Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@veronika3184 mne posledné dva mesiace teplota klesla až 2dc, čiže 2.deň ms
@kaciatko04 to je jasne ze prebehla, u mna stale nic 😞
@kaciatko04 podla teplot vyzera ze bola a teploty sa ti pekne hore vysoko drzia. drzim palce
@taily30 v piatok som bola na sono... Jeden 20 cm folik a niekolko mensich.. V ten vecer som si aj pichla pregnyl... Este mi brali krv na toxo a ine fajnotky ale to co som najviac chcela vysetrit mi nedali... Brucela... Asi skocim za obvodnou.... No a snazili sme sa tieto dva dni ako lekar nakazal a teraz uz len cakat... Od zajtra pocitam 1dpo...
@taily30 to je nejaka bakteria ci co a tu mozes mat a ani o tom nevies a moze sposobovat potraty... Chodila som cez pol roka vencit psov z utulku/karanteny... A ich zdravotny stav dokonale nepoznam... Preto som chcela aby mi urobili aj tieto vysetrenia... Moj gyn to zamietol, tak som sa teraz opytala v CAR a urobili mi to.. Len ta brucela tam chybala :/ mozno skocim za obvodnou, ci mi to da urobit hoc aj za priamu uhradu....
@taily30 https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Brucelóza
Uz tu na koni nejake baby pisali, ze im to nasli po potrate...
@ikonica vies co, ja tu keby som si sama nenastudovala to je jedno coho sa to tyka, zdravia, uctovnictva...... uz by ma tolko ludi "kvalifikovanych" osralo, ze az. ja som urcite tiez v kolonke premudrelych, ale mi je to jedno, lebo kto iny sa o teba postara ak nie ty. ja nie som taka, ze len cakam a cakam...zda sa, ze sme v tomto smere rovnake. skus tu svoju obvodnu, ja to tiez tak riesim, ked nie gynekologicka (napr. oni mi vobec nechceli nic urobit ani HP), tak som sa obratila na svoju a som jej povedala, ze chcem 3krat HP a urobila. nastastie je zlata a ochotna. dufam, ze aj tvoja je taka.
musim sa opytat veterinarky na toto. sice ked sme na SK, tak idu na totalku prehliadku, od sona, krv, zuby ...vsetko. hadam by to zistili tam. no skusim o tom viacej nacitat, lebo chodime s nimi do parku a tam stretavaju veru dost hafanov. diki za info a verim, ze tebe sa podari ziskat to vysetrenie. volas v pondelok?
@taily30 moja obvodna je taka, ze sa kruti kruti tiez moc nechce dat listok na nejake speci vysetrenie, ale nakoniec mi ho da.... Len neviem ci maju v ponuke toto vysetrenie alebo musim ist na infektologiu... Pockam kym budem mat vysledky z car (asi o tyzden) a potom cinknem obvodnej... Lebo ak tam nieco najdu, tak mi daju listok na infekcne, tak ju nechcem zbytocne otravovat..
@ladysmurf moja zlata, netráp sa..ak by aj bol tento snovulacny tak hlavne aby sa ti zbytočne nenatiahol. Držím palce a nezufaj. Fytosoju si neskusala??

Dakujem dievcata. Akurat ta teplota ma zaraza. Ale sak zajtra pozajtra uvidim, ci klesne alebo ostane hore.