icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

veronika3184
20. jan 2019

Dakujem dievcata. Akurat ta teplota ma zaraza. Ale sak zajtra pozajtra uvidim, ci klesne alebo ostane hore.

ja197
20. jan 2019

@veronika3184 mne posledné dva mesiace teplota klesla až 2dc, čiže 2.deň ms

alison11
20. jan 2019

@monu66 O dva dni si sprav z ranného hcg test by mala byť viditeľná aj druhá čiarka z večerného nemyslím,že bdue silnejší či viditeľnejší oproti rannému.

ladysmurf
20. jan 2019

@kaciatko04 to je jasne ze prebehla, u mna stale nic 😞

ladysmurf
20. jan 2019

Cakanie pokracuje

monu66
20. jan 2019

@alison11 ok, tak spravim v utorok pokial bt neklesne. Dakujem za radu 🙂

taily30
20. jan 2019

@natali408 z tych testov co si dala, tak veru nie neprebehla. mozno si zacala prilis neskoro testovat. byt tebou zacnem par dni po MS

taily30
20. jan 2019

@kaciatko04 podla teplot vyzera ze bola a teploty sa ti pekne hore vysoko drzia. drzim palce

taily30
20. jan 2019

@ikonica, @martinade, @evi38 dievcata ako pokracujete? ako sa mate?

taily30
20. jan 2019

@gmm dufam, ze sa nenahnevas ked ta opravim, napisala si implementacny pokles ale je to implantacny pokles 😉

ikonica
20. jan 2019

@taily30 v piatok som bola na sono... Jeden 20 cm folik a niekolko mensich.. V ten vecer som si aj pichla pregnyl... Este mi brali krv na toxo a ine fajnotky ale to co som najviac chcela vysetrit mi nedali... Brucela... Asi skocim za obvodnou.... No a snazili sme sa tieto dva dni ako lekar nakazal a teraz uz len cakat... Od zajtra pocitam 1dpo...

taily30
20. jan 2019

@ikonica pekne velky, super. a co je to brucela? o tom som este ani nepocula

ikonica
20. jan 2019

@taily30 to je nejaka bakteria ci co a tu mozes mat a ani o tom nevies a moze sposobovat potraty... Chodila som cez pol roka vencit psov z utulku/karanteny... A ich zdravotny stav dokonale nepoznam... Preto som chcela aby mi urobili aj tieto vysetrenia... Moj gyn to zamietol, tak som sa teraz opytala v CAR a urobili mi to.. Len ta brucela tam chybala :/ mozno skocim za obvodnou, ci mi to da urobit hoc aj za priamu uhradu....

ikonica
20. jan 2019

@taily30 https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Brucelóza

Uz tu na koni nejake baby pisali, ze im to nasli po potrate...

taily30
20. jan 2019

@ikonica no mna porazi, pojdem si o tom precitat. ja mam dvoch malych hafanov, nie su z utulku, uz budu mat 12 rokov, ale toto ma nenapadlo, ani sa ma to nikto nikdy nepytal. iba ci mame macku. nechapem, preco to nechcu urobit

gmm
20. jan 2019

@taily30 Čoby som sa hnevala😜,ďakujem.

ikonica
20. jan 2019

@taily30 vies moj gyn asi nema moc v laske pacientky co moc citaju... Uz si ma zaradil do kolonky premudrelych... Ale koho sa mam pytat ak nie jeho.... Inac pes nemusi byt z utulku a moze to chytit niekde vonku, v parku, ak tam bolo infikovane zviera...

gmm
20. jan 2019

@taily30 Veď to je jedno,hlavne nech sa mimčo implementuje,alebo implantuje do maternice pekne(može si vybrať)😊

taily30
20. jan 2019

@ikonica vies co, ja tu keby som si sama nenastudovala to je jedno coho sa to tyka, zdravia, uctovnictva...... uz by ma tolko ludi "kvalifikovanych" osralo, ze az. ja som urcite tiez v kolonke premudrelych, ale mi je to jedno, lebo kto iny sa o teba postara ak nie ty. ja nie som taka, ze len cakam a cakam...zda sa, ze sme v tomto smere rovnake. skus tu svoju obvodnu, ja to tiez tak riesim, ked nie gynekologicka (napr. oni mi vobec nechceli nic urobit ani HP), tak som sa obratila na svoju a som jej povedala, ze chcem 3krat HP a urobila. nastastie je zlata a ochotna. dufam, ze aj tvoja je taka.
musim sa opytat veterinarky na toto. sice ked sme na SK, tak idu na totalku prehliadku, od sona, krv, zuby ...vsetko. hadam by to zistili tam. no skusim o tom viacej nacitat, lebo chodime s nimi do parku a tam stretavaju veru dost hafanov. diki za info a verim, ze tebe sa podari ziskat to vysetrenie. volas v pondelok?

taily30
20. jan 2019

@gmm presne tak 😀

ikonica
20. jan 2019

@taily30 moja obvodna je taka, ze sa kruti kruti tiez moc nechce dat listok na nejake speci vysetrenie, ale nakoniec mi ho da.... Len neviem ci maju v ponuke toto vysetrenie alebo musim ist na infektologiu... Pockam kym budem mat vysledky z car (asi o tyzden) a potom cinknem obvodnej... Lebo ak tam nieco najdu, tak mi daju listok na infekcne, tak ju nechcem zbytocne otravovat..

ikonica
20. jan 2019

@taily30 zakrne je, ze nemusis mat vobec ziadne prejavy aj ked vo wiki sa pise o horuckach a neviem com... Ale baby co som tu citala nemali sajnu ze to maju...

dadulik6
20. jan 2019

@ikonica je to veru divne este pockam dalsi cyklus aky bude a pojdem sa poradit s dr. Hej vitex beriem a naatartoval mi ovu len nechapem preco tak skacem 2 teploty hore 3dole a stale dokola

ikonica
20. jan 2019

@dadulik6 akoto skackanie je este ok ale ked kukam na ine grafy tak je vacsi rozdiel medzi teplotami... Tebe sa to motka okolo stredovej ciary cely cas... Hp ti robili? Folikulometriu?

ikonica
20. jan 2019

@dadulik6 ale zas verim ze vitex s tym pomoze len treba asi dlhsie ho brat...

taily30
20. jan 2019

@ikonica jaaaaj, jasne. som zvedava na vysledky, dufam, ze bude vsetko ok.

dadulik6
20. jan 2019

@ikonica celkovo mam tento cyklus nizsie aj tie predovulacne... mavala som pred ovu omolo 36.5 a po ovu klasika 36.8-37 mesiac som mala pauzu od vitexu a vtedy bol ten cyklus nekonecny a teraz zase nizke teploty

ikonica
20. jan 2019

@dadulik6 a tie vysetrenia ti robili?

ikonica
20. jan 2019

@taily30 tak aj ja dufam... To uz budem mat komplet vsetko vysetrene, resp este laparku mozno skusim v marci aprili... Uz ostava len speci spermiogram u mm... Halosperm alebo fragmentacia dna spermii....

kaciatko04
20. jan 2019

@ladysmurf moja zlata, netráp sa..ak by aj bol tento snovulacny tak hlavne aby sa ti zbytočne nenatiahol. Držím palce a nezufaj. Fytosoju si neskusala??