icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
1. feb 2019

@verona1989 podľa mna si len 5dpo, nie 7
Aspon teploty to tak naznacuju.

ereska
1. feb 2019

@verona1989 mne to príde že si 5 dpo

kaciatko04
1. feb 2019

@dolynkag uff ja som počula že to je dosť nebezpečný zákrok vzhľadom na babo, tak som rada že to všetko dobre dopadlo🙏🏼🙏🏼😊

dolynkag
1. feb 2019

@kaciatko04 je riziko, ale v dnešnej dobe sa to predsa len inak robí ako niekedy a štatistiky sa zmenili, len to už nikde nikto neuvádza... robí sa to stále pod ultrazvukom s tenučkou ihlou, nebolo mi všetko jedno, ale vzhľadom k okolnostiam som sa tak rozhodla.

0507
1. feb 2019

@dolynkag nerozmyslala si nad trisomy alebo nifty? Ja rozmyslam, ze ked sa zadari, tak by som hned isla (z rovnakeho dovodu ako ty, ved vies)

0507
1. feb 2019

@kaciatko04 teraz sa to bezne robi a kedze je vsetko pri uzv, tak lekar vie kde ma odobrat plodovku

dolynkag
1. feb 2019

@0507 za tu cenu vysetria možno ani polovicu co amnio

0507
1. feb 2019

@dolynkag v ktorom tyzdni si bola na amnio?

dolynkag
1. feb 2019

@0507 teraz v stredu tak 18 TT podľa usg

0507
1. feb 2019

@dolynkag ja som rozhodnuta pre trisomy test +, da sa robit od 10. tyzdna

dolynkag
1. feb 2019

@0507 pri predchádzajúcom som bola na trisomy ale následne aj tak na amnio kvôli zlým výsledkom, držím palce ale asi lepšie ísť okolo 12 TT, viac dna bude v krvi

verona1989
1. feb 2019

@martinade @ereska tak v sobotu som mala ovulku aj pozitivny test .tie teploty nejake divne som mala tento cyklus ale to je asi tym ze som nemarala.v ten istý čas ale s 2 hod.rozdielom len sa uz nepamätám ktoré dni to boli.

ereska
1. feb 2019

@verona1989 no na druhý deň máš pokles ovulka nastáva až 12-36 hodín po pozitívnom teste mohla byť aj na druhý deň po pozitívnom teste a aj teplota klesla. Tak asi bola ovulka na druhý deň a potom máš 5 dní vyššie preto 5 dpo

0507
1. feb 2019

@dolynkag aj ja som bola najskor na trisomy a potom na amnio

verona1989
1. feb 2019

@ereska aj mne bolo divne preco mi tak klesla znova a stúpla.lebo som chodila na folikulometriu kedze som brala clostyl a doktorka mi povedala ze som si to dobre naznačila ked som sa jej opýtal a tak neviem.no uvidíme buduci tyzden.

ikonica
1. feb 2019

Tak testy kupene, pre istotu dve krabicky, dva druhy... A jeden uz ocurany s ocakavanym vysledkom cerstvo napadaneho snehu ;)

alison11
1. feb 2019

@ikonica Držím palce.

butterfly333
1. feb 2019

@ikonica držím palce hod testik

ikonica
1. feb 2019

@butterfly333 dakujem ale nehodim lebo je biely ako sneh... Keby som na nom videla aspon naznak ducha tak to sem dam, ale nie je tam nic... A asi ani nebude... Na 12-13dpo uz by malo cosi byt....

taily30
1. feb 2019

@dolynkag este som nad tym nepremyslala. Ale ziaden test nevylucujem. A strach, to uplne chapem. Ja sa obavam co a ako bude na sone, ci hcg stupa, takze take dolezite testy a vysledky a ten cas cakaci ma pripravi o nervy.
Ako dlho si cakala na vysledok?

butterfly333
1. feb 2019

@ikonica škoda😞 tak som dúfala že tam bude aspoň duch

ikonica
1. feb 2019

@butterfly333 to nic... Ja som pisala ze ani nemam pocit ze by sa zadarilo.... Som uz z toho unavena, caka ma narocny mesiac asi sa vyprdnem aj na folikulometeriu a pregnyl... A mozno aj na vsetky doplnky...

martinade
1. feb 2019

@verona1989 @ereska suhlasim s ereskou. Po pozitívnom ovu teste 12-24 niekedy az 36 hod dochadza k ovulke. A po pozitívnom ovu teste mas nizsiu teplotu....to ovulka nemohla byt.

martinade
1. feb 2019

@ikonica ukaz foto... 🙂 teda neudrzala si sa.

taily30
1. feb 2019

Nerozumiem tomu poklesu

martinade
1. feb 2019

@ikonica :( to mi je ľúto 😞

ikonica
1. feb 2019

@taily30 uz nemeraj, zbytocne sa vystresujes

taily30
1. feb 2019

@ikonica neskorooo, som na nervy z toho. a info co som len nasla, ze to moze znacit potrat. napisala som aj mojej lekarke, aj graf poslala. ta si bude o mne mysliet, ze som neni normalna.
chcela som s tym prestat, len ked vcera bola nizsia teplota, tak ze este raz, dufala som ze vyskoci ...

ikonica
1. feb 2019

@taily30 mozno ta zavola na sono skor. Termin mas 15.2.?

ikonica
1. feb 2019

@martinade no co uz... Ide sa dalej... Zajtra vysadim progesteron... Este skusim rano test....