icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

julianka007
19. jan 2019

@zuzik5891 jasné ... To žiadna z nás neľutuje... A nakoniec sa dúfam všetky budeme tešiť z deobcekov... Aj tebe to zo srdca prajem. Čo najskôr

martinade
Autor odpoveď zmazal
taily30
20. jan 2019

@fiora94 grafy ti ff bude sama robit, ty tam musis len udaje nahadzovat, hlavne teplotu, ktoru kazde rano v tu istu hodinu merias bazalnym teplomerom (najlepsie tam dole, presnejsie udaje). ked kliknes na jednotlivy den temperature = teplota, pod tym time=cas (o kolkej si merala, + - 30 min je ok, inac ti bude nahadzovat prazdne kruzky), cervical fluid = hlien (a od vrchu je to suchy, lepkavy, kremovy, vodovy a ako bielko vajecne), menses/spotting = menzes/spinenie (spinenie, slaby, stredny, silny) a to posledne intercourse = sex (ano, nie, am=rano, pm=vecer, both=oboje)

monu66
20. jan 2019

Dobre ranko, tak teplota dnes trosku vyskocila tak ako som predpokladala a tehu test negativny. Zajtra ked klesnem o cca 0,2, tak zarucene pride MS ☹️

liv_94
20. jan 2019

@ereska
@taily30
@gmm ahojte žienky tak dnes klesla 😔

ladysmurf
20. jan 2019

@liv_94 uau, preco mas take dlhe cykly? Aj ja ich mam dost dlhe ale tie tvoje to je uz moc. Ved to cakanie je na nervy...

liv_94
20. jan 2019

@ladysmurf ahoj, som rok po pôrode a ms mi ešte nedošla od pôrodu 😊

nelka9
20. jan 2019

@monu66 ahoj ja som na tom podobne ako ty...som 12DPO...teplota sa mi drzi na 37...prosim ta mas aj nejake priznaky PMS?

gmm
20. jan 2019

Kiež by to bol len implementačny pokles😉

gmm
20. jan 2019

@monu66 Takto ti vyskakuje teplota pred ms vždy?

liv_94
20. jan 2019

@gmm a môže to byť na 6 dpo?

monu66
20. jan 2019

@nelka9 Ahoj, no mam len jemne bolesti brucha, krize ma bolia tiez jemne aj to len ked sedim a furt ma picha raz v lavom a raz v pravom vajecniku. Moj zaruceny signal, ze MS je za dverami je, ked mi zacne byt teplo az horuco a zacnem sa tak divne potit pod pazuchami ako keby som mala extra silny pot, ktory ma doslovne stipe. Zatial ho nemam a ani teplo mi nie je 🙂 A ty mas uz nejaky PMS?

nelka9
20. jan 2019

@monu66 ano mam😥strasne ma bolia prsia ale brucho ma zatial neboli tak ako kazdy mesiac pred MS...len mam aj trochu spinenie😥tak zajtra cakam ze teplota mi klesne a v utorok MS (ne)pride...tak neviem ci mozem este dufat tento mesiac😕

monu66
20. jan 2019

@gmm uplne vzdy nie, tak kazdy druhy az treti cyklus. Pozerala som svoju historiu grafov a zvykne mi teplota vyskocit tak 2-3 dni pred MS o 0,05 - 0,1. Zajtra keby teplota ostala na urovni ako dnes alebo by sa zvysila, tak by to bolo po prvykrat 🙂

monu66
20. jan 2019

@nelka9 to spinenie je ruzove ci hnede? Hnede byva aj dobrym znamenim. No mna prsia zatial nebolia co som prekvapena, pretoze mna zvyknu boliet uz od ovulky. No drzim palce, aby ti MS uz neprisla a uvidela na teste // 🙂

nelka9
20. jan 2019

@monu66 hnede...noo uz mi neostava nic ine len pockat do utorka a verit ze uz nepride...dakujem aj ja drzim palce nech testik ukaze // ciarky☺️A ako dlho sa snazite o babo?

monu66
20. jan 2019

@nelka9 Dakujem 🙂 Uff my uz 16 rokov ale nie uple vkuse, takze asi tak 14 rokov. Jedno babatko 18 rocne uz mame a chceli sme, aby nebol jedinacik, no ale ak by sa podarilo druhe, tak by boli obaja jedinacikovia - vekovy rozdiel. Teraz som v decembri na radu gynekologa uplne zmenila profesiu z uctovnicky na zastupkynu v predajni, tak sa konecne hybem a cele telo ma z toho pohybu boli 😀 A vy sa ako dlho snazite?

gmm
20. jan 2019

@liv_94 Môže...ale to ťažko povedať,uvidíš ako sa Ti budú teploty držať ďalšie dni.Možno ste sa fakt trafili do ovulky,veď aj príznaky si mala dokonca aj test pozitívny.

gmm
20. jan 2019

@monu66 Držím prsty nech teplota neklesne a už aj na teste by aspoň dušik mohol byť

monu66
20. jan 2019

@nelka9 inac aj mne by mala MS v utorok prist, tak budeme spolu cakat... 🙂

monu66
20. jan 2019

@gmm Dakujem 🙂🙂 Dnes chcem este vecer spravit test, lebo rano som ho mala dost zriedeny, lebo som cca 2 hodiny pred spankom vypila 2 litre grepoveho dzusu (od Cappy), ktory milujem a neviem sa ho dopit 😀

gmm
20. jan 2019

@monu66 Grepovy aj ja môžem,ale 2litre...to by som celú noc behala na wcko😂

monu66
20. jan 2019

@gmm no ja mam asi moc velky mocovy mechur 😂 no ale rano som ledva ledva stihla spravit kavu 😀

nelka9
20. jan 2019

@monu66 tak drzim velmi velmi palce nech sa podari☺️...my zatial len kratko 3 mesiac...len mam strach ci je vsetko v poriadku...prekonala som dost mykoz aj operaciu krcka😕ale vysledky mam posledne 4roky dobre....a k dr som objednana az 4.3. na cytologiu neviem ci mam zajst skor lebo to cakanie je nekonecne...

dolynkag
20. jan 2019

@dadulik6 ako teplota?

dominika_sk
20. jan 2019

Kočky, mate niekedy depresiu že sa vam nedari? Ja dnes htoznu😭

monu66
20. jan 2019

@nelka9 Dakujem krasne 🙂 Aj tebe aj vsetkym zienkam zo srdca zelam, aby drzali minimalne dvakrat svoje babatko v naruci ❤️ To je velmi dobre, ze mas vysledky v poriadku a to cakanie na vysetrenie, no ani ja by som nevydrzala.

monu66
20. jan 2019

Zienky, nedalo mi to a pred chvilou som poskulovala na test, co som si robila rano. Viem, ze je to uz davno po limite, ale prvykrat sa mi duch alebo kanalik podaril aj vyfotit. Vecer skusim spravit dalsi test, ze co ukaze 🙂

monu66
20. jan 2019

@dominika_sk Ja som mavala riadne depky, ale po rokoch to beriem tak, ze co ma byt, tak bude. Pracujete na prvom babatku?

dominika_sk
20. jan 2019

@monu66 nie, mam syna a jeden abort za sebou pred rokom. Ale na tom teste je len žlty kanalik pravdepodobne z toho ako sa tam zachytil moč...