icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
29. jan 2019

@alison11 ale teplotu mas hore, to je dobre. Za par dni uvidis alebo ak.si nedockava skus test a.daj ho sem 🙂 a rýchle uzdravenie zelam

petruska0611
29. jan 2019

@martinade
Skusala som tam zadat ale nic sa nezmenilo ale podla teplot je to hlupost a ovu bola skor, neviem. Nevadi uvidime co bude dalej 😊

dolynkag
29. jan 2019

no končí január a zatiaľ iba jedna nová tehuľka v tomto roku...čo sa deje? ktorá bude ďalšia a ďalšia a ďalšia.....

martinade
29. jan 2019

@petruska0611 podla bt pravidla by som videla ovu na 30dc ovsen ak teplota 31dc by bola viac ako 36,6...

butterfly333
29. jan 2019

@dolynkag kiežby sa nám to podarilo no nieje to vôbec ľahké😞

liv_94
29. jan 2019

@alison11 ne ne už sa rozbieha 😊

ikonica
29. jan 2019

@petruska0611 skus zmazat teplotu na 1dc

martinade
29. jan 2019

@ikonica ten 1dc som si nevsimla... Preto ma tak vysoko polozenu ciaru.
Ozaj kedy testujes? Držím ✊, uz to mas za par dni ze?

ikonica
29. jan 2019

@martinade asi az cez vikend... Pokusim sa nekupit test skor... Aj ked dnes som ho takmer kupila... Volala som do car o vysledky z krvi na infekcne ochorenia a cosi tam vyskocilo... Tak som tam hned nabehla a s vysledkami na infekcne... Vysli mi pozitivne protilatky Igg na rubeolu, toxo, cmv, epsteinbar, varicela 🤪 no ale to vraj znamena, ze som sa s tymi ochoreniami v minulosti stretla, prekonala ich ci bola na ne ockovanna a mam proti nim protilatky... Igm som mala v poho, takze aktualne ziadny z tych virusov nepracuje vo mne (laicky povedane) ... A na brucelu mi ani nechcela urobit test... No co uz.... Ale tak to bolo posledne vysetrenie, co som este nemala, tak som zas o cosi kludnejsia... 😉

Inac dnes som 8-9dpo/22dc...

alison11
29. jan 2019

@martinade Ďakujem,nuž neviem uvidím test nemám možno zajtra príde objednala som od lauritky.A možno dovtedy sa aj rozbehne,bt dnešná nie je 100%-tná lebo každú hod som vstávala kvôli vracaniu synčeka a muž dosť kúril včera mi bolo chladno a dnes teplo tak si myslím že aj teplo aj chlad ovplivňujú bt.Uvidím ráno.A keď sa nerozbehne viac než je tak skúsim test potom čo príde.Len enviem či teraz dobrať ten Duphaston či nechať tak.

lucia37
29. jan 2019

Baby, idem si po radu. Mavam presne 28 dnovy cyklus. Meska mi to 5 dni. Na treti den meskania som robila tehu test, ale poobede, bol biely. Dnes sim robila 2x ovu test a vysiel skoro potitivny. Teda testovacia ciarka nebola az taka silna ako kontrolna. Ked som robila ten tehu, robila som aj ovu test a vtedy bol uplne biely. Priznaky nemam ziadne, sem tam ma boli brucho, akoby som uz uz mala dostat a krize. Kontrolovala som dnes krcok, je dole, tvrdy a uzavrety. Poradite? Mozem byt tehu? Zajtra kupim tehu test znova. Dakujem

petruska0611
29. jan 2019

@martinade
@ikonica
Dakujem baby, prvy den cyklu nepomohol, aj ked som tam mala zle zaznacenu a ked som vymazala aj tu vysoku z poslednej nedele co som merala tak to odznacilo uplne takze cely ten graf mam tentoraz divny, asi si vzal priklad z cyklu 😊 ale dakujem vam za rady, som zvedava ci ne/dostanem do konca tyzdna ms.. 21.01 som dostala agolutin tak uvidime..

ikonica
29. jan 2019

@lucia37 ved urob dalsi tehutest... ine ti tu neporadime 🙂 ✊

taily30
29. jan 2019

@lucia37 jedine tehu test urob a uvidis. Pridaj aj graf ak mas

lucia37
29. jan 2019

@taily30 nemam graf, meranie som uz vzdala

nelka9
29. jan 2019

Baby co myslite?este asi trosku chyba...robila som si aj digitalny ale nebola usmiata tvaricka...minuly mesiac som mala dva dni za sebou usmiatu tvaricku...

ereska
29. jan 2019

@nelka9 ešte trošku chyba no môže byť že o 20:00 už bude pozitívny

ikonica
29. jan 2019

@martinade ups 9-10 dpo som... Ms by nemusela prist medzi sobotou a pondelkom...

nelka9
29. jan 2019

@ereska skusim urobit aj okolo 20:00...len sa mi to zda skoro...som este len 8DC...no mozno ovulka pride skor☺️

ereska
29. jan 2019

@nelka9 ja som mala taký poobede o 15:00 a večer o 18:00 už bol pozitívny a v noci o sme skúšali a na druhý deň v noci a vyšlo to 🙂 no niekedy môže byť aj dva dni pozitívny

nelka9
29. jan 2019

@ereska jeej super blahozelam☺️ skuusim este vecer☺️Ja som tak minuly mesiac mala 2 dni pozitivny digitalny test...ale skusali sme 2 dni aj kazdy druhy den pred ovulou a nezadarilo sa😥tak pevne verim a dufam ze tento mesiac to vyde aj vsetkym snazilkam☺️Cize mozme v pohode aj 2 dni za sebou skusat?vsade citam ze sa odporuca kazdy druhy den len potom som v rozpakoch ze co ked v ten den D akurat nebudeme skusat...

ladysmurf
29. jan 2019

Opat mi stupla teplota, baby bojim sa. Ved viete kto vysoko lieta hlboko pada...

ereska
29. jan 2019

@nelka9 ďakujem určite sa nič nestane kolky skúšajú skoro stále keď som pozerala pozitívne grafy bt tiež držím všetkým snazilkam päste

kakatulik
29. jan 2019

Ahojte dievcata! Aku hodnotu progesteronu ste mali v druhej casti cyklu?

taily30
29. jan 2019

@nelka9 myslim, ze este trosku mu chyba

taily30
29. jan 2019

@ladysmurf alebo ostane lietat 9 mesiacov 😉😀

nelka9
29. jan 2019

@ereska tak si ma potesila☺️Prosim ta a brala si aj nieco na podporu plodnosti?

nelka9
29. jan 2019

@taily30 ano ano...robila som si aj teraz ale stale este trosicka chyba tak mozno zajtra...uvidim aj bt aka bude☺️

ladysmurf
29. jan 2019

@taily30 no to by bolo najlepsie, dufam ze to tak bude ale velmi tomu neverim 😞

taily30
29. jan 2019

@ladysmurf musis verit. naco sa vopred vzdavat