icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
28. jan 2019

@kakatulik tak to je divne. Musim sa spytat lekara kedy sa opakuje hp po dobrati liekov. Asi aj moja 2,66 stitna uz moze byt davno upravena, bo ten thyrex 25 uz beriem 1,5-2 mesiace

kakatulik
28. jan 2019

@martinade ja som to dala skontrolovat iba nahodou. Mozno aj ta hneda riasa to tak nakopla. Asi mi fakt chybal ten blby jod.

ja197
28. jan 2019

@martinade takže čisto teoreticky mi to vychádza tak že po poslednej nízkej teplote je ešte nejaká tá šanca že sa vajko môže oplodniť keďže ešte 24 hodín putuje do maternice či? 😊

ikonica
28. jan 2019

@ja197 do maternice putuje cca 6 dni... Ale len 12-24 hod po uvolneni z folikulu je oplodneniaschopne... Potom uz zhrubnu steny a spermia don neprenikne.... Uz je nepouzitelne...

zuzik5891
28. jan 2019

@martinade tak vit. C si dávaj...hlavne nech sa ti nepohorší...je obdobie kedy je viróz všade veľa...no tak dnes ešte poistite a teším sa o pár dní na krásny testík 😘

alison11
28. jan 2019

@liv_94 Smiem sa spítať akoto po roku a 9mes? Od tehotenstva rátaš či fakt len tak si nemala ms tak dlho?

taily30
28. jan 2019

@martinade zatial mi je len nevolno, nevraciam, ale bez sacka sa nepohnem, lebo pride to v takych navaloch. ja neznasam vraciat, tak mozno preto sa stale drzim....v prvom mi tiez bolo vselijako, ale vracala som asi len 3x.

taily30
28. jan 2019

@zuzik5891 teraz sa ovela viacej bojim nez prvykrat. a neda sa nebat, lebo v podvedomi mas stale nejaku hrozu. no hadam sa nescvoknem 🙂

alison11
28. jan 2019

@evi38 Veru dlhý ani nevrav a stále sa na ms necítim,ale tak ešte Duphaston mám na 7dní takže ešte týždeň kým sa dozviem načom som.A ty ako?

alison11
28. jan 2019

@martinade Ahoj aj cykly mávam 28-32dc to len teraz bola som u gyn. vpiatok dal Duphaston vraj mám zrejme nízku hladinu hormńov,vraj sliznica je vysoká vaječníky ok a vraj uvidím po dobratí či príde ms alebo sa uvidí embryo,ešte nič nevidel.Ovulka bola možno na 30dc alebo na 41dc podľa hlienu nemerala som bt vtom čase ani ovu testy len keď mám ovu hlien tak mávam ako sople dlhé ťahavé,tak podľa toho zaznačilo ovulku 2x upravím graf ke´d budem vedieť načom som ak som tehu v koľkom tt som.

zuzik5891
28. jan 2019

@taily30 moja...mysli len na pekne veci... porozprávaj sa s bublinkou😍... všetko ide tak ako má a ja verím že to bude tak až do pôrodu...💕...a aj pôrod bude pohoda 😘

dolynkag
28. jan 2019

@zuzik5891 mne bolo zle cca od 7 do 15 tt..... potom postupne ustalo.... ale mne večer iba, tiež bez grckania.... kedy si bola tehu predtým?

zuzik5891
28. jan 2019

@liv_94 ja vidím na oboch 😁

zuzik5891
28. jan 2019

@dolynkag to patrilo taily30 ?...😁

zuzanockamt
28. jan 2019

Dievčatá,dá sa z tohto niečo vyčítať?

taily30
28. jan 2019

@zuzik5891 joj zuzik, dakujem za pekne slova. musim sa polepsit a relaxovat a zamestnat mysel niecim inym. si zlata. ako tvoja ruka? uz to mas len za par dni 😉

ladysmurf
28. jan 2019

Dievcata, tak ja som dnes trosku povyskocila, o 2 dni necakam pani mrsku

martinade
28. jan 2019

@ja197 niekde pisu 6 niekde 12 niekde 24 ale ako presne tvoje telo reaguje to nevies, ale sanca je tam 🙂

zuzik5891
28. jan 2019

@taily30 obkukuj kočiariky... postieľky a iné krásne veci 😁...ruka celkom ok...len to moje dýchanie je stále bolestivé...no celá krabička antibiotík je už spapkaná... mám ešte jednu ale už som tak pretabletkovaná že až...teraz ešte do 2.2.dojem Noretistheron a budem sa tešiť na svoj prvý ms po potrate...ja som sa nikdy na ms tak netešila...

martinade
28. jan 2019

@zuzik5891 dakujem 😘, dnes som z prace odisla skor a rovno do postele... A vecer fit na snazilkovanie 🙂 uvažujem ze sme mali asi sa rano posnazit... Ale nedalo sa...

zuzik5891
28. jan 2019

@martinade juuuj...ja už ani neviem čo to snažilkovanie je😁...ale už sa chystám k vám pridať 🙏😘...

martinade
28. jan 2019

@alison11 držím pršteky

taily30
28. jan 2019

@zuzik5891 a co ti povedali na to dychanie?

martinade
28. jan 2019

@zuzanockamt podľa vysky teplot si po ovu, ale neda sa vycitat jedy bola ovu

martinade
28. jan 2019

@zuzik5891 uz to bude za chvilocku 🙂 a super ze ruka sa lepsi...

zuzik5891
28. jan 2019

@taily30 bola som pri deckárke... úžasná dr...popočúvala ma...vravela že tú pravú stranu mám takú zostrenú...potom mi dala antibiotiká...aj CRP mi spravila a bolo pod 5 pred týždňom... takže to bol super výsledok...ja verím že čoskoro mi už bude fajn...a keď sa už začneme snažiť budem mať hlavu zamestnanú tým 😘😘😘

taily30
28. jan 2019

@zuzik5891 tak nech je to tak, silno drzim palce!!!

dolynkag
28. jan 2019

@zuzik5891 juj ano... dnes som nejako mimo, dúfam, že su to len tehu hormony...zároven nejaké posielam 😀

dolynkag
28. jan 2019

@taily30 mne bolo zle cca od 7 do 15 tt..... potom postupne ustalo.... ale mne večer iba, tiež bez grckania.... kedy si bola tehu predtým?

zuzik5891
28. jan 2019

@martinade inak... môže byť že mi prebehla ovu aj keď mi ju nevyznačilo?...tie dni vo niesú poznačené som bola po laparke