Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 Juj,to mi je fakt ľúto ☹
@pimar To môže byť aj po ovulačné ak klesne jednorazovo bt tak to bude implantačné 🙂 Držím palce.
@dadulik6 no dnes si už 18dpo a teploty stále hore, dokonca vyššie ako predtým, takze to by už malo znamenať tehotenstvo nie?? Ms ti nedošla, nenapinaj nás s testooooom🙏🏼😍
@kaciatko04
@0507
@bona69 babule robila som na 16dpo a test negatiivny 😞 krcok vysoko a otvoreny takze tehu to nebude
@dadulik6 a čo to potom ale môže byt?? 🤔🤔
@kaciatko04 🤷♀️ netusim uvidim co zajtrajsia teplota hadam uz klesne lebo keby som tehu tak test by to uz musel predsa ukazat
@dadulik6 este stale pozeram na tvoj graf, ale nezda sa mi byt anovulak. Na druhej strane nemas 3 dni vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch, tam kde ti to ff naznacila. Ja by som skor tvoju ovulku videla toho 20dc, a tam mi pasuje 3 po 6 hoc neviem presne teplotu toho 15dc bo si bola chora.
Tento cyklus som mala hlien 8,9,10 dc a ovula podla vsetkeho az 12-13dc
Ja mám fakt zvláštny graf a to som mala ovu hlien aj na 30dc aj ten to týždeň a aj prsia a bradavky mám dosť citlivé pondelok ma hrozne svrbeli aj večer som sotva zaspala.Podbruško mám citlivé a sem-tam si krček cítim a bodavú bolesť v podbruší v blízkosti vaječníkov tak som fakt zvedavá či o 8dní po dobratí Duphastonu či dôjde ms alebo testy ukážu //.
@domisi dobre si to vyhodnotila,dnes mi ovulaciu prehodilo az na ten 14-ty den🙂 no mna takto prsia bolievali kazdy mesiac odkedy sa snazime,vzdy som dufala,ze uz by to mohlo byt ono,ale vzdy to skoncilo MS. Akurat nikdy ma takto neboleli hned po ovulacii(az neskor),preto som skor dumala,ci to este nemoze byt bliziaca sa ovulacia ale ted teploty ukazuju ze je zrejme po nej. Tak sa neccham prekvapit🙂
Baby mám na vás takú otázočku. Mavate niektorá pred blížiacou sa ms taký hustý biely hlien?? Ja normálne nie, ale teraz mám tak 2-3 dni pred a až sa to zo mna valí.. tak len chcem vedieť či mavate niektorá podobne príznaky..pridala som tento mesiac vitex a VMK a neviem či to môže byt z toho či nie..🙄
@kaciatko04 ja mavam taky hlien dost casto od ovulacie az do MS. Tiez beriem dva mesiace vitex ale taky hlien som mavala uz aj predtym, odkedy sa snazime o babo. Ale to asi preto,lebo sa viac sledujem😁
@kaciatko04 Ja nemám vôbec biely hlien len priesvitný číry ale ten končí 5dní pred ms a vtedy mávam svetlo žltý alen na intimke trošku skôr sucho ako v sahare pred ms.Ale v tehotensve sa zomňa valieval hlien vždy prvé 4mesiace ako náhle som mala tlak vpodbruší tak sa akoby lialo až mi bolo nepríjemné akoby som sa pocikala.Momentálne u mňa je stále číry hlien ale pomenej než počas ovulácie ale rpedca nie sucho ako pred ms zato v podbruší sem-tam ťahavý bodavý pocit sa objavuje ako pri uhniezďovaní a častejšie chodím cikať.Tak sa nájdejam že od zajtra bt vysočí hore a ostane tak a potom // na testoch o 8dní.
@ladysmurf super moja, ideš hore, to je veľmi dobre 💪🏼✌🏻😊😊

@pimar ja by som ovulku dala ešte deň neskôr. Na 14Dc, aby platilo pravidlo 3po6. A tiež v mesiaci keď som otehotnela som prsia začala cítiť asi 2-3 dní po ovulácii, ale že veľmi! Boleli, stipali...nevedela som čo robiť a nakoniec to bolo tehotenstvo. Tak držím prsty! 😉