icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
23. jan 2019

@evi38 dakujem evi. ja som brala clomid, ale zda sa mi, ze je to to iste ako clostyl aj som to tak uzivala sa mi zda. mozno si to tvoj lekar vezme do svojich ruk 😀 ta oplodnit 😀 stale hovori o vymene partnera, 😂😂

81anina
23. jan 2019

@bale1rinka par rokov dozadu bolo ivf hradene do 37 rokov ale predlžili na 39 tvoj doktor o tom asi nevie 🙂

monu66
23. jan 2019

@gmm :( :( No dnes som uz nasadila tu morsku riasu - kelp, tak som zvedava ako bude na mna posobit a ako sa po nej bude javit graf bt.

taily30
23. jan 2019

@julianka007 to hadam nie. kedy si nemala dostat? ktory dc si?

ikonica
23. jan 2019

@81anina ja som skor pochopila, ze jej lekar hovvori ze ma pockat kym bude mat 37 a az potom zacnu riesit ivf... Naco cakat? ... Poznam mladsie zeny ktore bez problemov sli na ivf... Nechapem preco jej kaze cakat do 37...

dolynkag
23. jan 2019

@martinade denne aspon 2 g, ale stále sa mi nepodarilo nájsť článok na na koníkovi o tých bylinkách - tam presne píšu, ktorá ako účinkuje a kedy sa má brať. Ja som to predtým brala stále celý mesiac, ale keď som teraz otehotnela, tak len do ovu a po ovu vitex.

taily30
23. jan 2019

@veronika3184 cez MS sa teplota nemeria

monu66
23. jan 2019

@julianka007 velmi mi je to luto, kiez by bol test zajtra silnejsi. Ani neviem co ti napisat... nadej ti nechcem davat, pretoze o to viac by to este bolelo. Raz jedna zena napisala, ze ak v skorom stadiu malinke odite, tak zrejme nebolo dost silne (po zdravotnej stranke), a ze priroda to takto zariadila a my zeny by sme sa mali s tym zmierit a nebojovat proti tomu, t.j. udrzat to malinke za kazdu cenu. Uplne presne to neviem napisat tak jak ona napisala, ale jej slova dokazali dost zenu podporit v tejto situacii.

veronika3184
23. jan 2019

@taily30 lebo vyjdu blbosti tak preto sa nemeria?

taily30
23. jan 2019

@veronika3184 neviem presne preco, ale vtedy myslim ani jedna z nas nemeria. mozno ine zienky budu vediet dovod.

martinade
23. jan 2019

@taily30 @evi38 😂 vezme do svojich ruk ta oplodnit 😂

martinade
23. jan 2019

@dolynkag ok ďakujem 💕

zuzik5891
23. jan 2019

@terces prešla som si už všeličím...niesom povaha na hádky...ona mi nemá čo vytknúť... počas tých rokov som pre ňu a blaho ambulancie spravila maximum...som vo fáze keď som si povedala že to už nemienim riešiť...na mne...a mojom živote v ktorom túžime po ďalšom členovi rodiny mi záleží viac ako na smiešnom odstupnom ktoré by mi dala z minimálky...som si istá že aj keby som moje plány oznámila dva roky dopredu iná reakcia ako tá terajšia by nebola...

zuzik5891
23. jan 2019

@julianka007 no ak sa to teraz nepodarí tak ďalší cyklus je veľká pravdepodobnosť že to bude dobré ❤️🍀... dávala si tu aj fotky testov?

81anina
23. jan 2019

@ikonica no tak potom je to cudny doktor ked ma cakat do 37 ci sa podari prirodzene...ja budem mat 38 v auguste a mam riadny stres ci sa mi vobec podari ivf

81anina
23. jan 2019

@bale1rinka necakaj na odporucanie od tvojho doktora vyber si centrum a rovno sa tam objednaj nepotrebujes odporucanie od tvojho gynekologa...

zuzik5891
23. jan 2019

@bale1rinka to je pravda...moja dr.síce nemá problém dať mi lístok do centra a to mám 33r.sama nám ho odporučila...volala som tam a povedali že im lístok vôbec netreba...

ereska
23. jan 2019

@81anina
@81anina ja som to pochopila že doktor jej povedal že len do 37 rokov prepláca poisťovňa nieje že má čakať do 37 ale prepláca do 39 3 cykly

terces
23. jan 2019

@zuzik5891 úplne ta chápem a už teraz je jasne, že v živote si a budeš šťastnejšia ty !

ikonica
23. jan 2019

@ereska citujem "Čaute,ako to vyzerá s časom keď idete na umelé oplodnenie? Gynekológ mi povedal, že ak neotehotniem do 37 tak ma na umelé odporučí, mám sa už teraz nahlásiť k gynekológ ovi,37 budem mať v júli....aby sme to mali ešte hradené cez poisťovňu... neviem ako dlho sa čaká na také umelé oplodnenie v BA či kde... ďakujem"

Z toho mi vyplyva, ze lekar jej kazal cakat do 37 a az tak ju posle do car...

julianka007
23. jan 2019

@taily30 dnes som 31DC a MS som nedostala v sobotu... Dnes to bolo 5 deň meškania....
@monu66 ďakujem za každé slovo. Presne tak to aj beriem. Ani som nejako nechcela to maličké držať nasilu. A plne si uvedomujem, že väčšina tehotenstiev takto konci. A keď je bábätko dosť silné a schopné života, tak vydrží trhu až do úspešného konca. Už sme s tým s priateľom ok. A dohodli sme sa, že sa budeme snažiť hneď ďalší cyklus.

zuzik5891
23. jan 2019

@terces za tieto slová ti veľmi ďakujem...❤️... mám svoj cieľ a pôjdem si za ním 🍀🙏

taily30
23. jan 2019

@julianka007 je mi to luto, viem ako to boli.

ladysmurf
23. jan 2019

Dnes som trosku vyskocila, verim ze ta ovu naozaj bola. Vcera ma dost pichalo v pravom vajecniku tak som si myslela ze bude dnes ale ovu test bol negativny 🤔

81anina
23. jan 2019

@ereska no tak nejednoznacne to napisala ze podla doktora sa ma posnazit do 37 ked sa nepodari tak do centra a zaroven ona sa boji ci to stihne mat ivf hradene poistovnou si myslim...ale sak to je jedno mala by ist cim skor do centra

dadulik6
24. jan 2019

Tak toto som necakala 🙈

ikonica
24. jan 2019

@dadulik6 😲🤔

taily30
24. jan 2019

@dadulik6 jeeej, urob testiiik! Uz ti meska?

dadulik6
24. jan 2019

@ikonica a test biely 😞 takze vyskok pred padom

ikonica
24. jan 2019