Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dievčatá, anovulačný cyklus sa v teplotách prejavuje nejako inak? 11dc som bola u doktora, usúdil že bude anovulák, ale mám dlhé cykly, povedal že sa ešte môže stať že o 10 dní by kľudne mohlo niektoré vajíčko dorásť, ale že sa na to nemám spoliehať...väčšinou mávam ovu 20dc, čo som dnes ale včera ma dosť bolela pravá strana a dnes ma bolí ľavá, tak som z toho nervná, lebo teploty mám predovulačné také ako vždy, mohol by čisto teoreticky vitex posunúť ovu? Alebo to že som začala cvičiť 😊
@kakatulik
Tak daj potom vediet ci sa zadarilo, ja si tiez nerobim velke nadeje pretože 3 dni po ovulke som dostala agolutin na vyvolanie ms, kedze doktor mi ju pichol kvoli dlhemu cyklu, takze tak len ma zaujimalo ci niekto tak otehotnel.. Po MA v oktobri sme na to chceli ist po prvej mrche ale nejak ma ten cyklus neposlucha 😊 snad to coskoro vyjde.. Vcera mi teplota klesla na 36.64 a dnes bola zasa 36.78 rano som citila take pobolievanie podbruska ako pred ms.. Takze je to cele zvlastne, 😁
@ereska áno doktor mi povedal, že do 37 ak neotehotniem tak ma odporučí na umelé, len my niesme taký ťažký prípad, na to aby som išla na umelé, hormonálny obraz v poriadku,menzes v poriadku, mužove spermie živé ako majú byť, len mi povedali keď mi robili laparoskopiu,že je tam endometriózna cysta-dali ju preč, vraj sa to zvykne vracať,ale mne našťastie nevrátila a sú to už tri roky, čo sa snažíme a nič, všimla som si len, že počas ovulácie nemám hlien ťahavý, v podstate žiadny, stále som "suchá" tak to začínam pripisovať tomu,že neprežijú tam tie spermie keď cez ovulku prídu, ovulku mám, meriam si BT, aj bolesti tomu zodpovedajú..tak zvažujem či sa hneď pchať na umelé, či len dáko nepodporiť to aby som mala schodný hlien nato aby prežili sperie a dostali sa ľahko tam kde majú...?????
@bale1rinka mozno najskor skusit iui... Nie hned do ivf ist...
@bale1rinka dievčatá tu píšu o grapovom džude, Robitussin sirup. Skúsila by som pupalku. Niečo asi v tej hormonálnej rovnováhe úplne ok nebude. Ja hlien tiež bohvie aký nemávam. Tento mesiac som to urobila tak,že so nrmlne pomixovala grapefruit,brz supy ešte trochu zriedila s vodou a takto popijska celý deň. Bolo to hrozne horké,ale pomohlo. Ono 5reba aj veľa piť celkove. Na mňa tie džúsy nezabrali. Je tam veľa cukru okrem iného.
@ja197 ahoj no stále sa ti držia teploty dolu, ak ti zajtra stupne aspoň o 0,2-0,3 a nasledujúce 3 dni sa budú držať, tak je reálna pravdepodobnosť že si mala ovulku 20dc. Ale ako hovorím, to zistíš až vtedy ak ti stúpnu teploty a udržia sa hore aspoň pár nasledujúcich dni. Potom by ti aj ff mal vyznačiť v grafe na ktorý dc ti detekuje ovu.
@bale1rinka asi skúsiť najskôr to iui alebo podporiť ovulku ale aj ja som mala predtým viac hlienu a teraz naposledy keď to vyšlo nemala som veľa a vysl
@bale1rinka toho hlienu nemusi byt tolko ze az z teba tecie... Ono staci ked je pri krcku...
@bale1rinka a vobec nemusis cakat do juna... Mozes ist do centra hned... Naco stracat cas...
@bale1rinka akurát čítam, že píšeš o hliene...tiež som nejaký moc nemala, ale raz som čítala, že je dobré jesť ľanové semiačka, kúpila som, pridávam do šalátov, tie jem skoro denne a odvtedy mám pekný hlien, tak to len moja skúsenosť 🙂...možno pomôže 🙂
@petruska0611 podľa mňa ovu o deň neskôr a tým pádom ste sa trafili 🙂
@martinade ako u Dr? 🙂
@taily30 ako dopadol ďalší odber? 🙂...držím palce 🙂
@evi38
Preco myslis ze o den neskor? Ja som totiz v nedeľu rano nemerala lebo som bola po nocnej ale ak som tam nemala nic tak ff mi nevyznacil ovulku vobec.. Tak neviem asi sa necham prekvapit.. Dost ma dnes boli podbrusko a este aj ten agolutin som v pondelok k dostala no bt sa zatial drzi vyssie. Vcera bola 36.64 ale dnes 36.78 tak uvidime podla mojich super vypoctov by ms mala dorazit okolo 31 az 1

@ereska vieš čo,nemám páru ako dlho už boli v poradovníku, ale oni si adoptovali poloroma chlapca,tak preto sa to urýchlilo. Na biele dieťatko (až sa mi to zle takto píše) by ešte asi čakali dlho....ten maličký vyzerá ako talian,je nádherný a veľmi dobrucky.❤️