Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 skús testovať neskôr 🙂 a tú krv by som si asi tiež dala vziať ;) držím palce 🙏🙏
@martinade ty si dnes papala vtipnu kasu :D...mne už tak zmäkli, že aj podprsenka mi padá, no hanba :D...nemeriam vôbec ani neplánujem, lebo som stále hore v noci, tak by to nemalo ani výpovednú lehotu...tebe niečo Dr. v čase ovu nedával? Lebo mne povedal, že mi nasadí liečbu ako keby som išla na IVF :D...ja neviem, čo ten vtipálek ide na mne skúšať :D...držím palce, pozerám tvoj graf, že ovu sa blíži 🙂
Hlasim 1 DC :(
@ereska mne gynekolog povedal, že do 37 rokov, dobre overím, tak to celkom rýchlo, mesiac je v pohode...už keď čakám na dieťa 3 roky a nič...mesiac dva hore dole...
@fany051081 tak robila som test neskôr... A rovnako slabý ako predtým... Tak podľa mňa to je jasné....zajtra už bude pravdepodobne takmer biely...
@bale1rinka nerozumiem preco mas cakat na 37 rokov... Podla mna mozes ist aj skor
@julianka007 držím pršteky aby neslabol
@julianka007 ach to ma mrzí dúfam že to bude tým zriedenym močom držím päste myslíme na teba
@ereska no neviem... Podľa mňa maličké odišlo... Už sa prestávam aj cítiť tehotno. A keď som si chcela pozrieť krcok či je zatvorený, tak už je pootvoreny a mala som tam trošku spinenie. Tak už len čakám na MS, nasadíme znova alchemilkovy čaj a budem veriť, že to vyjde...
@julianka007 čo to čítam...si si istá že je koniec?... nemyslíš vážne 😟😟😟😟😟
@zuzik5891 mám pocit, že áno, iba ak by sa stal nejaký zázrak ešte zajtra urobím test, ale myslím, že to je isté.
@julianka007 viem, že je to ťažké, ale skús ešte veriť, pokiaľ MS neprišla je stále nádej
@julianka007 ani neviem čo ste si tu dnes písali lebo som sa z práce vytrepala len teraz... hádam nekrvácaš... či len podľa testov súdiš?
@julianka007 to snáď ani nemôže byt pravda, čo len sa to v tejto skupine deje... kiežby si naozaj len mala opäť zriadený moč a ráno to bude lepšie
@zuzik5891 v kútiku duše verím, ale radšej si nenahovaram, že to je dobre... Test som mala už riadne silný... A dnes úplne slabý... Pred dvoma dňami krvácanie. Je ťažké nestracat nadej. S priateľom sme si predvčerom poplakali a teraz sme pripravení na čokoľvek. Ešte som ho nevidela takto plakať... Trhalo mi to srdce. Ale načerpali sme novú silu... ☺️
@zuzik5891ach normálne som sa rozčúlila keď som si prečítala o tej tvojej šéfke a taká žena robí lekárku - katastrofa, bez štipky empatie. Akože chápem, že nie je nadšená tým, že jej tvoja situácia spôsobila komplikácie, ale mohla to s tebou odkomunikovať úplne iným spôsobom, veď takéto praktiky, že môžeš dat po pn výpoveď to snáď ani nemysli vážne! Bude môcť byt veľmi rada ak jej podpíšeš dohodu o ukončení pracovného pomeru samozrejme so všetkými právami, ktoré ti z toho budú vyplývať, pretože ani ona nebude mat právo ti dat po skončení pn výpoveď a teda už vôbec nesmie k výpovedi nútiť teba. Myslím, že len ťaží z toho, že si taká dobrá osôbka, že jej radšej ustupis. Ale vieš čo, tebe sa teraz čo najskôr podarí čakať babatko a môžeš sa na celu tu negatívnu energiu vykašľať
Ja tym mojim teplotam nerozumiem. Asi si predsa len este v pondelok urobim test, aj napriek tomu ze mam mrchu 4 den. Robila som aj dnes hned rano ako som na teplomeri videla 37, a zas negativny. Ale aj tak si urobim este v pondelok. Minule cykly som mala maximalne 36,9 cez mrchu, tak este teda raz skusim.
@verona1989 dakujem naapodobne 😉

@evi38 18dpo? 😍 a nebudes nahodou tehu? Ja som inak nema ziadne bolesti prs.... Držím ✊. Teplotu dnesnu nemas, ze? 😍