icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
17. jan 2019

@monu66 vitex som si objednala teraz a celkom sa naň teším...nosifol nepoznám...teraz po potrate beriem len vit.C,E...ale po laparoskopii nabehnem do vitamínových koľají 😊

kakatulik
17. jan 2019

@martinade nooo tak si ma teda presvedcila...skusim to. Musim najskor ale asi nieco vyradit,lebo mam zu toho dost...a to sa berie tiez na lacno....no nazdaaaar....😲

martinade
17. jan 2019

@zuzik5891 ja som prvy zakrok mala iba ako jednodňovu chirurgiu v piatok. Po zakroku cca 2 hodky spat domov. Cez víkend som poctivo lezala ale tobiba kvoli plynu. Nemala som ziadne extra bolesti, len plyn bol neprijemny. V pondelok som doma poskakovala ako srnka 🙂 a v utorok do prace

zuzik5891
17. jan 2019

@dadulik6 ktovie kde by takú závislosť liečili 😂😂😂...a hlavne ako by ju liečili 😂😂😂...

martinade
17. jan 2019

@zuzik5891 tiez beriem kopec veci na lacno. Ako to riesis? Postupne? Všetko naraz?

martinade
17. jan 2019

@kakatulik teda u mna takto vitex zabral. Aj stale som mala ovulacne cykly.

zuzik5891
17. jan 2019

@martinade tu to tiež berú ako jednodňovú chirurgiu ale cez noc nechávajú pacientky na pozorovaní... čomu som aj rada...

dadulik6
17. jan 2019

@zuzik5891 😂😂 by ma zavreli niekde na odvykacku bez teplomera 😂😂😂😂😂😂

kakatulik
17. jan 2019

@martinade no tak ja mam na lacno brat VMK,Wobwnzym a Serrapeptazu(aj ked to len teraz ako kuru) a keby som este k tomu ten Vitex ......velmi by som to vsetko spolu brat nechcela. Aspom nejaka pauza by mala byt. Tu kasicku necham v ustach rozpustit......potom enzymy o nejaky cas a potom Vitex ci ako......
Ja mavam podla teploty ovulacne cykly,ale ktov vie....
Tento prvy HP na 3DC bol celkom OK az na to mierne zvysene TSH a prolaktin....som zvedava na Progesteron v druhej casti cyklu.

zuzik5891
17. jan 2019

@martinade keďže ja by som neskôr určite zabudla niečo vziať tak všetko beriem na lačno lebo Euthyrox tak musím brať... keď si dávam rannú dávku vyzerá to ako na geriatrii 😂😂😂

martinade
17. jan 2019

@zuzik5891 ten druhy zakrok som si dlho polezala v nemocnici. Bol naplanovany na cca 30 min a bola som tam 2 hodky ak si dobre spominam. Domov som mala ist v nedeľu ale pustili ma az v utorok.

zuzik5891
17. jan 2019

@dadulik6 v papieroch dg.bazalománia😂😂😂...abstinenčné príznaky... každý teplomer by ti bol dobrý 😂😂😂...

kakatulik
17. jan 2019

@zuzik5891 aku si mala poslednu hodnotu FSH a kolko toho Euthyroxu beries?...

martinade
17. jan 2019

@dadulik6 vytvaram skupinu na mk odvykačka od zavislosti merania bt 😂😂😂

zuzik5891
17. jan 2019

@martinade a prečo trval tak dlho

martinade
17. jan 2019

Co je to vmk? Vlastny modry konik? 😂 serapaptazu som si davala tesne pred spanim cca o 12 v noci. 🙂 ostatne lieky som brala rano

zuzik5891
17. jan 2019

@kakatulik beriem Euthyrox 50...ale na poslednú hodnotu si nespomínam... chodím na kontroly každého pol roka... spomínala som že som mala problém so sójou... chcela som sa zdravo stravovať a tá sója mi úplne znegovala účinok Euthyroxu...

kakatulik
17. jan 2019

Moj muz zas tvrdi,ze zalozi stranku pre chlapov s nazvom CERVENA KOBYLA ako protiklad k modremu koikovy,aby sa aj chlapi mali kde ist vyplakat,ked ich zeny stale na konovi sedia....😖🙂
@martinade VMK je vcelia materska kasicka prosiiiim pekne.

martinade
17. jan 2019

@zuzik5891 no ja sa snazim ten thyrex brat ako prvy liek spolu s gynexom hned sko vstanem a po cca 20-30 min si davam vitex a macu

kakatulik
17. jan 2019

@zuzik5891 no ano ano aj pri fytosoji som citala,ze sa nema pri problemoch so stitnou....

zuzik5891
17. jan 2019

@kakatulik
@martinade baby...zasa čakám... už tu každá dostala fraxiparin a ja nie že ma budú brať neskôr 😩😩😩😩

martinade
17. jan 2019

@zuzik5891 mala som dost vela zrastov, ale vycistili ma uzasne, ukaxali mi fotky pred a po zakroku a nemam slov. Vnutro krasne ruzove, ziadne biele ztasty, uzas.. Primar oddelenia co ma operoval s mojim lekarom dokonca bol slovak ale dlho uz zije v de...

martinade
17. jan 2019

@zuzik5891 ja soju nepovaxujem ako zdravu potravinu. A kex citam o jej modifikacii oblukom sa jej vyhybam

zuzik5891
17. jan 2019

@martinade tak to je super... už len to dotiahnúť do zdarného konca ❤️🙏✊✊

martinade
17. jan 2019

@kakatulik tiez si moj mm vsimol ze dlhsie oxidujem na mk 😂 kusok breptal, zevraj mi to nerobi dobre 🙈😂
Vmk sa neberie nahodou s jedlom? .zle ju uzivam?

dadulik6
17. jan 2019

@martinade hadam nebudem jedina v tej skupine 😂😂😂

martinade
17. jan 2019

@dadulik6 no so mnou 😂

dadulik6
17. jan 2019

@zuzik5891 bože chuda teba tam riadne trapia

martinade
17. jan 2019

@zuzik5891 och, a kolko ich je pred tebou?

zuzik5891
17. jan 2019

@martinade
@dadulik6 neviem koľko je predomnou ale ak ma do desiatej nevezmú balím sa a idem preč... už mi je fakt do plaču...tak ako som bola včera v pohode tak dnes som už z nervami úplne v prdeli