Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Mne uz sa spusta mrcha, cize zajtra bude 1dc na narodky ako naschval :D... Dnesny mamatest biely... Dievcata budem tu menej.. Jednak praca a jednak mam nove steniatkovske povinnosti 🙂 🐺 zakuknem, ked sa bude dat... Toto je ako nacvik na babatko :D aspon kus vypnem hlavu ;)
@taily30
@lauritka
@martinade je to krizenec huskyho a nejakeho polovneho plemena kopov? Nemecky stavac? blizsie budem vediet zajtra od majitelky) ma 5 mesiacov a vola sa Ziva (povodne Linda ale preucime ju - uz reaguje na nove meno za tie 2 dni)... A dakujem 😉 neskor postnem aj foto... A nekupovali sme, ale adoptovali od jednej rizikovej tehulky, ktora sa mu nemoze venovat...
@martinade smiem sa spytat,aky prirodny progesteronovy krem uzivas? Ja mam totiz dnes ruzovkasty vytok a teda rozbehne aa mi MS,no lutealna mi teda trvala len 9 dni, s cim asi neni sanca otehotniet,snad by pomohol progesteron. Inked beriem druhy mesiac vitex,s nim ale asi tak skoro k zlepseniu nedojde...
@veronika3184 Mne sa zda tento cyklus anovulacny. Nevidim pravidlo 3 po 6
Pocas ms sa nemeria
Skus vymazat tie teploty, lebo ti budu umelo navysovat teploru tej ciary ktora ti ma zobrazit ovu
@martinade vies ze to napadlo aj mna? Akurat sa mi nezdali tie vyssie teploty. Myslela som ze na anovulacny musim mat 36,6.
@veronika3184 meraj dalej možnože ovu bude pozdejšie. Ale vymaz si teploty v case ms. Ff ti to potom bude blbo pocitat. Cez ms sa nemera
@martinade dakujem. Skusim.
@veronika3184 skus aj z predoslich grafov vymazatbalebo dat discart. Ci ti nahodou neposunie ovu. Teda na tvojom mieste by som to spravila...aby som mala co najhodnovernejsie data pre ff vypocet.
@butterfly333
@ereska
@ikonica no chcela by som ešte váš vek 😀 ja som tu tuším najstaršia...ale je pravda, že detičky už mám.... všetky sa dočkáte, verím

@ladysmurf paradny grafik ked toto nieje tehu tak ja neviem 😀 drziiiim palce🙂