icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kaciatko04
20. jan 2019

@taily30 ďakujem, tento cyklus sú vyššie než minuly, aj predovulacne boli o niečo vyššie..ale na zázrak sa nespolieham, myslela som že bude anovulak takze som sa na to úplne vykašľala 🙄

taily30
20. jan 2019

@ikonica mas to riadne vsetko nastudovane. Drzim palce.

ikonica
20. jan 2019

@taily30 no... Asi by som uz mala prestat studovat... Cim viac viem tym horsie to je :D

alison11
20. jan 2019

@monu66 Držím päste 🙂

veronika3184
20. jan 2019

@ja197 toto bude piaty cyklus co meriam a kedze v predchadzajucich cykloch bola krivka grafu aj lutealna faza takmer rovnaka, myslela som ze to tak uz bude vzdy. A kedze tentomesacny graf sa mi zdal kus iny, myslela som ze sa uz zadarilo.

zuzik5891
20. jan 2019

@taily30
@ikonica baby...vy ste také študované❤️...vitex...vit.C,E,B6,kyselinu listovú, alchemilkový čajík... chcem to začať brať od zajtra...po laparke už ani nešpiním,egg hlienu mám kopu...ovu test takmer pozitívny ale pijem veľa lebo mám bolesti hrdla... Nevydržím ani hodinu bez veľkého hrnčeka čaju...ide mi o to či mi táto kombinácia neposunie príchod ms na neskôr...ms by som mala dostať okolo 28.1.....a ja už veľmi tú ms chceeeem aby sme sa mohli ešte raz pokúsiť prirodzene...aa dnes konečne tehu test biely 😘😘😘...ani neverím že som takú vetu vôbec napísala 🤔😁

ja197
20. jan 2019

@veronika3184 no ja meriam tiež asi 5 mesiac a každý graf iný 😂 teploty viac menej v tých istých rozpätiach ale kolísanie úplne iné 😊 takže asi sa mi nebudú podobať nikdy 😂 inak ja som mala tiež minulý mesiac krásny graf, krásne stúpanie po ovu, meškanie 2 dni a nič, teplota hore a krvácanie už bolo ...takže neviem či tá teplota môže klesnúť aj 2dc ale mne sa to už stalo 2 krát

taily30
20. jan 2019

@zuzik5891 ja som vitex nasadila, ked mi prisiel, necakala som do 1dc rano nalacno, aspon 30 min nepapat. Alchemilkovy caj som pila len do ovu asi 2krat denne ale nebolo to pravidlom. Kyselinu listovu beriem stale.
Siiiilno drzim palce Zuzi. Dufam, ze aj ruka sa lepsi. Ides zajtra do roboty?

zuzik5891
20. jan 2019

@taily30 super...tak to idem zasa rozbehnúť❤️... jasné že idem do práce...s rukou už ako tak hýbem... skôr si dám predpísať antibiotiká lebo už ma bolia priedušky... ťažšie a už aj bolestivo sai dýcha... už nech je 1.2.že idem na tú PN

taily30
20. jan 2019

@zuzik5891 ach boze, tie dni do 1.2.sa budu vliect. Hadam si neprivedies nic vaznejsie, ked ta bolia priedusky.

zuzik5891
20. jan 2019

@taily30 budem dávať pozor ako sa len bude dať.. a z práce pôjdem rovno domov do postele...je mi jasné že ten čas pôjde pomaly ale keď si poviem že už len 9 dní tak sa mi to zdá znesiteľnejšie 😘😂

taily30
20. jan 2019

@zuzik5891 mas pravdu, opatruj sa

ladysmurf
21. jan 2019

@kaciatko04 no ved toto, ale uz mam pocity ako pred mrchou tak verim ze dorazi rychlo. Fytosoju som neskusala, ja len viem ze by to malo byt v menopauze. A to dufam este nie som. Alebo to sluzi aj na nieco ine?

martinade
21. jan 2019

@taily30 som iba 7dc, vlecie sa to a graf mi skace. Nechápem. Vo štvrtok idem na folikulometriu, chcem sa spýtať dokiho na testy ktore mozu odhalit pricinu potratu. A na další cyklus klostil a pregnyl. Tento cyklus iba pregnyl hoc nie som z neho nadsena - pchanie do seba hormonov hoc viem ze ovu stale prebieha. Inak si mala krasne cislo a držím pršteky pri dalsej navsteve u lekara.

dadulik6
21. jan 2019

@ikonica nie zatial som nebola na ziadnych

taily30
21. jan 2019

@martinade myslis, ze su nejake testy na odhalenie potratu? Ja ked som sa pytala, tak ze sa to neda zistit. Dufam, ze budes mat viacej stastia.
Ja zajtra idem na opakovany odber na hcg, som zvedava. Inac ti poviem, ze vsetko ma teraz vystrasi, je to na nervy.
Som zvedava ako na folikulometrii. Drzim palce

monu66
21. jan 2019

Dobre ranko, dnes teplota takto... Zajtra mi zarucene MS nepride a teplota sa po prvykrat takto zachovala. No letim do prace a pekny den vam vsetkym 🙂

ikonica
21. jan 2019

@monu66 test si neskusila? ✊

iam24
21. jan 2019

Ahojte. Tak ja som 8 DC a čakám na ovu 🙂

taily30
21. jan 2019

@monu66 uz aj na teste by mohlo nieco vykuknut 😉

martinade
21. jan 2019

@taily30 minimalne na zistenie zrazanlivosti krvy...

liv_94
21. jan 2019

Dobre ránko žienky tak ja dnes teplota takto.... Čiže ovu zrejme bola na 100 %? Ďakujem 😊

ikonica
21. jan 2019

@liv_94 vyzera ze bola, ale nikdy si nemozes byt na 100 % ista... Mne lekar povedal, ze aj napriek dobrym teplotam a pozitivnemu testu sa moze stat, ze sa vajko neuvolni...

martinade
21. jan 2019

@liv_94 otazka je ake si mala teploty toho 12 a 13. Tie teploty ti chybaju tak podla mna neda sa konstatovat ze ovu prebehla lebo ani pravidlo 3 po 6 nemozes potvrdiť

gmm
21. jan 2019

@liv_94 Tak už len čakať☺,uvidíš ako sa bude teplota ďalej správať

gmm
21. jan 2019

@monu66 Super,testuješ zajtra rano že?

ereska
21. jan 2019

@taily30 ani nehovor zakaslem a tak ma pichá v brušku hruza niečo na mňa lezie dávam si aj stodal aj cibuľový sirup som si urobila cesnak med všetko možné nech sa čím skôr toho zbavíme

ereska
21. jan 2019

@martinade držím päste na folikulometrii

@taily30 aj tebe dnes na krvicke uvidíš budeš veľmi prekvapená ako to vyskočí 🙂

julianka007
21. jan 2019

Môj dnešný... Robený rano, bola som zvedavá aká silná bude čiarka... Ináč mávam silnejšiu poobede.

ereska
21. jan 2019

@julianka007 super je krásna 🙂