icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

monu66
23. jan 2019

@martinade dakujem moc 🙂 No pouzivam testy One step, tak s nimi skusenosti nemam a vlastne so ziadnymi, lebo este nikdy v zivote som pozitivny test nemala. Juj bodaj by si mala pravdu 🙂

monu66
23. jan 2019

@ikonica idem vyskusat...

ikonica
23. jan 2019

@monu66 kup ine testy, one step ukaze neskor....

monu66
23. jan 2019

@ikonica Tak som vyskusala bt znizit o 0,2 a ovu mi neposunulo. Mozno kvoli pozitivnemu ovu testu.

ikonica
23. jan 2019

@monu66 no nic... Myslela som, ze to inac zareaguje.... Ale aj napriek tomu mohla byt o den dva neskor...

monu66
23. jan 2019

@ikonica dnes sa von nedostanem, lebo musim dat doporiadku domacnost, ale zajtra skocim do lekarne. V zasobe mam jeden digi test, ale ten si setrim pre manzela do doby, ked uvidi //aj moj syn 🙂

monu66
23. jan 2019

@ikonica asi ano, co by bolo super v tom, ze by som potom bola len 11dpo a negativny test by daval zmysel 🙂

monu66
23. jan 2019

@julianka00a nemohlo to spinenie suvisiet so vcerajsim splnom? To len moja uvaha

ereska
23. jan 2019

@julianka007 tak oddychuj nacerpaj silu a nech je už všetko v kľude a tá citrónová voda dobrý nápad 😉

liv_94
23. jan 2019

Ahojte baby tak dnes znova stúpla je to ok? Mala by som byt 8-9dpo ci koľko? Ďakujem 😊

bale1rinka
23. jan 2019

Čaute,ako to vyzerá s časom keď idete na umelé oplodnenie? Gynekológ mi povedal, že ak neotehotniem do 37 tak ma na umelé odporučí, mám sa už teraz nahlásiť k gynekológ ovi,37 budem mať v júli....aby sme to mali ešte hradené cez poisťovňu... neviem ako dlho sa čaká na také umelé oplodnenie v BA či kde... ďakujem

martinade
23. jan 2019

@bale1rinka existuje skupinka ivf, možnože tam ti poradia. Osobne na tuto otazku neviem odpovedat.

monu66
23. jan 2019

@liv_94 graf LF je pekny 🙂 Ono dolezite je aka bt bude ked sa bude blizit termin MS. U mna je to 4 dni pred MS, kedy mi uz len bt klesa a na 4. den mi mrcha pride.

gmm
23. jan 2019

@monu Super tak kým ms neprišla vyzerá to nádejne a na tom negative je vidieť.

gmm
23. jan 2019

@liv_94 Pekný graf máš,ideš si hore.vyzerá to že ovu bola.myslím že 9dpo si.

martinade
23. jan 2019

@liv_94 si iba 9dpo, dolezite su teploty v den ms a.den dva pred MS... Ak stupaju znaci to tehotenstvo, ale ak ma graf klesajuci charakter, tak znaci prichod ms

monu66
23. jan 2019

@gmm jeeee dakujem 🙂 tak vidiny nemam co ma moc tesi. No ukazala som test synovi, ale ako takmer kazdy chlap nic nevidi. Muzi zrejme nemaju taku ostrost zraku ako my zeny 😂

gmm
23. jan 2019

Dnes takto v grafe mi posunulo ovu o deň neskôr že bola

liv_94
23. jan 2019

@martinade ďakujem a kedy od ovulky by mala byť ms? Lebo som rok po pôrode a ešte som nemala ms

dadulik6
23. jan 2019

Dnes teplota opat klesla a od rana mi je uplne na prd vcera mi islo hlavu rozdrapit takze do konca tyzdna isto ms pride

zuzik5891
23. jan 2019

Viem že som spravila chybu keď som chcela aby ona bola vždy spokojná...no každý sa učíme na vlastných chybách...no nieje fér jej postoj po toľkých rokoch...a na druhej strane vôbec to s ňou už nemienim riešiť... budúcim štvrtkom uzatváram túto kapitolu a poučená začínam novú 😘

julianka007
23. jan 2019

@monu66 no veru aj ja tam niečo vidím...

fany051081
23. jan 2019

@julianka007 som rada, že to ustúpilo, tak kľudový režim a pozitívne myslenie, všetko bude v poriadku 🙏 ideš robiť aj dnes test?

ereska
23. jan 2019

@bale1rinka ahoj keď sme boli v centre tak vypísali žiadosť na poisťovňu porobila vyšetrenia potom cca mesiac trvalo kým schválili žiadosť a po Tom nám zavolali boli sme si pre lieky a od ďalšieho cyklu začala pichať injekcie do brucha poisťovňa prepláca sa mi zdá že do 39 rokov 3 ivf cykly ale aj tak sa ešte dosť doplaca

monu66
23. jan 2019

@julianka007 Dakujem 🙂 No zajtrajsia bt uz musi rozhodnut, lebo z infaktujem z tohto cyklu. Ani nespinim len vcera ma bolel pravy a dnes lavy vajecnik ako keby mala o par dni ovu prist.

julianka007
23. jan 2019

@monu66 ja som uvažovala či to nebolo tým, že sme sa s priateľom v ten deň dvakrát milovali. Či sme to neprehnali... Neviem... Ale riadne ma to vystrašilo... Dnes urobím test a uvidím či stmavne alebo nie... No možno aj spln na to vplýva... Ja neviem..

julianka007
23. jan 2019

@fany051081 áno idem... Okolo 11tej... Sama som zvedavá

martinade
23. jan 2019
monu66
23. jan 2019

@julianka007 ano moze to byt aj z milovania, pretoze krcok je v tomto obdobi riadne prekrveny. Ja si pamatam, ze na zaciatku tehu ked mi len ultrazvuk robili tak som prisla domov a spinila som. Dolezite je, aby spinenie dlho netrvalo alebo nedajboze sa to nestupnovalo. Dolezite je byt teraz uplne v pohode a ak je teraz vsetko OK, tak uz nemysliet nad vcerajsim dnom. Neboj, ja verim, ze tvoja zubrienka sa silno drzi a pusti sa az v termine porodu 🙂 Opravujem sa - spln bol predvcerom, uz nemam prehlad o dnoch 😀

martinade
23. jan 2019

@zuzik5891 kazdy je iny, asi je človek co sa pozera len na seba, tak potom taky jej egoisticky postoj chapem... Každopadne uz sa.pozeraj len na.seba a ten krasny ciel 😍