icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

81anina
3. feb 2019

@ladysmurf paradny grafik ked toto nieje tehu tak ja neviem 😀 drziiiim palce🙂

ladysmurf
3. feb 2019

@81anina dakujem, test som robila vcera, bielo biely 😞, o 10 dni idem k doktorovi tak ak dovtedy nic tak hadam on mi pomoze, ale teraz sa necitim ani na tehu ani na mrchu 🤷‍♀️

ikonica
3. feb 2019

Mne uz sa spusta mrcha, cize zajtra bude 1dc na narodky ako naschval :D... Dnesny mamatest biely... Dievcata budem tu menej.. Jednak praca a jednak mam nove steniatkovske povinnosti 🙂 🐺 zakuknem, ked sa bude dat... Toto je ako nacvik na babatko :D aspon kus vypnem hlavu ;)

taily30
3. feb 2019

@ikonica ooh, to je skoda. Vsetko najlepsie k zajtrajsim narodeninam!! Aj moja segra oslavuje zajtra narodky.
A gratulujem aj k steniatku. Ake mas?

lauritka
3. feb 2019

@ladysmurf ešte skús zajtra ráno testik.

lauritka
3. feb 2019

@ikonica pridaj sa do skupiny psíčkari a psíčkarky 😘

martinade
3. feb 2019

@ikonica všetko najlepšie k narodeninám želám a nezabudni zakuknut pri povinnostiach 🙂 ake ma chlpac meno? Dufam ze to nie je nahač 🙂 to by som ho chlpacikom nemohla nazvat 🙂

ikonica
3. feb 2019

@taily30
@lauritka
@martinade je to krizenec huskyho a nejakeho polovneho plemena kopov? Nemecky stavac? blizsie budem vediet zajtra od majitelky) ma 5 mesiacov a vola sa Ziva (povodne Linda ale preucime ju - uz reaguje na nove meno za tie 2 dni)... A dakujem 😉 neskor postnem aj foto... A nekupovali sme, ale adoptovali od jednej rizikovej tehulky, ktora sa mu nemoze venovat...

ereska
3. feb 2019

@ikonica všetko najlepšie k narodeninám veľa zdravia šťastia lásky a splnených snov
@81anina a ako testik tmavne

ikonica
3. feb 2019

@ereska az zajtra ale diky ;) och boze uz 37 🤪

ladysmurf
3. feb 2019

@lauritka to uz nie, pockam si na doktora radsej, naco sa zbytocne nadejat, potom len placem a to sa mi uz nechce. Ono to pride len zase moje hormony sa hraju so mnou, nuz musim si pockat...

ereska
3. feb 2019

@ikonica ja v novembri budem mať toľko

81anina
3. feb 2019

@ereska dnes som nerobila az zajtra ☺

ikonica
3. feb 2019

@ereska ja som myslela ze si mladsia ;) tak o 10 rokov minimalne :D neviem preco....

ereska
3. feb 2019

@ikonica jaaaj bodaj by 😂 to by som bola rada no nezdá sa to no veľa už mám toho za sebou už ťa dobieham 😘

butterfly333
3. feb 2019

@ereska 😘
@ikonica baby vy aké mladice😘

pimar
3. feb 2019

@martinade smiem sa spytat,aky prirodny progesteronovy krem uzivas? Ja mam totiz dnes ruzovkasty vytok a teda rozbehne aa mi MS,no lutealna mi teda trvala len 9 dni, s cim asi neni sanca otehotniet,snad by pomohol progesteron. Inked beriem druhy mesiac vitex,s nim ale asi tak skoro k zlepseniu nedojde...

iam24
4. feb 2019

Čakanie pokračuje :D mala by som mať ms 9.2 ale keďže sa mi ovu posunula predpokladám že príde až 11 alebo 12.2. to je ešte taká dlhá doba 😂😂😂

veronika3184
4. feb 2019

Dnes takto. Silno rozmyslam nad tym ci nebola ovu uz 8 den, pripadne este 11 sty. Lebo ff mi to furt este nevyznacila.

veronika3184
4. feb 2019

A este takto boli ovu pred tym

martinade
4. feb 2019

@pimar kupujem na iherb. Ak zadas do vyhladavaca progesteron cream tak sa ti zobrazi par kremov

veronika3184
4. feb 2019

A este som si pre porovnanie napisala vedla seba teploty z minuleho cyklu a teraz pre porovnanie

martinade
4. feb 2019

@veronika3184 Mne sa zda tento cyklus anovulacny. Nevidim pravidlo 3 po 6
Pocas ms sa nemeria
Skus vymazat tie teploty, lebo ti budu umelo navysovat teploru tej ciary ktora ti ma zobrazit ovu

veronika3184
4. feb 2019

@martinade vies ze to napadlo aj mna? Akurat sa mi nezdali tie vyssie teploty. Myslela som ze na anovulacny musim mat 36,6.

martinade
4. feb 2019

@veronika3184 meraj dalej možnože ovu bude pozdejšie. Ale vymaz si teploty v case ms. Ff ti to potom bude blbo pocitat. Cez ms sa nemera

martinade
4. feb 2019

Tak dnesny draf, o kus hore...

veronika3184
4. feb 2019

@martinade dakujem. Skusim.

martinade
4. feb 2019

@veronika3184 skus aj z predoslich grafov vymazatbalebo dat discart. Ci ti nahodou neposunie ovu. Teda na tvojom mieste by som to spravila...aby som mala co najhodnovernejsie data pre ff vypocet.

dolynkag
4. feb 2019

@martinade pekne to ide..... veľa trpezlivosti prajem a na konci odmenu 🙂

dolynkag
4. feb 2019

@butterfly333
@ereska
@ikonica no chcela by som ešte váš vek 😀 ja som tu tuším najstaršia...ale je pravda, že detičky už mám.... všetky sa dočkáte, verím