Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 hlavne nech im to ide od ruky aby to postihali.. keď majú na pláne taký veľký operačný program. Aby si sa nestresovala zbytočne celý deň.
@julianka007 super, držím palce nech čiarka je stále silnejšia 🙏😍 inak mne tieto testy tiež neduchovali, buď ukázali belobu alebo čiarku 😉
@fany051081 ďakujem... Popravde mne žiaden test ešte neduchoval... Toto sú moji prví duchovia v živote.. doteraz stále úplne biele...
@julianka007 aj počas MS?
Baby aky clostil si mam kupit? 25, 50, 100mg? Nevyznam sa a nechcem to prehnať. Ďakujem
@butterfly333 ahoj aj ja uzivam vitex a berem ho bez prestavku vkuse
@martinade ja som mala 50 mg 1x denne... Ale sama by som si to nepredpisovala... Treba aby ta lekar sledoval... Folikulometria a test krvi ci mas dost progesteronu po ovule, ci prebehla... Mne zlyhalo zlte teliesko potom a neudrzal sa plod... Neni to sranda tieto umeliny brat... Nehovoriac o tom, ze som pribrala a zbavit sa toho bude asi fuska...
@dadulik6 ďakujem
@butterfly333 áno... Aj počas MS... Bez prestavky
@dadulik6 skus, mozno to bude len nejaka malickost a zadari sa 🙂
@martinade áno dá, neviem či je na predpis, mne ho vtedy zohnal kamarát, nepamatam si kolko mg je, ale mozem pozriet vecer doma...ako pise ikonica, ja som tiez nabrala kila z neho
@fany051081 tazko povedat, skor je to aj o pocitoch, hlien, krcok, bolesti, len to nemas zaznacene v grafe 🙂...rozhodne je po ovu 🙂...nemas predchadzajuce grafy? 🙂
@trance123 ahoj 🙂...za mna bola ovu o den neskor, cize podla mna si 8 DPO, takze to pravdepodobne nebude klesanie este pred ms, ake dlhe mavas cykly?
@evi38 hlien a krčok nesledujem, takže podľa toho neviem, ale bolesti som mala 11 DC, ale aj 15DC tak som trošku na vážkach 😊
@evi38 ešte som zabudla, toto je druhý cyklus kedy meriam bazálnym teplomerom, predtým som merala klasickým, preto je v overlay taký rozdiel teplôt.
@martinade z krvi zistia hladinu prolaktinu a progesteronu... Ak je nizka, tak to znamena, ze teliesko nepracuje ako ma a treba dodavat umelo progesteron po ovule... V pribalovom letaku clostilu sa pise, ze moze sposobit tento stav... Ja som sa aj doktora pytala, ci nemam po ovule brat duphaston a on ze nie... A vidis... Mozno som mohla byt uz v neviem ako tyzdni..... Hlavne ze ked sa robi po clostile iui, tak sa progesteron da preventivne, ale ked sa snazite prirodzene tak nie... Cele zle... Ja som si ten duphaston nasadila ked som nasla // ale uz bolo neskoro... A mozno by to tak isto dopadlo aj keby aom to brala od zaciatku... Kto vie
@julianka007 Super👍,krásne vidieť čiarku.
Baby... vyzerá to tak že nás kôli akútnym prípadom dnes ani neodoperujú😢...
@julianka007 už nám boli povedať že nás asi nestihnú dnes odoperovať
@ladysmurf ahooooj ani u mna zatiaľ nie, vyzerá to takto. Dnes teplota vyletela hore, som zvedavá čo bude zajtra. Ale musím povedať že včera má kvalitne bolelo celé podbrusko..neviem, nechám sa prekvapiť 🤷♀️😃
@zuzik5891 drž sa Zuzka, určite bude všetko okej, neboj ✊🏼😊
@kaciatko04 ďakujem moja...len keby sa to tak nevlieklo

@martinade ďakujem... Modlím sa stále, nech je to naozaj... 🙏