Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@senta_sofia tak macicka sa da zariadit, to nie ako ked deti pisali jeziskovi a jedno ditko napisalo, ze by chcelo surodenca, moze byt aj bracek alebo aj sestricka, ale najradsej keby to bol cernosko 😀
@senta_sofia tak to už je veľký 🙂 , musím na neho niečo vymyslieť. Chodíme s odrážadlom, ale to ho pred domom prestane baviť, tak to nosím v rukách 😀 . On práveže pekne prejde, ani nám to dlho netrvá,kým sa niekde dostaneme, len väčšinou cestou domov už má dosť 😒 , čo je pochopiteľné, len keby chcel byť na tatkovi nalepený, mamičkár môj 🙂
Ahojte babeny...
Dnes som doma, tak sme troska dlhsie vyspavali, kedze aj u nas leje ako z krhly... 😒 Boze, uz lne buduci tyzden a je po prazdninach...ale zevraj sa ma este oteplit od pondelka zevraj, tak nech si este deti uziju troska pekneho pocasia...aj pre @senta_sofia objednavam pocasie, aby sa dobre citila... 😉
@joannah13 vies co, ideme to riesit, len cakame na prvu mrchu a medzi 2 DC a 4 DC idem na krv a ideme robit hormonalny profil. A potom nasadime Duphaston a zasa medzi 18 DC a 22 DC zasa na krv a uvidime co z toho vyjde...
@rybkaa takto to sem tam riesim aj ja 😉
@adamnela no parada 😀 inak sranda, aj z grafu ti to pekne vidno, keby si odsekla prvu polku, tak ten zvysok je normalne pekny graf 😉
@zuzulienocka77 a ani v bugine ti neobsedí? do mesta choďte pešo s prázdnou buginou a nazad bude rád, že sa vezie 😀
@adamnela dakujem, dakujem 🙂 a gratulujem k 1DC, nikdy by som si nemyslela, ze sa na tomto fore dozijeme aj takejto gratulacie, ale holt 😀
@zuzulienocka77 ja mam to iste inak, maminkin ceckosko, ale toto nejak spracoval a akceptuje to (aspon zatial) 🙂 tak nech ti ho muz aspon na kona vylozi, uz ked neda inak 😀 mozno skusa, co spravi, ked mu povies nie? lebo moji vedia, ze sa mozu aj na kolomaz rozliat a nepovolim
inac babule, viete aj kto je tehotny? pamatate si z Ciech nikolav? bola na KET naposledy a bolo to negativne a strasne sa hnevala, ze jej utrogestan zvysoval teplotu a teraz prirodzene otehotnela... zase, co sa clovek nedozvie u susedov 😉 tak som ju stuchla, ze nech sa dojde pochvalit aj sem 😉
@senta_sofia aj na koňa si vyštverá a potom si spomenie, že maminka je tu, tak šup k nej na koňa 😀 . Aj ja by som chcela prísť do stavu, že nepovolím ani za svet 😠 , ale zatiaľ nie vždy to vydá 😀 . Musím s ním prehovoriť 😀
@zuzulienocka77 ked budes mat doma byka, barana, jaaaaaaj, jak sa ja tesim na tu rybu 😀
@senta_sofia ja som baran a druhátko bude býk, to bude srandy. Aj sestra má barana a býka 😀 A má to zaujímavé veru
@rybkaa nasla, nasla? ak nenasla, tu je, cul mam kusek viac casu
https://www.youtube.com/watch?v=0fjtZfwYfBg@senta_sofia že je nikola tehu som vedela, som jej nedávno vinšovala na českom koňovi 😀 len som vám to tu zabudla zdeliť 😀
@rybkaa
@senta_sofia to ta dievcina, co sa snazili aj o adopciu? tak strasne cierno vsetko videla a tot tehotna? toto no ale toto... 😀
@paskolinka jop, genau 🙂 takze moja zlata, pekne sulozte, nech si tiez nieco pekne vysulozite 😀
@senta_sofia jeeej,tak na nikolav si spominam,vraj bola beznadejny pripad a aha... super... to su spravy na povzbudenie.... a tebe sa ako dari?

@rybkaa nechcem ti brat iluzie, ale chlapom aj v pripade otrceneho zadku ide najma o predok... neviem, ci poznas tu pesnicku, no no no nonono, vzdy ide o lono 😀 bola v muzikali Adam Sangala, pohladaj na youtube 😉))