Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dolynkag dnes som presne 5tt + 0. ja som sa k nej nahlila, lebo mi tak kazala, ze ked budem tehu, nasadi progesteron plus aspirin. ked som u nej bola, tak to bolo velmi skoro na sono, idem 12.2. co budem 8tt tak nejak.
a hCG mi brala v ten den co som u nej bola, vcera som bola.....a chce tym sledovat ci mi umerne rastie
Fuuu dobry. Beries 2x vmk? Hmm ja beriem len rano, malo by sa 2x?
No a ja beriem (baby nelakajte sa 🙂) rano liek na.stitnu zlazu, po pol hod neskor gynex, vitex, coenzyme q10, vmk, maca, pijem alchemiku, myo-inositol, kys.listovu, zinok, sem-tam serapaptazu a od dnes pridavam aj omegu3, grep
@martinade maju sa brat 2 gramy denne... Jedna ma nieco cez gram.. A neberiem to nalacno ale po ranajkach tak to vstrebanie asi nebude az take super... Vidis, obcas dam aj macu ale mam pocit ze moje creva sa s nou nekamaratia... Zo zaciatku som davala aj gynex ale uz sa mi nechce kvapkat :D
@ikonica no ja vitex neberiem teraz.beriem inofolic combi.a po ovulke budem brat duphaston. Takže sa to nesmie kombinovať. Tak dúfam že aj ten menší folik vyrastie do stvrtka aby vola väčšia šanca
@verona1989 no ja zacnem davat progesteron zajtra vecer... Radsej by som si davala progesteronovy krem, no nedosiel este... A vitex asi vysadim...
@taily30 to je super číslo gratulujem
@butterfly333 dakujem, lekarka bola tiez spokojna 😉
ahojte tak dnesna kontrola na 14 dc po brani clostilu dopadla na nic.😩Iui sa nekonalo zle som reagovala na jednom 13 mm folikul na druhom 3 11 mm folikuly asi anovulak sliznica len 5mm.Vravel ze jeden vajecnik vyzera ako pco.Je vtipne ze som mala v nedelu silno pozitivny ovu test aj hlien sa dokonca objavil.Dnes mi dokonca vystupila bt zo vcerajsich 36,43 na 36,77...Pytala som sa ci nemohol dominantny folik prasknut skor vravel ze mohol.Budem dalej merat bt ci sa potvrdi anovulak.Vyfasovala som dufaston od zajtra a dohodli na stimulacii na ivf od buduceho cyklu 😟

@martinade niektore poobedne beriem len obden aby toho nebolo vela