Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 moja...ak si odmyslím moje krátke tehu teraz na vianoce tak pri synovi som to mala divoké... keď mi vyšiel pozitívny tehu test zašla som k dr....vzala mi krv a o dva dni potvrdila tehotenstvo...no o ďalšie dva dni bsom už slabo krvácala... poslala ma v 5tt.s hroziacim potratom ležať do nemocnice...bola som tam pokým nevideli drobca na usg a potom pokým mu nezačalo biť ❤️... tehotenstvo je dlhá cesta...v nemocnici som bola 11 krát pokým sa narodil...no nie vždy zlý začiatok musí znamenať aj zlý koniec...ak si nebudeš istá že je všetko ok choď na pohotovosť... veď čo môžu...ohundrať ťa?... šla by som aj keby mi vynadali...je to tvoje telo...tvoje bábo... radšej 10 krát zbytočne ako raz neskoro... držím ✊✊🍀❤️
@ereska určite ti super poradila..... lekári sa na vec pozerajú vždy s klapkami na očiach, vidia len to svoje a súvislosti neriešia....človek aby si všetko naštudoval ako v tele funguje a ako to podporiť, je to hrozné..... a tá tvoja bylinkarka..... ona to ako dlho robí? len bylinkami lieči, či má aj iné metody?
@dolynkag no žiaľ nemám nič také. Nemám doma žiadne také lieky...dúfam, že zajtra bude test silnejší. Na tej pohotovosti by mi niečo pichli? Či ani nič? Nevieš?
@zuzik5891 ďakujem... Veľmi si ma povzbudila... Uvažujem, že tam skočím...
@julianka007 netuším, nikdy som nebola na pohtovosti.... skoč, možno ti tiež dajú nejaký progesteron , usg ešte asi zabytočné...možno aspon hcg z krvi
@julianka007 na pohotovosti zhodnotia stav a ak bude potrebné niečo dať, tak určite ti dajú, pre pokoj v duši naozaj choď po práci, tak ako písala aj @zuzik5891
@julianka007 tiez si myslim, ze by si mala skocit na pohotovost...
@julianka007 ahoj, na tej pohotovosti ťažko povedať, závisí od nemocnice, od lekára... pravdepodobne by ti dali duphaston - to predpisujú ako na bežiacom pase, možno urobili odber krvi a možno nič z toho, každopádne aspoň ty budeš mat lepší pocit keď tam pôjdeš - aj keď chápem, že nikomu sa nechce chodiť na pohotovosť 😏 pevne verím, že ti bude pekne pokračovať tehotenstvo
@dolynkag mne dala bylinky kvapky ten pupalkovy olej manžel mal čaj kvapky a tablety serenoa plaziva a keď to vyšlo mi zmenila čaj a vysadila kvapky a pridala ten rybí olej teraz pôjdem 5.2 na kontrolu robí to dlho chodí tam veľa ľudí a má aj vysoké školy na to a ozaj ešte mi urobila tu progesteronovu masť na brusko to si natieram večer
@julianka007 áno dajú či už injekcie alebo kvapky kanavit ja by som išla veď je to vytúžený uzlicek
@julianka007 na pohotovosli urobia mozno sono, vezmu krv, daju duphaston a niektori aj ascorutin....
Dievčatá pri akej veľkosti foliku vam pichali pregnyl? Som po clostyl 13dc na jednom mam 20mm a druhom len 16mm.mam prist ešte vo štvrtok. Serie ma to pco co mam.prisli mi vysledky hormónov a mam ich na prd. AMH mam vraj veľmi dobre a ešte daco len uz som aj zabudla
@verona1989 3x pri 20-21mm a raz pri 24 ked dobre pamatam... A vyslo to pri tom 24 ale neudrzalo sa...
@ikonica no tam potom dufam ze vo štvrtok uz tiez budem mat 24mm a mi pichne.som cakala ze budem mat viac folikov z clostylu a nie len jeden ok a druhy taky menší :(
@verona1989 ja som mala 2x po jednom a na treti cyklus uz dva ale to som brala aj vitex.. Bud rada, ze aspon tie dve velke mas... Niekto je rad ze ma aspon jeden, lebo bez clostilu nema nic... Ja som v marci mala bez clostilu po 2 mesiacoch vitexu 3 velke foliky... Aj sa zadarilo ale islo nakoniec o anembryomolu... Predtym mi folikulo nerobili...
@ikonica melatonin? Ten nepoznam. Inak som 8dc, takze od dnes grep juice, 3dpo si nasadim Bromelain (uz kupeny) a červene vinko (to este musim kupit). Dokupila som omegu3 ako dolinkaq spominala na riedenie krvy. Uz aby bol piatok a drahy dosiel 🙂 a od dalsieho cyklu vyskusam tu fytosoju teda isoflavone ako nahradu za klostil. Som na stranke a citam o tom isoflavone, lepsie ako clostil co hovoria.ze je anabolic steroids a znizuje vystelku maternice. Sice inak posobia, ale obe maju rovnaky efekt.
@martinade no ja ti pisnem co beriem a bude ti zle... Rano 1x vitex a vmk, neskor vit c 1000mg, na obed vitex, vmk a anopyrin, poobede vit d 5000iu, coomega (Q10+rybi olej=omega), vit e 400mg, selen so zinkom, niekedy mixnem aj kelp, bkomplex, alebo len cisty pyridoxin + magnezko aspon raz denne... Vecer myoinositol s listovkou (4 g) a na noc melatonin 3 mg (predtym len 1mg ale vraj treba 3 tak som zvysila)... Dobry gulas...
@martinade nemam acylpyrin mam aspirin. a mam ho brat do odvolania, tak urcite do 12.2. do sona, vtedy mam aj taku vacsiu prehliadku a konzultaciu. to iste som mala aj v prvom tehu, chcela som to vynechat, lebo to su info aj o porode atd. vravim, ze nechcem predbiehat, ale musim, su to ich postupy

@martinade alebo len leniva :D