icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
22. jan 2019

@martinade niektore poobedne beriem len obden aby toho nebolo vela

taily30
22. jan 2019

@dolynkag dnes som presne 5tt + 0. ja som sa k nej nahlila, lebo mi tak kazala, ze ked budem tehu, nasadi progesteron plus aspirin. ked som u nej bola, tak to bolo velmi skoro na sono, idem 12.2. co budem 8tt tak nejak.
a hCG mi brala v ten den co som u nej bola, vcera som bola.....a chce tym sledovat ci mi umerne rastie

martinade
22. jan 2019

Fuuu dobry. Beries 2x vmk? Hmm ja beriem len rano, malo by sa 2x?
No a ja beriem (baby nelakajte sa 🙂) rano liek na.stitnu zlazu, po pol hod neskor gynex, vitex, coenzyme q10, vmk, maca, pijem alchemiku, myo-inositol, kys.listovu, zinok, sem-tam serapaptazu a od dnes pridavam aj omegu3, grep

ikonica
22. jan 2019

@martinade maju sa brat 2 gramy denne... Jedna ma nieco cez gram.. A neberiem to nalacno ale po ranajkach tak to vstrebanie asi nebude az take super... Vidis, obcas dam aj macu ale mam pocit ze moje creva sa s nou nekamaratia... Zo zaciatku som davala aj gynex ale uz sa mi nechce kvapkat :D

taily30
22. jan 2019

@ereska @dolynkag @martinade @ikonica tak zienky pondelkove cislo je 6953 🙂

taily30
22. jan 2019

@ikonica @martinade inac to s tymi grepovym dzusom a ananasom som aj ja pila, ruby red cerveny grep do ovulky a ananas bud dzus alebo cerstvy po .... a pravdu povediac, tento cyklus co sa nam podarilo, tak som pila cervene varene vino 😀

ikonica
22. jan 2019

@taily30 parada 🙂

ikonica
22. jan 2019

@taily30 poharik kazdy vecer ci ako?

taily30
22. jan 2019

@ikonica my sme si na vecer sialku dve dali, teda ja 😀 boli aj vianocne sviatky, aj mi nejako chutilo

verona1989
22. jan 2019

@ikonica no ja vitex neberiem teraz.beriem inofolic combi.a po ovulke budem brat duphaston. Takže sa to nesmie kombinovať. Tak dúfam že aj ten menší folik vyrastie do stvrtka aby vola väčšia šanca

ikonica
22. jan 2019

@taily30 my cucame ribezlak 😃 minule sme isli do lidlu len kvoli tomu jak nejaki ČUČARI 😃

ikonica
22. jan 2019

@verona1989 no ja zacnem davat progesteron zajtra vecer... Radsej by som si davala progesteronovy krem, no nedosiel este... A vitex asi vysadim...

taily30
22. jan 2019

@ikonica mnaaam, dala by som si. aj toto co sme si varene robili, tak tiez nebolo chardonnay 😀 tiez sme kupili lacnejsie, sladke a s klincekami mnaaam bolo to vyborne. a tak dobre sa spalo 😂😂

butterfly333
22. jan 2019

@taily30 to je super číslo gratulujem

ikonica
22. jan 2019

@taily30 toto stoji len 3,69 za liter ale je vyborne... Maju tam este jedno ale bola v nom hnusna pachut tak stoji v chladnicke... Mozno ho povarim s korenim a ovocim a pachut zmizne....

taily30
22. jan 2019

@butterfly333 dakujem, lekarka bola tiez spokojna 😉

ereska
22. jan 2019

@taily30 no super tak som bola blyzko môj typ 7000 🙂

taily30
22. jan 2019

@ereska veru, bola si veeeelmi blizko 😀 vies o com hovoris, darmo. vo stvrtok idem na dalsi odber a ze ak ten bude v norme, tak raz za tyzden do sona budem chodit

taily30
22. jan 2019

@ikonica vyskusaj povarit, my davame len klinceky do toho, tak mi to najviac chuti

ereska
22. jan 2019

@taily30 to sa máš ja teraz raz za mesiac už sa neviem dočkať 31.1 však som si od jednej baby kúpila ten angelsound nech môžem aspoň doma počúvať srdiečko zajtra mi ho pošle hádam do piatku príde

taily30
22. jan 2019

@ereska 13.1.ides na hCG? ja na take nakupovanie mam este kopu casu. teda aspon do toho sona. co som citala, tak niektore mali problem najst strdiecko a boli z toho vystresovane, tak nehladaj zbytocne velmi skoro

ereska
22. jan 2019

@taily 2.1 mi brala do troch skumaviek na nejaké základné toxoplazmoza brucela a také a teraz mi bude zase 31.1. neviem či aj hcg ale zase do veľa skumaviek kuknem či to není v knižke

taily30
22. jan 2019

@ereska tak pozri. budem sa inspirovat

81anina
22. jan 2019

ahojte tak dnesna kontrola na 14 dc po brani clostilu dopadla na nic.😩Iui sa nekonalo zle som reagovala na jednom 13 mm folikul na druhom 3 11 mm folikuly asi anovulak sliznica len 5mm.Vravel ze jeden vajecnik vyzera ako pco.Je vtipne ze som mala v nedelu silno pozitivny ovu test aj hlien sa dokonca objavil.Dnes mi dokonca vystupila bt zo vcerajsich 36,43 na 36,77...Pytala som sa ci nemohol dominantny folik prasknut skor vravel ze mohol.Budem dalej merat bt ci sa potvrdi anovulak.Vyfasovala som dufaston od zajtra a dohodli na stimulacii na ivf od buduceho cyklu 😟

ereska
22. jan 2019

@taily30 si tam len vypísané také skratky aj HIV a také aj krvnú skupinu a také somarinky som zvedavá aké mám tie prvé výsledky snáď toxoplazmoza bude ok

taily30
22. jan 2019

@ereska este nemas tie prve vysledky? to si davaju na cas. myslim, ze mne taketo testy budu robit toho 12.2. teda aspon tak to bolo pri prvom.
neboj, urcite bude vsetko v uplnom poriadku

taily30
22. jan 2019

@81anina mna inac tiez napadlo, ked som citala tvoj prispevok, ze mozno skor ti praskol nejaky folik.

ikonica
22. jan 2019

@81anina ach jo... Ale mozno este dorastu... Snazte sa... Ja som mala v marci na 13dc na jednom 14 a 16 mm na druhom 14mm... Co uz asi tiez mali byt vacsie... Tak som si vyratala, kedy bude mat cez 20 a snazili sme sa... A vyslo to len to bola anembryomola napokon.....

ereska
22. jan 2019

@taily30 určite už budú ale povedala že mi povie na ďalšej kontrole

ikonica
22. jan 2019

@81anina ty chodis do splnu ze?