Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@monu66 aj predošlé cykly ti tak rapídne spadla teplota?
@julianka007 krásne ti tmavne vidieť riadne rozdiel verím že to bude ok možno sa viac zavrtalo alebo nejaká cievka pri Tom roztahovani maternice ale testy krásne kedy ideš k dr.?
@julianka007 je krasne tmavsi, ale nebehnes radsej lekarovi?
@julianka007 ja som krvacala pri predchadzajucom jeden deň tiež a tehu pokračovalo riadne ďalej, teraz v aktuálnom tehu som špinila ružovo 21 DC a všetko je ok
@dolynkag ja som tak cca pol dňa. No krv bola červená a aj také zrazeninky trošku. Dnes už len spinenie. Dúfam, že to bude podobne.
@julianka007 držím palce, viem, ako sa teraz cítiš neisto
@julianka007 ak by si predsa len mala obavy, choď na pohotovosť, kamoška mala podobný prípad a tak ju vyšetrili, len im povedz, že ti vyšiel pozitívny tehotenský test a svojho lekára máš mimo, proste sa vyhovor, verím, že nič sa nedeje a všetko bude v poriadku 😘
@fany051081
@julianka007 presne toto som isla pisat, pre pokoj duse ist aspon na tu pohotovost
@dolynkag toto je moje prvé tehotenstvo, tak už som sa vyplakala z podoby... Ale verím, že bude všetko v poriadku.
@fany051081
@0507
Ja dnes do 18tej v práci, no ak tak pôjdem večer, ale prsia ma bolia stále aj v brušku ma pobolieva tak ako pred tým krvácaním.... Tak dúfam, že to bol len plány poplach... Ten dnešný test ma celkom upokojil... No uvidím aký bude zajtra
@julianka007 och moja silno drzim palce ale určite by som pre istotu behla na tu pohotovost
@monu66 je mi to ľúto😥 mne tiež včera klesla rapídne teplota z 37 na 36,63😥dnes som mala dostat ale mam len take uplne slabulinke krvacanie a u mna to nieje bezne...zvyknem mat silne krvacanie...teraz som v rozpakoch...ci tam este nieje nejaka sanca aby som bola tehu...ale teplota je uz nizka😕
Ach baby som tak rada, že vás tu mám... Je to neskutočne upokojujúce keď sa človek môže podeliť. Aj o radosť aj strach a aj bolesť
Baby, znova prosím o pomoc, dnes som musela vstať o 4, čiže 3 hodiny pred normálnym časom, namerala som 35,96, čo by bolo u mňa celkom normálne na predovulačnú teplotu, len teraz neviem či ten časový rozdiel nieje až moc veľký na nejaké pripočítavanie, či teda mám pripočítať tých 0,3 alebo sa už po toľkých hodinách nedá povedať že by to bolo presne toľko ako keď pripočítam 😊 snáď ste ma pochopili 😊

@dolynkag ja v 11 tt ešte si pockam