Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 tak čakáme ďalej...vraj dnes ešte chcú stihnúť nejaké laparky... divný deň... celkovo...tu vreckovku skúsim...a jednu aj na čelo lebo bolesť hlavy sa mi vrátila... málo tekutín a som nahratá
@martinade ja neberiem este nic,ale podla vcerajsieho HP mam FSH trochu zvysene prvy krat...no ono je to v referencnej hodnote OK,ale niekde som citala,ze by to malo byt pod 2 pri snahe o tehu. Este to prekonzultujem s Dr.a potom si nasadim nejaky ten Jod a ak odporuci aj nejaku mini davku Euthyroxu....uvidim.
@julianka007 jeeej no super len tak ďalej držím palce nech Tmavne krásne vidieť
@julianka007 vraj niektore mavaju poobede silnejsi nez rano krasne ju vidiet 😍✊
@havranka31 pekne hore teploty, som zvedava na test. drzim silno palce
@julianka007 vidno, parada. len tak dalej, aby silnel!!! drzim palce
@taily30 ďakujem... Dúfam, že bude... Zvláštne je, že každý cyklus som mala milión príznakov a teraz okrem bolesti pŕs necítim nič...
@butterfly333 aj ja som brala aj beriem vitex a uz je to vyse 6 mesiacov. predtym, nez som ho zacala brat, robili mi HP a zistili zlu hodnotu stitnej. po 3 mesiacoch som isla na kontrolu a to som uz brala 3 mesiace vitex a stitna sa upravila. a beriem ho bez prestavky, stale, cely cyklus
@julianka007 jeeej, presne ako u mna 🙂 tiez mi poobede ukazovalo tmavsie. super!!!
Dievčatá viem ze je to blba otázka, ale mozem so dat pohar vina ak beriem 3 den clostyl? :D
@verona1989 uplne bez obav
@ikonica vazne? No super ;) inak ty si brala viac krát clostyl Že? Si citila nieco? Lebo ja absolútne nič. Včera kus ako pred menzesom som sa cítila ale inak nic.aj kolegina mi hovorila ze ju pichalo vo vajecnikoch. Ráno a večer beriem 50ku.
Takže potvrdené...idem až zajtra...ja sa veru načakám...
@kakatulik hypothyroid - stitna neprodukovala dostatok hormonu. chcela ma dat na tabletky, ale som jej povedala, ze nechcem, ze chcem skusit najskor alternativu a pomohlo. a navyse, zevrat stitna sa meni stale, tie hodnoty a ze na jesen sa viacej kazi, co ale na tom je, neviem.
mne vitex pomohol. okrem vitexu som brala aj beriem prenatalky
a tento cyklus co sa nam zazrakom podarilo otehotniet, tak som brala od 1dc gynex, alchemilkovy caj, vitex, prenatalky a myo&d-chiro inositol

@martinade no pozri,lebo 15 sa mi nezda. Bud 25 co je len tak aby sa nepovedalo,alebo 150 a to by naznacovalo vaznejsi problem🙂