icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dolynkag
28. jan 2019

@zuzik5891 podľa mňa bola určite, teploty máš pekne v hornej časti, možno okolo 20 dc

taily30
28. jan 2019

@dolynkag v 2017 sa nam podarilo ale v 13tt som bola na kyret, plod odumrel.
mne zacalo byt tak nevolno pred par dnami, niekedy horsie niekedy lepsie, ale cely den. dokonca aj v noci sa budim na to.

zuzik5891
28. jan 2019

@taily30 ďakujem 😘

zuzik5891
28. jan 2019

@dolynkag nevadí... až sa divím že som si to vôbec dala takto dokopy že to patrilo niekomu inému 😁...tehu bacilky prijmem vždy veľmi rada 😘...no a ak tá ovu ozaj bola tak to je super... ešte 5 dní budem brať Noretistheron tak by to vyšlo že po dobratí tá ms skutočne príde...💕💕💕

martinade
28. jan 2019

@zuzik5891 no podla vysky teplot ovu asi na 90% prebehla. Mas rozdielne teploty v 2 fazach, teda pri predpoklade ze tie teploty ktore nemas vyznazene.su nizke do 36,6...

zuzanockamt
28. jan 2019

@martinade podla aplikacie ovu 23.1.,ale podla priznakov 18.-19.1.

zuzik5891
28. jan 2019

@martinade ja som si merala pre istotu BT aj normálnu teplotu lebo každý deň som mala po operácii zvýšenú teplotu...aby som to mala poistené...no moja bežná telesná teplota ráno bola od 36,4 do 36,6... BT bola vždy vyššia...a myslíš že mi FF ovu ešte vyznačí?

liv_94
28. jan 2019

@alison11 ahoj áno rátam od tehu 9 mes. Tehotná a po pôrode teda až teraz som si uvedomila 🤭 že len rok som nejako zabudla na 600nedelie 😬že tam som vlastne mala ako keby krámy.. A po 600nedeli už nedošli zas ale ja ešte kojím tak zrejme to nejak brzdí abo co

liv_94
28. jan 2019

@zuzik5891 tak akože aj ja sem tam keď sa zapozeram 🤭😂alee tak už by mala byť silnejšia ci?? A aj Bt klesla nejak uvidím zajtra aká teplota bude 🙂

zuzik5891
28. jan 2019

@liv_94 hľadám tu tvoj graf ale asi som ho prehliadla... koľko DPO si?

liv_94
28. jan 2019

@zuzik5891 asi 13 dpo je hneď pri fotke tých testov 🙂

zuzik5891
28. jan 2019

@liv_94 no z vlastnej skúsenosti ja už budem testovať vždy len baby top testom tyčinkovým... mám odskúšané snáď všetky značky ktoré sú u nás dostupné a tento sa mi osvedčil úplne najviac...

martinade
28. jan 2019

@zuzik5891 ff do 3-4 dni vyznaci ovu ale musi mat cca 9 teplot. 3 dni po ovu a 6 dni pred. U teba zaznamy pred ovu chybaju, tak ff nema z coho vyhodnotit. Podla mna uz ti ff nevyznaci ovu

zuzik5891
28. jan 2019

@martinade nech je už ako chce... hlavne nech už nabehne normálny cyklus 😘

liv_94
29. jan 2019

@zuzik5891 tieto sú rapid clear... A tepota klesla na 36.5 čiže ideme dole 😏

liv_94
29. jan 2019

@martinade takze klesame 😏 čiže ani nejdem skúšať test 😅

martinade
29. jan 2019

@liv_94 nie neskusaj zbytočne. Ale podla mna si bola na chvíľku tehu. Bolo pekne vidno ciarku. Nebol to.duch a hcg sa iba tak nevytvara v tele...

fany051081
29. jan 2019

@martinade nemusela byť tehu, ešte je tu možnosť falošne pozitívnych testov, s tým má skúsenosť nejedna z nás :/

bale1rinka
29. jan 2019

@evi38 vyskúšam..

bale1rinka
29. jan 2019

ahojte, nechcete daktorá kúpiť za 9e už aj s poštovným VITEX jahňací???? pomáha k otehotneniu...dakujem.

petruska0611
29. jan 2019

Baby viete mi povedat preco mi ff takto vyznacil v grafe? Som z toho teraz uplny jelen 😁

alison11
29. jan 2019

@martinade 😘 Ďakujem mňa chitila črevná chrípka od synčeka ☹ tak enviem aj duphaston som vyvrátila ráno ale pri utretí po cikaní mám trošku hlienovú krv zmiešanú ináč vložku čistú tak neviem,či sa rozbehne ms alebo je to tým že som vracala,či čomu to pripísať,budem múdrejšia večer.

iam24
29. jan 2019

Včera som sa tešila z teploty že konečne uz bude ovu a ono to vyzerá na anovulak 🤔

liv_94
29. jan 2019

@fany051081
@martinade Baby je to jedno uz... Bola som na wcku a na papieri som mala bielo-ruzovkasty výtok nevadí ze to nevyšlo... Možno nabudúce my sme sa nesnažili ja som mala nejak veľa výtoku tak som skúsila ovu test a ten jasne pozitívny plus po obede dosť silná boelst a pichanie v pravom vaječníku potom Bt takže bola to náhoda že sme sa trafili do plodných dní, samozrejme ze som dúfala že to vyšlo ale nevadí jedneho ročného betara už doma máme... Chceli by sme druhe jasne aj hneď...😂 Ale proste tak to asi malo byt.. 🙂Ešte to asi nebolo moje vytúžené dievčatko 😅😂 ja si na ňu počkám... 😜 A ja som momentálna akože vyznie to možno od veci ale som rada ze ms po roku došla od pôrodu takže konečne sa precistim keed vôbec sa rozbehne ale mala by no, dúfam ze sa rozbehne a uvidme co a ako bude dalej 😊vám držím palčeky silno 😘

dolynkag
29. jan 2019

@liv_94 ja som pri prvom mala ms po 11 mesiacoch, je to normálne

alison11
29. jan 2019

@liv_94 Tak sme z tým ružovým výtokm podobne ale ja mám len pri utretí na wc,trošku a nádej ešte je môže to byť aj Ip.A ja som kojila 11mes. mladšieho a ms u mňa začala keď mal malý 9mes. Ale zo začiatku je to po kojení aj rozhádzane nepravidelne.Držím vám palce 🙂

martinade
29. jan 2019

@fany051081 zeby az taka silna tehu ciarka bola falosna? To sa mi nechce verit... Ale moze byt nevylucujem len nemam skusenosti

liv_94
29. jan 2019

@dolynkag áno to viem a ja ešte stále aj kojím,😂

@alison11 tak ja ho mam veľmi veľmi svetloruzovkasty snad sa rozbehne hmmm ip to asi nebude podľa mňa už to ze 2poklesy v grafe mam co je tiež divne a už som dnes 14dpo... Tak ja ešte stále kojím 😁aj ja vám 😊

alison11
29. jan 2019

@liv_94 Tak pokles býva keď sa impantuje na 5-7dpo a takisto býva pokles okolo 9-12dpo čiže šanca je pokiaľ to nebude tmavá krv a riadne krvácanie aj v deň keď mám ms prísť niektoré majú špinenie a potom už nič a za pár dní // na teste.

martinade
29. jan 2019

@petruska0611 podľa mna by ti ff vyznací skor ovu ak by ti nechybala teplota 31dc. Skus ju doplnit ci ti ff nezmeni graf.