Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 😁 možno sa fakt zadarí pri svadobnej noci💃 držím palce nech už to konečne dotiahneš do úspešného konca 🤗🍀❤️
@81anina no ja som chcela uz dnes pregnyl pichnut len moja gynekologicka nechcela. Že možno vo štvrtok. Držím prsteky pri ivf 🤗 no dam vediet o 2 tyzdne ci to vyslo
@julianka007 silno drzim palce nech je vsetko v poriadku a bol to len plany poplach
@julianka007 aj ja som velmi rada, ze vas tu mam 🙂 Ked sa chcem vyrozpravat zenam v mojom okoli, tak citim, ze mi tak nerozumeju, pretoze nikdy nepatrili medzi snazilky a mali to stastie, ze sa im zadarilo bez toho, aby babatko dlho planovali
@julianka007 ako aj si išla na pohotovosť či ??? Čo nové
@taily30 ľudia sú v pohode i keď je ich veľmi veľa...len dnes mi šéfka vravela že ona mi síce dieťa praje ale ešte stále niesom tehotná a podľa nej to že sa nám nedarí a je nejaký problém nieje dh.na ktorú ma moja gynekologička vypíše na dlhší čas...ale ak aj áno a potom ma bude musieť ukončiť tak mám dať v práci výpoveď lebo už má novú sestru...po rokoch kedy som nemarodovala ani jeden deň mi toto vravela...ale vieš čo?... kašlem na to...po týchto slovách by som sa tam už ani nechcela vrátiť... čo som čakala...za dobré nič dobré nečakaj...a to nehovorím že pacienti na mňa pozerajú ako na čudo že po operácii s bandážou na ruke a teplotou tam behám...bola som na cievnom a o dva týždne mám kontrolný usg... iná lekárka mi zmenila antibiotiká keďže moja mi dala megamox a na penicilín mám alergiu... celú noc som nespala lebo sa mi ťažko dýchalo... už nech je piatok 1.2. ja tak silno verím že sa nám teraz ten drobček podarí
@zuzik5891 joj boze zuzi, to ozaj plati za dobrotu na zobrotu. ale ako hovoris, na prvom mieste uz musis byt konecne ty. sefka je len nestastna, ze straca dobru sestricku, preto je asi protivna. a si mysli, ze zastrasovanim ta tam udrzi. kasli na nu, odratavaj dni, lebo ozaj je to za rohom. a ty mas kamaratku gynekologicku, tak verim, ze spolu vymyslite ten najlepsi plan. inac ta obdivujem, ze tam vobec zajtra pojdes, ked aj s tou rukou mas take problemy a navyse taketo reci od sefky.
drzim ti palce a prajem skore uzdravenie a pevne nervy. nech sa vam babatko zadari co najskor.
@taily30 vieš... napriek všetkému chcem tam nechať všetko v poriadku...ja som povaha ktorá sa nedokáže dlho hnevať i keď toto sa ma dotklo...a jedno viem že už nikdy by som nebola v tej práci skutočne rada... ľudia mi budú chýbať lebo máme vytvorený taký skôr rodinný vzťah...ale zvyknú si aj na novú sestričku...inak ruka ma trápi asi najmenej... skôr to že mám stále teplotu a bolí ma nádych ma trápi...a šéfka mi na to všetko len vravela že sa mám pozbierať 😩...ako keby som si všetko vymyslela
@taily30 mojou lekárkou je moja šéfka...a dala mi megamox na ktorý mám alergiu... takže preto som dnes zašla k inej ktorá mi zmenila liečbu...CRP mi spravila a je negatívne... vždy ako prídem domov idem hneď do postele...teraz beriem Zinnat 500... Paralen a Fenistil kvapky... vďaka ním má konečne nedráždi na kašeľ...ani spať nemusím a fajnovo sa pitím... ešte si idem zaliať medovkový čajík...minul mi pacient doniesol z domu v termoske hriatô😁...bohovský bol... že vraj to je super chrípku 😁...
@zuzik5891 zuzi nic v zlom, ale sama si si ju tak vychovala a nikdy ina nepotrebovala hladay nahradu. Ak si bola chora sla si do roboty, na tvojom mieste by som chorobu prelezala, ved si namahas srdiecko, telo a to vsetko sa ti moze odzrkadlit neskor ked budes starsia. Sama sebe skodis. A na druhej strane aj chapem tvoju doktorku ak bude 3-5 mesiacov bez sestricky tak to isto bude narocne. Aspon bola fer a dopredu ti povedala svoje myslienky, plany aby si sa vedela aj ty aj ona zariadit novej situacii. Ale vypoved by som nedala. Jedna vec su jej priania a druha tvoje pravomoci. Ak si vypisana tak si vypisana, nech sa zariadi a najde nahradu. Vyhodit ta nemoze. Teda dufam neviem ako je to so sestričkami. A nedaj sa zmanipulovat. Jej prianie nech das vypoved neber osobne. Postav sa asertivne k tomu 🙂 drzim palce
@ereska prišla som na pohotovosť, ale tam čakali tri ženy a že čakajú už pol hodinu... Tak som sa otočila a išla preč. Zašla som ešte za kolegyňou čo má striedala lebo som mala ešte trošku času kým pôjde autobus. A som si pred ňou vyliala srdce, tak zavolala jednej známej čo robí na gynekologii a tá jej povedala, že nemám mať strach keď to ustúpilo,
že sa to stáva často a že si mám dať citrónovú vodu ak nemám doma nejaké také tabletky a kludový režim. A ak sa to zopakuje, tak vo štvrtok že slúži, tak mi vybaví doktora aby mi urobil sono a ak bude treba, vypíše mi aj PN-ku. Ale zatiaľ je to dobre

@daniela123321 no možno áno tak si ma ten máj počkám aj tak je ešte len január tak aj tak sa teraz nezadari počkáme na máj. 😁