Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 dakujem pekne, presne tak, nech je vsetko ok
Ahojte žienky potrebujem poradiť....ms som ešte nemala po pôrode, už je to rok... Preventívne meriam Bt aby som vedela ci ovulujem už alebo nie, pred par dnami ma prekvapilo dosť veľa hlienu konzistenciu vaječného bielka tak som skúsila ovu test vyšiel pozitívne večer som mala dosť silnú bolesť v pravom vaječníku hrozne ma tam pichlo od vtedy nič meriam Bt tak sa chcem opýtať ci si myslite podľa teplôt ci naozaj prebehla ďakujem 😊krásnu sobotu
@dadulik6
@fany051081
@gmm
@kakatulik
@ereska
@monu66
Tak som to nevydržala a včera som mu to na koncerte vyklopila.... Chcel ma zobrať do "kotla" a aj napriek tomu, že som nechcela, tak ma stále prehováral... No bála som sa... Predsa len ak drobatko ešte nieje poriadne uhniezdene... tak som to naňho vybalila. Že nemôžem tam ísť... Že musím si teraz dávať pozor na seba... A on, že prečo... A po chvíli čo som sa naňho pozerala a usmievala, mu to došlo... 😂😂😂😂 Pozeral sa na mňa a dllllho nič nepovedal a potom sa na mňa každú chvíľku zaľúbene pozeral... A objímal ma... Nedalo sa v tom hluku moc rozprávať, ale cítila som, že je šťastný rovnako ako ja. Ach... Bolo to dojemné... Naša prvá fazuľka drobunka... Som hotová od včera... 😂 V noci ma hladkal na brušku... ❤️ no nádhera
A dnes mám termín MS ktorá sa dufam 9 mesiacov nespustí....
@julianka007 to je kraasne akym sposobom sa to dozvedel az mi slza vyhrkla 🙂 Fuuuu aka zacinam byt precitlivena - PMS ☹️
@julianka007 to je prekrásne drzkajte sa s fazulkou tak ma prvý koncert za sebou 🙂
@julianka007 Lepšie to tuším vypalilo ako, keby si čakala...ten moment prekvapenia.Super
@katarinazavo cez ms sa teplota nemeria, teda ak meriaš dole. Pravidlo bt
@martinade ďakujem aspoň som zas o niečo múdrejšia
@monu66uvidiš dalšie dni teda,držim palce nech mršina nepríde.

@taily30 ja o tom absolútne nepochybujem ❤️🍀😘... čoskoro sa pridám 😁✊✊