icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
1. feb 2019

dnes ma chceli hospitalizovať s podozrením na pľúcnu embóliu... bola som pre PN-ku... spravili mi krvné testy...tlak som mala 140/100 ... dýchanie na nič...šla som akútne k internistke a tá ma poslala na oddelenie...o desiatej som už mala spravené aj CT s kontrastnou látkou... embóliu vylúčili no dorobili CRP a bolo vysoké... takže záver akútna tracheobronchitída a pleuretický syndróm... mám nové antibiotiká plus clexane na riedenie krvi... mám dosť pre dnešok😟...kedy sa ja z tej laparky pozbieram 😟

taily30
1. feb 2019

@ikonica uvidim. 13.2.mam sono

ikonica
1. feb 2019

@zuzik5891 preboha... Taka 'rutinna' operacia a takto cloveka dokatuju 🤦‍♀️prajem skore uzdravenie 🌹

taily30
1. feb 2019

@zuzik5891 och pane boze Zuzi. Uz nech sa to na dobre obrati, silno ti drzim palce, rychlo sa vyliec

zuzik5891
1. feb 2019

@taily30 zlatko...nestresuj sa prosím...aby bolo všetko ok musíš byť v pohode...ja pevne verím že to nič neznamená... myslím na vás oboch 🙏❤️🍀

taily30
1. feb 2019

@zuzik5891 dakujem moja, nechcem stresovat, ale bojim sa. Uz nech je dalsie rano.

ladysmurf
1. feb 2019

@ikonica ja som na tom rovnako, teplota relativne vysoko na moje pomery, ja mavam nizsie, dnes 14 DPO, vcera som si urobila test a tiez bielucky ako do sava hodeny.

zuzik5891
1. feb 2019

@taily30
@ikonica baby...ja už normálne túžim po dni bez teploty ...po dni kedy budem už normálne dýchať...kedy má nebude bolieť hlava...moja gynekologička je už zúfalá... Noretistheron mi musela vysadiť... nedobrala som celú dávku tak hádam mi ms príde aj napriek tomu čím skôr... clexane mi zvýšili z 0,3 na 0,6...s tým že vraj mi dali pri operácii slabú profilaxiu...

ladysmurf
1. feb 2019

@kaciatko04
@martinade no dievcata stale som hore, malilicko som vystupila, nechapem tomu vcerajsiemu testu 🤷‍♀️. Dnes 14dpo

zuzik5891
1. feb 2019

@taily30 budeš merať ďalej?

ikonica
1. feb 2019

@ladysmurf ja tento mesiac nemeriam, cize netusim ako na tom som... Podla folikulometrie a pichnuteho pregnylu bola ovula 12-13dc... Snazenie podla mna celkom postacujuce a aj tak nic z toho...

taily30
1. feb 2019

@zuzik5891 aspon zajtra este. Teraz mi to neda nemerat

ikonica
1. feb 2019

@zuzik5891 no len pekne oddychuj na tej pn... Nic nerob, nenamahaj sa....

dolynkag
1. feb 2019

@taily30 v stredu som bola a štvrtok som mala rýchly výsledok, podrobný bude o dva týždne asi, a tiež odporúčam nemerat, dobre bude neboj

taily30
1. feb 2019

@dolynkag tak to je super, ze si necakala dlho. Podrobny vysledok co povie?

dolynkag
1. feb 2019

@taily30 v rýchlom sú len asi tri trizomie a pohlavie. V podrobnom zvyšné a aj iné vady - choroby ako je razstep, cysticka fibroza a iné

ikonica
1. feb 2019

@dolynkag a dala si si zistit aj pohlavie? Normalne si nepamatam ci si tu pisala pohlavie ci nie🤔

dolynkag
1. feb 2019

@ikonica nie nepísala, zistia to automaticky, a bude to naše milované dievčatko

ikonica
1. feb 2019

@dolynkag 👧gratulka 🙂 a starsie deti su akeho pohlavia?

dolynkag
1. feb 2019

@ikonica dcéra staršia a syn

kaciatko04
1. feb 2019

@ladysmurf hmmm tak to je zaujímavé..takze dnes ti už mešká 1den hej?? A skúšala si test aj teraz ráno?? Tiež biely? Pošli foto ak mas

ikonica
1. feb 2019

@ladysmurf aky test si pouzila?

martinade
1. feb 2019

@taily30 držím pršteky nech to nic neznamena. Hcg si mala ukazkove. Vela oddychuj a nohy hore

martinade
1. feb 2019

@zuzik5891 juj zuzi, rýchle uzdravenie zelam 😘
Mne po operacii laparky mama povedala, ze jej kamosku tiez na zenske operovali, rutinna operacia a nieco jej tam prestrihli a bola 3 mesiace v kome... No nieco neskutočne

martinade
1. feb 2019

@ladysmurf ake dlhe mavas cykly? Si 36dc... A hore je dobré 😍 držím pršteky

martinade
1. feb 2019

@dolynkag krasa 😍 male bebe dievcatko 🙂 gratulujem

ikonica
1. feb 2019

@martinade preboha po laparke v kome? 😲🤦‍♀️

zuzik5891
1. feb 2019

@martinade
@ikonica
@taily30 som rada že vás mám baby...tu na MK si aspoň ❤️ vylejem...lebo občas si už pripadám ako blázon

taily30
1. feb 2019

@dolynkag aha. Tak vela stastia, aby aj podrobne boli ok. Tak uz viete aj pohlavie 😀, prezradis?

taily30
1. feb 2019

@dolynkag akurat som si precitala, ze budete mat dievcatko. srdecne gratulujem!!!