icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
21. jan 2019

@ereska skore uzdravenie želám

veronika3184
21. jan 2019

@ja197 clovek sa uz tesi a nic z toho. Ja uz aj v praci veci svoje zacala triedit ze si ich budem postupne brat uz domov ze isto uz som tehu a potom sa naraz neodnesiem. :D

ereska
21. jan 2019

@martinade ďakujem moc

kaciatko04
21. jan 2019

@ladysmurf ja som tu na koňovi našla taký článok o fytosoji že funguje ako prirodzená náhrada clostylu ak sa berie v takých dňoch ako clostyl. Obsahuje isoflavonoidy, skús si o tom tu niečo nájsť, ja už neviem kde je ten článok ale určite ho ešte mevymazali. 2 mesiace nič a na tretí už bola ovulka, aj na štvrtý. Teraz som vyskúšala bez, a ovulka bola len sa posunula o 4 dni. Ale bola. Takze myslím že stojí za vyskúšanie 😉

kakatulik
21. jan 2019

To o tej fytosoji bolo niekde pod názvom"sójové izoflavonoidy ako náhrada clostibegytu". Rozhodne si nemyslím, že skodlivejsi ako clostil,len si treba dávať pozor pri estrogenovej dominancii a problémami so štítnou žľazou.

martinade
21. jan 2019

@kakatulik takze nic pre mna ak mam kus problem so.stitnou?

kakatulik
21. jan 2019

@martinade vieš čo nevie ako to je,keď sú len hraničné hodnoty. Jedná sa asi skutočne o diagnózu. Ja som si ju už aj kúpila,ale váham veľmi,lebo keď tak či tak ovulujem,tak bude Adi na tej kvalite treba popracovať. Nuž ale viac vitamínov pozieram uz asi nemôžem.

ja197
21. jan 2019

Baby, prosím o pomoc tie ktoré dopujete chlapov vitamínmi 😊 našla som túto kombináciu vitamínov s takým zložením, asi sú malé dávky však? Aké veľké denné dávky by mali byť? Ak mi niekto bude vedieť poradiť, budem rada ...

ja197
21. jan 2019

@taily30 a ešte by som sa predsa opýtala na ten myo, malo by to byť aj pre mužov však? Nevieš kde sa dá kúpiť? Za svet ho nemôžem nikde nájsť 😯 ďakujem

martinade
21. jan 2019

Baby poradte, ake este mozne vysetrenia potrebujem? Hp profil mam, kyret laparku tiež, dokiho sa chcem opytat na vysetrenie na trombozne stavy. Ktore testy je este dobre mat absolvovane?

ereska
21. jan 2019

@martinade protilátky proti spermiam proti embryu môžeš mať pozitívne napr. Proti embryu a vtedy telo vypudzuje embryo z tela

ereska
21. jan 2019

@martinade my sme boli ešte na tej Hematologii reprodukcna imunológia a genetika

dolynkag
21. jan 2019

@ja197 toto sú podľa mňa brutálne nízke dávky, fakt všetkého málo

martinade
21. jan 2019

@kakatulik ak by som náhodu tu fytosoju. Ako presne sa.berie? Som citala..ze ako klostilom ale ten som doteraz nemala.

martinade
21. jan 2019

@ereska a co za testy si absolvovala? Ako sa volaju? Ďakujem

ereska
21. jan 2019

@martinade na Hematologii mi brali krv tam robili tie mutácie a zrážanlivosť na reprodukčnej tam obydvom robili testy ale tam sa dosť platí no iked som mala Hematologii ok vtedy zistili na reprodukčnej že mám málo vitamínu d a zetiez niečo s krvou tak mi dali anopyrin a clexan a d vitamín a zistili mi tam vysoké protilatky proti spermiam no viac som to mala voči cudzím ako voči manzelovym a genetické testy tam tiež brali krv a pýtali sa celkovo na celú rodinu jedného aj druheho

martinade
21. jan 2019

@ereska dakujem. Bo na štvrtok sa na dokiho chystam nech mi povie co všetko mam spravene, co by bolo vhodne a co by som chcela 🙂 uz ma stve ze mi nic nehovori...

butterfly333
21. jan 2019

@dolynkag a aké by mali byť dávky aj ja to mám doma.

butterfly333
21. jan 2019

My máme doma ešte tento no tiež asi nízke dávky

ja197
21. jan 2019

@dolynkag a čo toto?

verona1989
21. jan 2019

https://www.capatka.cz/stimulace-ovulace-lekem-... prečítajte si tento článok. Podľa mna nieco na tom je .sama to testujem prvy mesiac d Q10 tak uvidím. A pre mužov je Q10 velmi dôležitý.ten môj ho tiez berie

butterfly333
21. jan 2019

@ja197 a krabičku nemáš ako to vyzerá?

ja197
21. jan 2019

@butterfly333 selezin Ace od walmarku by to mal byť

ereska
21. jan 2019

@taily30 ako krvicka odovzdaná ?

kakatulik
21. jan 2019

@martinade to sa takto neda povedať, že ako presne. Dni kedy ako pri Clostilee, ale tie dávky inak. Podľatoho, koľko má jedna kapsula, podľa toho či potrebuješ tvoriť foliky,alebo dozrievanie jedného dominantného.Je to taký experiment. Skús nájsť tú diskusiu. Niekto to tu dával.

natali408
21. jan 2019

@taily30 podľa mňa môže byť aj anovulačny cylkus. Vôbec ani výtok nebol. A môže sa stať že ešte bude? Bola to prvá MS po spontannom potrate..

dolynkag
21. jan 2019

@ja197 keďže z tabliet sa vstrebe iba malé percento učinnej látky-vitamínu, tak treba prijať oveľa viac, pohľadám a pošlem

taily30
21. jan 2019

@ereska mne pomaha zazvorovy caj s citronom a medom, ale len v tych zaciatkoch. ked si povedala cibulovy sirup az ma vykrutilo. 😨 na krv este len pojdem, lebo som zistila, ze mm ma lekara na dnes tiez a su blizko seba, tak nebudeme cestovat na dvakrat. takze zase az vecer alebo skor zajtra budem vediet vysledok 😉