icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evi38
16. jan 2019

@katarinazavo ako pokracujes? 🙂
@marienn55 ako pokracujes? 🙂
@taily30 dakujem za info, tieto testy ti ozaj pekne ukazuju 🙂...mna by vystrelo s tymi cipkami 🙂
@ereska s tym testovanim v neskorsom tt je to pravda...mne, ked robili kontrolny odber, lebo sa babatko nevyvijalo ako malo, tak v 9 tt mi brali krv a v labaku mi povedali, ze budem cakat dlhsie na vysledok, lebo Hcg je vysoke a musia ho riedit
@kaciatko04 mozno este ovu bude 🙂 ako pokracujes?
@sonka_miro prave naopak, urcite by som cvicila, takto je to len na psychiku, ak nerobis nieco, co ta bavi 🙂...ked babatko bude ok, tak sa udrzi a ked nie, tak odide aj ked budes sediet s vylozenymi nohami 🙂...samozrejme neprehanat, ale normalne mozes cvicit a pokym nie si tehu, tak nevidim dovod sa obmedzovat uz vobec 🙂
@martinade co sa tyka clostylu, tiez som skusala vsetko mozne, cize aj ten, som si ho sama kupila v lekarni a uzivala od 3-7 dc 🙂
@dadulik6 tebe robili HP?
@dominy12 moze byt IP, ako dlho sa snazite? Drzim palce 🙂
@julianka007 parada, gratulujem 🙂...mne tieto jedine neduchovali, ak som nebola bolo bielo 🙂
@zuzik5891 drzim palce 🙂

julianka007
16. jan 2019

@dadulik6 nakúpila som si ich dnes ráno viac... Pani v lekárni mi dala najprv jednu krabičku s dvoma testami... Pozrela som na ňu a že " viete čo? Dajte mi ešte dve krabičky" dvihla obočko a zasmiala sa... Ale tak veď zijdu sa... 😂

dadulik6
16. jan 2019

@evi38 nie nerobili mi hp preco?

dadulik6
16. jan 2019

@julianka007 ved jasne dobre si spravila aspon tam nemusis stale chodit kupovať dalsie takto mas zasobu 😂😂

julianka007
16. jan 2019

@evi38 ja ich mám prvý krát, tak dúfam, že ma nesklamu

kakatulik
16. jan 2019

@zuzik5891 tak fajn snáď to rýchlo prejde. Drž sa 😘

evi38
16. jan 2019

@julianka007 som myslela, ze su to baby top test z DM, pred dvoma dnami bola slabsia, takze podla mna teraz ti krasne silnie, tak to nie je duch 🙂...nieco si aj uzivala? Som si ta tiez pamatala, ze si nemerala tento mesiac ako ja 🙂
@dadulik6 kvoli teplotam, lebo som si dufam, ze dobre pamatala, ze velakrat rozmyslas ci prebehla vobec ovu, nie je tam az taky rozdiel medzi prvou a druhou fazou, tak ci nemas malo progesteronu...ze si blizko tej stredovej ciary

dadulik6
16. jan 2019

@evi38 toto je prvy cyklus co mam take nizsie ale pripisujem to tomu ze mi byva v noci zima stale inak nemavam take nizke teploty toto je graf zo septembra

havranka31
16. jan 2019

@dadulik6 a chystas sa testovat?

dadulik6
16. jan 2019

@havranka31 ak nepride ms cez vikend tak mozno v pondelok testnem

julianka007
16. jan 2019

@evi38 sú to RapiClear z lekárne... Ovulacne testy tejto značky mi pekne ukazovali... No tehu som ešte neskúšala. Nedávno som douživala Gynex... Cca pred mesiacom. Teraz som začala piť alchemilkovy čaj do ovulácie. A užívam vitex asi tri mesiace. Teraz som začala užívať druhú fľaštičku. A už iba kyselinu listovú.

evi38
16. jan 2019

@dadulik6 nemyslim nizke ako cislo nizke, ale ze sa drzis pri tej stredovej ciare 🙂...raz to mala aj ikonica a vtedy mala malo progesteronu a bola tehu, len sa bohuzial neudrzalo, tak to len tak nahlas uvazujem ci tam nemoze byt u teba problem
@julianka007 dakujem za info 🙂...drzim silno palce 🙂

ereska
16. jan 2019

@0507 na tej druhej foto sa mi marí niečo

ereska
16. jan 2019

@julianka007 aj ja vidiiiiiim

ereska
16. jan 2019

@0507 tu je tá druhá foto

zuzik5891
16. jan 2019

@julianka007 ďakujem...no zatiaľ vzali len jednu 😟... hádam sa to už pohne

dadulik6
16. jan 2019

@evi38 no moze byt uvazovala som uz nad progesteronovym kremom .. ale pri najblizsej kontrole uz preberem hp s dr

zuzik5891
16. jan 2019

@evi38 ďakujem ❤️

daniela123321
16. jan 2019

@martinade Ahoj.Ja som napríklad brala clostil od 4-8DC

daniela123321
16. jan 2019

@zuzik5891 Držím palce ✊🍀❤️

julianka007
16. jan 2019

@evi38 nemáš za čo... Myslím, že mi pomohol ten vitex... Netvorili sa mi vôbec foliky. A moje vaječníky nereagovali ani na stimuláciu hormónmi. Zdá sa, že na bylinky moje telo reagovalo lepšie... Dokonca som posledné dva cykly mala aj pozitívne ovulacne testy prvý krát odkedy testujem.

daniela123321
16. jan 2019

@julianka007 Vyzerá to na dobrej ceste👍🍀

dolynkag
16. jan 2019

@julianka007 a ako dlho ste sa snažili??

butterfly333
16. jan 2019

@julianka007 gratulujem a vitex si brala celý cyklus v kuse?

martinade
16. jan 2019

@zuzik5891 hmm radsej nic, alebo sa spytaj. Ja som bola na tom podobne. Den pred tym som prestala pit a jest a na druhy dem o 1 ma brali na salu... Ale tesne pred op mi dali najaku tabletku s vodou...

martinade
16. jan 2019

@evi38 da sa kupit v lekarni? Vyskusam 🙂 ci mi ho predaju

martinade
16. jan 2019

@dadulik6 snazim sa pozitívne mysliet... Na chvilku sa mi to dari.... Zatiaľ som nevolala, zahlbila som sa do prace a zabudla 🙂 ale viem ze nedostanem termin....

martinade
16. jan 2019

@julianka007 super, gratulujem

julianka007
16. jan 2019

@dolynkag spolu cca 3 roky. Necelé. Ale to som vymenila medzi tým partnera... Po prvom roku snaženia mi to začalo z toho testovania, merania a snaženia vyhrávať. Moja prílišná snaha nám rozbila vzťah. Ale potom prišiel nový vztah.. A myslím, že aj lepší... Do vzťahu som išla zmierená a s vedomím, že bábätko možno nebude... Aj priateľa som upozornila... a asi sa zadarilo...
@butterfly333 ďakujem krásne... Snáď ma z tohto krásneho dňa zajtra nezobudí negatívny test. Vitex uzivam bez prestávky. Odporúčajú ho brať v kuse 6 mesiacov.

fany051081
16. jan 2019

Baby, čo myslíte, keď mi chýba jeden deň zaznamenanej teploty, tak mám brať napriek tomu do úvahy ovulku ako to vyznačilo?