiez nabrala kila z neho
@fany051081 tazko povedat, skor je to aj o pocitoch, hlien, krcok, bolesti, len to nemas zaznacene v grafe 🙂...rozhodne je po ovu 🙂...nemas predchadzajuce grafy? 🙂
@trance123 ahoj 🙂...za mna bola ovu o den neskor, cize podla mna si 8 DPO, takze to pravdepodobne nebude klesanie este pred ms, ake dlhe mavas cykly?

martinade
16. jan 2019

@ikonica ako sa da zisti ze zlyhalo zlte?

fany051081
16. jan 2019

@evi38 hlien a krčok nesledujem, takže podľa toho neviem, ale bolesti som mala 11 DC, ale aj 15DC tak som trošku na vážkach 😊

fany051081
16. jan 2019

@evi38 ešte som zabudla, toto je druhý cyklus kedy meriam bazálnym teplomerom, predtým som merala klasickým, preto je v overlay taký rozdiel teplôt.

ikonica
16. jan 2019

@martinade z krvi zistia hladinu prolaktinu a progesteronu... Ak je nizka, tak to znamena, ze teliesko nepracuje ako ma a treba dodavat umelo progesteron po ovule... V pribalovom letaku clostilu sa pise, ze moze sposobit tento stav... Ja som sa aj doktora pytala, ci nemam po ovule brat duphaston a on ze nie... A vidis... Mozno som mohla byt uz v neviem ako tyzdni..... Hlavne ze ked sa robi po clostile iui, tak sa progesteron da preventivne, ale ked sa snazite prirodzene tak nie... Cele zle... Ja som si ten duphaston nasadila ked som nasla // ale uz bolo neskoro... A mozno by to tak isto dopadlo aj keby aom to brala od zaciatku... Kto vie

gmm
16. jan 2019

@julianka007 Super👍,krásne vidieť čiarku.

martinade
16. jan 2019

@ikonica aha no progesteron mi v Decemberi predpisal a brala som ho od 13dc. Rozmyslam ze asi u mna nebola pricina zlteho telieska

zuzik5891
16. jan 2019

Baby... vyzerá to tak že nás kôli akútnym prípadom dnes ani neodoperujú😢...

zuzik5891
16. jan 2019

@julianka007 už nám boli povedať že nás asi nestihnú dnes odoperovať

kaciatko04
16. jan 2019

@ladysmurf ahooooj ani u mna zatiaľ nie, vyzerá to takto. Dnes teplota vyletela hore, som zvedavá čo bude zajtra. Ale musím povedať že včera má kvalitne bolelo celé podbrusko..neviem, nechám sa prekvapiť 🤷‍♀️😃

kaciatko04
16. jan 2019

@zuzik5891 drž sa Zuzka, určite bude všetko okej, neboj ✊🏼😊

dominy12
16. jan 2019

@evi38 v juny budú 4 roky už :(.. Bodaj by to bol IP

dolynkag
16. jan 2019

@martinade ešte ten pupalkový olej je tiež dobrý v prvej časti cyklu. ten si nemala?

zuzik5891
16. jan 2019

@kaciatko04 ďakujem moja...len keby sa to tak nevlieklo