Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 ako pokracujes? 🙂
@veronika3184 pocas ms sa nemeria, vtedy su vysoke teploty, je lepsie ich vymazat, lebo potom ti to neskor v grafe bude robit chyby a nebude ti vediet graf spravne vyhodnotit ovu...kvoli comu si chces skusit robit test, mas nejake priznaky?
@taily30 :D no ved on mi potriasol rukou s usmevom, ze ja verim, ze budete tehotna :D...no tiez som myslela, ze clomid na stimulku, ale on mi ich nepredpisala a ze az na 9 DC mam prist
@martinade babulky ja stale len spinim a ms sa nevie rozbehnut je to skor take hnedo-cierne, tak ja uz neviem, kde je problem a tym padom, co mi kazal prist na 9 DC, tak nic, lebo to budeme mimo, takze az o mesiac, snad mi potom nevyjde 9DC na vikend :D
@liv_94 podla mna bola ovu o den neskor, to je skoro na pad, ale neviem aku mas dlhu LF...silno drzim palce 🙂
@fany051081 wau krasny graf...neskusala si test? Drzim palce 🙂
@evi38 neskúšala som, bojím sa sklamania, ešte vydržím deň dva a ak neklesnem, tak urobím test, teoreticky ak by bola ovulka až na 15 DC, tak dnes som 10 DPO a nie 14 DPO ako ukazuje test, neviem či test by už niečo ukázal.
Tak ja som dnes skočila na tu gyndu, vzali mi krv, na sone okrem zhrubnutej sliznice ešte nevidí nič. Krvácanie tam nevidela žiadne a mám prísť na kontrolu za týždeň... Tak uvidím či tam pôjdem, či skôr dorazí MS.
@julianka007 to je myslím pozitívna správa keď krvácanie nevidela, držím veľmi palce, aby sa ani neobjavilo, kedy budeš mať výsledky z krvi?
@julianka007 držím palce, kedy budú výsledky? Nedala ti ani nejaké lieky na podporu?
@julianka007 silno ti drzim palce nech je vsetko v poriadku💙✊✊🙏
@julianka007 Držím palce ✊🍀
@julianka007 ✊
@julianka007 držím ✊

@taily30 robila som a je biely podla ff meska 4 dni podla poslednych 3 cyklov s ovu ale inak mavam 33dc a to mi meska 1 den