Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade super graf aj ja som 7dpo
@ja197 ja si snou občas píšem cez IP.
@martinade ja si myslim, že je uplne jedno kto ma koľko rokov. Každého to trápi rovnako, keď sa nedarí.
Ja mam 21, v mojom veku predpokladam, ze asi žiadna ste nerozmýšľali nad tym, že už chcete dieta (a to sa snažíme 2 roky). Lenže pri mojom AMH by som nemala.šancu uz ani vo veku
@iam24 . Takže myslim, ze hovorit, ze ma este 15 rokov cas hmm... Mne kebyze to niekto povie tak.ho pošlem na take vzdialene miesto o ktorom ešte nikdy.nepocul asi... Boh vie ci mam vôbec rok, nie to.toľko. Chapem, ze vam tikaju biologické hodiny a jej možno ešte nie, ale preto hovoriť, ze ma este 15 rokov aby bola vo vašej situácii..
Co by som dala za 15 rokov 🙂 tolko veci by sa mohlo odskúšať, snažiť . Myslíš, že by s tak silou mocou chcela mat dieta v 21 ked mam este cely zivot pred sebou ? No bohužiaľ, ja som si to nevybrala, taku "chorobu".
Ja len tolko, ze vek je len číslo a nikdy nevies co za tym je..
@izy1661 ja ma 28 rokov a 7 ročneho syna. narodil sa chvilu po mojich 21. narodeninach po 13 mesačnom snaženi ...
@butterfly333 a ako to s ňou vyzerá? Už je tehotná? Boli na tom umelom?
@dominika_sk to je super 🙂 ale tiez ta to.určite.velmi mrzelo ked sa nedarilo tak dlho no nie?
Preto vravím, vek je len cislo a každá sme ina.
Cavte kočky mojeee 😘😘❤️😘😘😘sto rokov som tu nebola.Ako sa máte?? Čo máte nového??
@butterfly333 takisto 7dpo? Kedy necakas?ja v pondelok o týždeň necakam.Mas aj graf?
@butterfly333 velmi pekne dakujem ;)
@martinade ja 12.2 ju čakám😁
@ja197 bola no nepodarilo sa
@butterfly333 och to ma mrzí....snáď im to už konečne vyjde ...pozdrav ju ak budeš s ňou písať
ahojte, som tu nova. prikladam moj chart. mam nepravidelnu MS tak mam problem zistit, kedy mam ovulaciu. Robim si kazdy den ovulacne testy, ale ani jeden test nebol pozitivny, druhu ciarku mam obcas slabu, obcas ziadnu, ale nikdy nie je dostatocne silna. Podla grafu som mala ovulaciu v 15.den 🙄 pricom vtedy som mala len slabu ciarku na teste. na vcerajsom teste 19.den som mala uz silnejsiu ciarku. tak kedy bola ovula? hnede spinenie mam od 17.dna (vzdy mam spinenie cez ovulaciu, niekolko dni). dakujem za rady. som z toho jelen
@sonulienka13 Ahoj Soni, snad 100 rokov si tu nebola...ako sa mas?
este otazka- mozem merat teplotu aj v ustach? na teplomeri bolo napisane, ze ano. ci meriate vaginalne?
@sonulienka13 u mna vsetko po starom... Ty sa pochval 🙂
Baby...viete si predstaviť ako asi vyzerám keď ma dnes u lekára pustila pred seba babička so slovami... dieťa moje choď predomnou...zle vyzeráš😫...

@dolynkag ďakujem 💕 tiez by som mala taku teplotu na konci cyklu 😀