icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
16. jan 2019

@martinade no pozri,lebo 15 sa mi nezda. Bud 25 co je len tak aby sa nepovedalo,alebo 150 a to by naznacovalo vaznejsi problem🙂

martinade
16. jan 2019

@kakatulik preklep 25, kolko beries ty?

zuzik5891
16. jan 2019

@julianka007 tak čakáme ďalej...vraj dnes ešte chcú stihnúť nejaké laparky... divný deň... celkovo...tu vreckovku skúsim...a jednu aj na čelo lebo bolesť hlavy sa mi vrátila... málo tekutín a som nahratá

martinade
16. jan 2019

@zuzik5891 držím pršteky nech si v prvej varke

zuzik5891
16. jan 2019

@martinade juuuj moja...to by bolo super...v pondelok mi treba ísť do práce... potrebujem každú hodinku na zotavenie ❤️😘

kakatulik
16. jan 2019

@martinade ja neberiem este nic,ale podla vcerajsieho HP mam FSH trochu zvysene prvy krat...no ono je to v referencnej hodnote OK,ale niekde som citala,ze by to malo byt pod 2 pri snahe o tehu. Este to prekonzultujem s Dr.a potom si nasadim nejaky ten Jod a ak odporuci aj nejaku mini davku Euthyroxu....uvidim.

0507
16. jan 2019

@zuzik5891 jaj, drz sa, je to na nervy taketo cakanie

kakatulik
16. jan 2019

@martinade TSH, nie FSH MALO BYT.

julianka007
16. jan 2019

Neodolala som a poobede som urobila ešte jeden test... A zdá sa mi o čosi silnejší ako ten z ranného moču... Asi na tom niečo bude, že môže byť počas dňa silnejšia čiarka ako ráno... Zaujimave

ereska
16. jan 2019

@julianka007 jeeej no super len tak ďalej držím palce nech Tmavne krásne vidieť

dadulik6
16. jan 2019

@julianka007 vraj niektore mavaju poobede silnejsi nez rano krasne ju vidiet 😍✊

martinade
16. jan 2019

@kakatulik L-thyrox 25

taily30
16. jan 2019

@zuzik5891 aj ja drzim silno palce!!

taily30
16. jan 2019

@havranka31 pekne hore teploty, som zvedava na test. drzim silno palce

taily30
16. jan 2019

@julianka007 vidno, parada. len tak dalej, aby silnel!!! drzim palce

julianka007
16. jan 2019

@taily30 ďakujem... Dúfam, že bude... Zvláštne je, že každý cyklus som mala milión príznakov a teraz okrem bolesti pŕs necítim nič...

taily30
16. jan 2019

@butterfly333 aj ja som brala aj beriem vitex a uz je to vyse 6 mesiacov. predtym, nez som ho zacala brat, robili mi HP a zistili zlu hodnotu stitnej. po 3 mesiacoch som isla na kontrolu a to som uz brala 3 mesiace vitex a stitna sa upravila. a beriem ho bez prestavky, stale, cely cyklus

taily30
16. jan 2019

@julianka007 jeeej, presne ako u mna 🙂 tiez mi poobede ukazovalo tmavsie. super!!!

verona1989
16. jan 2019

Dievčatá viem ze je to blba otázka, ale mozem so dat pohar vina ak beriem 3 den clostyl? :D

ikonica
16. jan 2019

@verona1989 uplne bez obav

verona1989
16. jan 2019

@ikonica vazne? No super ;) inak ty si brala viac krát clostyl Že? Si citila nieco? Lebo ja absolútne nič. Včera kus ako pred menzesom som sa cítila ale inak nic.aj kolegina mi hovorila ze ju pichalo vo vajecnikoch. Ráno a večer beriem 50ku.

kakatulik
16. jan 2019

@taily30 a aku poruchu stitnej si mala. Mala si aj nieco ine okrem. Vitexu.

zuzik5891
16. jan 2019

Takže potvrdené...idem až zajtra...ja sa veru načakám...

81anina
16. jan 2019

@zuzik5891 to ma mrzi...nezavidim cely den o hlade a smäde ☹ musia mať dnes riadny nával mojej sestre dnes rano robili sekciu mam neterku Emmku 😍 držim palce aby si šla rano medzi prvymi 🙏

zuzik5891
16. jan 2019

@81anina tak to zo ❤️ blahoželám k neterke 😘...tu v nemocnici robili zopár sekcií o deň skôr aby nás mohli zajtra vybaviť 🍀

gmm
16. jan 2019

@taily30 prosím Ťa môžem brať ten vitex spolu s kotvičnikom?Nebude to už moc?Beriem to teraz druhý cyklus,prvú fazu cyklu do ovu ten kotvičnik a, po ovu vitex som brala.Tak žeby som si to dala celý cyklus oboje

taily30
16. jan 2019

@kakatulik hypothyroid - stitna neprodukovala dostatok hormonu. chcela ma dat na tabletky, ale som jej povedala, ze nechcem, ze chcem skusit najskor alternativu a pomohlo. a navyse, zevrat stitna sa meni stale, tie hodnoty a ze na jesen sa viacej kazi, co ale na tom je, neviem.
mne vitex pomohol. okrem vitexu som brala aj beriem prenatalky
a tento cyklus co sa nam zazrakom podarilo otehotniet, tak som brala od 1dc gynex, alchemilkovy caj, vitex, prenatalky a myo&d-chiro inositol

taily30
16. jan 2019

@zuzik5891 skoda, take natahovacky. daju ti aspon najest?

taily30
16. jan 2019

@81anina gratulujem k neterke!!!

taily30
16. jan 2019

@gmm s kotvicnikom ja nemam skusenosti. vitex beriem stale, ziadne prestavky a nevysadila som ho ani pri alchemilke alebo gynexe.