icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
16. jan 2019

@zuzik5891 ou to mi je ľúto
mas uz nahradny termin?

martinade
16. jan 2019

@dolynkag ten som nemala ale vcera rano som si ho objednala

martinade
16. jan 2019

@trance123 to sa zvycajne dozvies na konci cyklu. Je kopec scenarov, teplota pojde hore a zase klesne, teplota ostane hore. Ja mam kopec grafov a stale je iny... Kedy necakas ms?

martinade
16. jan 2019

@kakatulik sz je sliznica? Ak ano, tak ta je stale ok

ikonica
16. jan 2019

@martinade zlte teliesko asi len tak nezlyha.. Clostil si nebrala... Ja som mala pri hp progesteron v poriadku, cize jedine ten clostil to sposobil... Aj na teplotach to bolo vidiet...

kakatulik
16. jan 2019

@martinade nie, myslela som tu stitnu zlazu....,lebo ked su s nou problemy,tak by sa soja vraj nemala....tak uz fakt neviem.

julianka007
16. jan 2019

@zuzik5891 no toto je úplne najhoršie... Ale aspoň vám to takto skoro povedali... Ale aj tak to musí byť na nervy...

kakatulik
16. jan 2019

@dolynkag ako treba uzivat ten pupalkovy olej. Mam ho tiez doma,tak skusim.....🙂

zuzik5891
16. jan 2019

@martinade no ostávam v nemocnici na teraz a ak sa to nepohne operácia bude zajtra...od jedenástej operujú nejakú babu ktorá bola operovaná už včera a mala komplikácie...toto je taká info pred zákrokom z ktorého som aj tak dosť vyklepaná...😢

zuzik5891
16. jan 2019

@julianka007 no to je... smädná som taká že sa mi z úst práši... napiť sa nemôžem lebo stále nevedia čo a ako...

ereska
16. jan 2019

@kakatulik mne ho dáva bylinkarka beriem ho od leta lyžičku ráno lyžičku večer s jedlom

ereska
16. jan 2019

@zuzik5891 Zuzka drž sa navlhci si pery alebo len vyplachni ústa a vypluj troška ťa to osvieži mne tak pri operácii kolena povedali poobede o 15:00 že nestihnú že zajtra skoro ma porazilo myslíme na teba

kakatulik
16. jan 2019

@ereska dakujem.....esteze nieco,co sa nemusi nalacno,....😉

dolynkag
16. jan 2019

@kakatulik no tak aspon 1-2 kapsulky /1g/ denne do ovu, ja som to predtým brala aj celý mesiac, ale potom som čítala, že len do ovu, zharmonizuje ženské hormony

kakatulik
16. jan 2019

@dolynkag jaaaj,ale preco by to po ovu nemalo byt ok nechapem.

Mam aj kapsuky,teda take tobolky,ale uz mam normalny prirodny olej. Ten budem uzivat.

trance123
16. jan 2019

@martinade necakam v pondelok/utorok

trance123
16. jan 2019

@evi38 vacsinou 27-28 cykly...

zuzik5891
16. jan 2019

@ereska no snáď to pomôže...💕... keď si predstavím že už som to mohla mať za sebou

ereska
16. jan 2019

@zuzik5891 no aj ja som bola vtedy nasratá no sestra moja mi písala že asi to tak má byť určite už mali tupé nože 😂😂😂 tak som sa potom konečne najedla a išla na druhý deň hneď prvá

zuzik5891
16. jan 2019

@ereska no keďže laparoskopia sa berie ako jednodňová chirurgia aj keď cez noc ostávaš v nemocnici tak nemáš právo na stravu... chcela som si zaplatiť večeru a raňajky tak mi povedali že budú ma operovať na obed tak večeru radšej ešte nie a že raňajky ok... teraz nastala situácia že večeru mať nebudem a raňajky nebudem môcť mať...😩

martinade
16. jan 2019

@kakatulik no s nou mam problem a beriem aj tabletky, jod a.zacala som si solit veci jodovanou solou. Vcera som citala ze polovica lyzicky soli je denna davka jodu...

kakatulik
16. jan 2019

@martinade nooo skoda ze nevies kolko mas to TSH. Mne prave prisli vysledky z 3DC 2,57 co je najvyssia hodnota aku som kedy mala. Ale tu v AT pred tyzdnom asi 1,87.
Ake lieky to beries? A kolko
No vidis, s tym idom to nieco moze mat,lebo ja so doposial iba hymalajskou solou som solila....

marienn55
16. jan 2019

@evi38 no stále mi to len takto skáče hore dole a test ovu mám len taký slabý stále, pichá mA sem tam tak jemne vaječník a mám fest mäkký krčok a hlien tiež tak nechápem prečo proste nepríde ovu, no čakám ďalej 👌🏻

katarinazavo
16. jan 2019

Ja takto test negatívny..asi to ani nevyšlo

martinade
16. jan 2019

@kakatulik dam vediet ked pridem domov co beriem. Dufam ze nezabudnem tak ako vcera 🙂

kakatulik
16. jan 2019

@martinade euthyrox,alebo Thyrex ci?.....len tie mg....teda ak mas hypofunkciu.

ereska
16. jan 2019

@zuzik5891 Zuzka nemôžu ti aspoň teraz obed doniesť z domu niečo

zuzik5891
16. jan 2019

@ereska nie lebo sa ešte nerozhodli či má budú alebo nebudú dnes operovať...

julianka007
16. jan 2019

@zuzik5891 no... Ak sa napijes glg vody jeden krát povedzme za tri hodiny nič sa nestane... Dokonca aj hodinu pred operáciou sa dáva zapiť náladovka... Alebo je to možno divná rada, ale môžeš si namočiť napríklad vreckovku a iba raz za hodinku si z nej cucnuť pár kvapiek vody... uľaví sa ti a stále budeš nalačno... Hlavne nepi keď už budeš vedieť, že si druhá v poradí..

martinade
16. jan 2019

@kakatulik thyrex beriem tusim ze 15, dam vediet. Pred 3 rokmi som dobre pribrala a od vtedy neviem schudnut...
Asi to zacal problem so.stitnou v tedy.