icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ja197
22. jan 2019

@ludka0611 čiže asi bude lepšie keď nechám takú ako som namerala s prázdnym krúžkom ?

ludka0611
22. jan 2019

@ja197 asi áno, ja som to tiež tak urobila....

ja197
22. jan 2019

@ludka0611 ďakujem 😊

dolynkag
22. jan 2019

@julianka007 prípadne ak máš nejaký progesteron, tak si skús dať, to nemôže nič pokaziť.

martinade
22. jan 2019

@ereska dakujem, pardon ale niekedy mi tak clivo pride...dufam ze uz nie.si viac prechladena...💕

martinade
22. jan 2019

@julianka007 krásne 😍 gratulujem

martinade
22. jan 2019

@ikonica prehrabavam sa na koniku a celkom zaujimave postrehy maju baby. Okrem grepoveho dzusu pred ovulkou, radia po ovulke 2-3dc zacať brať Bromelain 500 - 5 dni papať, posobi dobre na uhniezdenie, zmäkcuje vystelku maternice aby sa babo lahsie usalašilo.
Alebo potom stred z ananasu to tvrde si rozdeliť na 5 casti a tu jest kazdy deň.

Iná baba zase pisala ze sa docitala na nemeckom fore, ze po ovulke musime vela pit. Ze jeden lekar prirovnal vystelku k lepidlu a oknu. Ak je okno suche, tak papier sa nedrzi na okne, ale ak je okno mokre, papier sa prilepi a vystelka posobi ako lepidlo na babo ak je dostatok tekutin v tele.

A par dni po ovule pisali brat aspirin 100 aby sa zamedzilo krvnym zrazeninam ktore vznikaju ked sa babo zavrtava. Ale to asi všetko vieš...

dolynkag
22. jan 2019

@martinade to o grepe a ananase som písala aj ja keď sme sa snažili.... ja som pila džúsy, ale nejako som to neprehaňala...jedna baba po ivf vraj vypila 3 litre ananásového džusu po ovu.... a je tehu o 2 mesiace rodí.

katarinazavo
22. jan 2019

Ahojte chcem sa spýtať aká je častá teplota po MS??môže byť aj mierne zvyšná mám 36,8 .ďakujem

ikonica
22. jan 2019

@martinade o tom ananase a bromelaine som citala ale neberiem to.... A o tej vode som necitala ale snazim sa pit uz len kvoli riedeniu krvi kedze mam s tym problem....

martinade
22. jan 2019

@dolynkag len ze som tomu neprikladala taku vahu ale asi si vstupim do svedomia. A tento cyklus poctivo uz od 8dc grapefruit, zevraj musi byt stava z ruzoveho a na 3dpo ten Bromelain (rezat ananas sa mi nechce) a kukoncu koncu si naordinujem aspirin

ereska
22. jan 2019

@martinade je to lepšie kopec vitamínov a Paralen lepší sa to aj ten kaslik ten stodal super

ereska
22. jan 2019

@martinade inak kedysi po ivf po vklade som tiež brala bromelain a aj ananás a aj 100percentny džús ananasovy teraz po ovulke som si tri dni dala po deviatich červeného vínka 🙂

dolynkag
22. jan 2019

@martinade a vínko červené nezabudni, namiesto aspirinu skús radšej tie enzýmy..... serrapeptazu a nattokinazu...či kôli čomu aspirin?

dolynkag
22. jan 2019

@ikonica krv riedi a čistí nattokinaza

martinade
22. jan 2019

@dolynkag aspirin kvoli zrazanlivost krvy aby sa nevytvorili, teda aby sa zabranilo krvnym zrazeninam. Ci je lepsia serrapeptaza a nattokinaza?

monu66
22. jan 2019

@taily30 tento cyklus ma koniec grafu riadne dostal ☹️

dolynkag
22. jan 2019

@martinade určite...je to telu viac prirodzené https://rng.nazory.eu/rubriky/k/krv

monu66
22. jan 2019

@fany051081 len raz mi takto padla v roku 2012 ☹️

martinade
22. jan 2019
ikonica
22. jan 2019

@martinade len zas som citala (alebo pozerala nejake video) , ze pocas ovu by sa nemali kysle veci pit lebo vytraraju v posve nehostinne prostredie pre spermie... No ale mozno grep je v niecom iny... Aj ze ananas/bromelain v nejakom stadiu tehu (nepamatam akom, mozno v pokrocilejsom) moze sposobit potrat... Tak a teraz si vyber... Kazdopadne davam si cervene grepy pred ovu alebo dzus z nich ked si spomeniem na to a minuly mesiac som az raz mala ananas :D

dolynkag
22. jan 2019

"Aj bromelain riedi krv, aj rybacie oleje, a serrapeptaza dokonca tiez rozbija krvne zrazeniny, nielenze robi krvne platnicky menej lepkavými"

martinade
22. jan 2019

@ikonica ktory dc si? Este stale nemerias?

monu66
22. jan 2019

@nelka9 no tiez si hovorim, ze mozno teplomer pokazeny... No ale aj test negativny ☹️ Test si neskusala?

martinade
22. jan 2019

@dolynkag aha zase o nieco mudrejsia. Ďakujem
Takze je lepsia serrapeptaza ako nattokinaza

ikonica
22. jan 2019

@martinade som 15 dc a asi 2-3 dpo a nemeriam stale ;)

martinade
22. jan 2019

@ikonica ten ananas iba 5 dni aby sa zmäkcila vystelka, ale az 2-3 dni po ovulke aby neskorsie dobiehajuce spermosky mali cas dobehnut.

ereska
22. jan 2019

@dolynkag mne dala bylinkarka namiesto fraxiparinu tabletky rybí olej že je to lepšie ako fraxiparin a som rada nemám dopichane brucho a sama modrina

martinade
22. jan 2019

@ikonica vytrvala 🙂 super

ikonica
22. jan 2019

@martinade hmm tak mam este sancu tento cyklus to zaradit... A kolko mg si sa nedocitala?