Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@senta_sofia no pekne,taze male je na pomarance 🙂 no nevedela som,ze su aj vecerne nevolnosti
@jaja9891 ja mam zasadne vecerne nevolnosti alebo mi je na prd cely den a pomarance mi vzdy v tehotenstve brali 😉
Ahojte zienky...tak mame tu 1 dc a modlim sa aby polyp odkrvacal a mozeme ist dalej...hoci nemam vobec chut... pohadali sme sa s mm...odkedy vie ze ideme do ivf a ako to je vazne je cudny. Neviem co si mysli, co chce,co citi... mam pocit,ze ja musim byt zase ta silna a drzat jeho... vobec sa nesnazi mi pomoct a podrzat ma... nerozumiem mu...ako to mam zvladnut??? Navrhla som mu dovolenku,nech sa aj posnazime a aj oddychneme a on na to len suche ok. A jasne,ze ak vybavim a stokrat mu poviem nieco z toho bude...ale ak nie, ani si nespomenie...praca nadovsetko...nevadi,ze ja mam poslednu nadej na vlastne babo...och...roztdhla by som ho...a hadat sa cez net je uzasne... a kto je zly?no ja....lebo on nema nervy sa o tom bavit... citim sa taka sama na vsetko.... ☹
@rybkaa dakujem za privitanie 😀 boli sme na strednom slovensku, pri stiavnickych vrchoch, dedinka ladzany. Perfektna chata, super prostredie, klud, okolo lesy a priamo pred chatou vymurovany bazen, viac som si priat nemohla 😵
@adamnela super, konecne si sa dockala 🙂
@senta_sofia ja som mala celodenne nevolnosti a jedine co ma drzalo nad hladinou bola cola, maslove susienky a v pripade nudze mentos 😅
@jaja9891 ti chlapi su zvlastni, fakt by chceli byt oni lutovani a my si to mame vsetko odskakat. Ja mam problem s pichanim fraxiku, je to pre mna bolestive a robia sa mi velke modriny. A drahy sa tvari, ze nic nevidi, obcas by potesilo slovko povzbudenia 🙄
Tak baby, dnes takto, 4.cyklus po kyrete, 1.cyklus snazenia a 11 injekcii za mnou, uvidime, ci z toho nieco bude a ak ano, na ako dlho 😕
http://www.fertilityfriend.com/m2/chartgraph_mo...
@paskolinka ano ano, to bola ona a nakoniec sa im podarilo prirodzene, bez hormónov, bez liekov 🙂
@senta_sofia tiež mi pred MA bývalo zle hlavne večer, pomáhali mi mandarinky, ktoré som jedla na kilá a tiež tá papierová ryža...ako sa to volá.....burizóny 😀 tie boli dobré hlavne na pálenie záhy a kyselinu a tiež pohár kofoly pomohol 🙂
@jaja9891 tak vies, na druhej strane je zivitel vasej mini-rodinky, tak sa necuduj, kebyze pracujes aj ty, bolo by to v mnohych ohladoch jednoduchsie, kedze staviate aj domcek, kazda koruna dobra a mozno aj ta dovolenka mu nezapada do rozpoctu. A co sa tyka toho IVF, asi treba s nim hodit rec, muzi nemusia lekarov, mozno ma kvoli tomu blby pocit, mozno sa boji, co povedia ludia, co ty mozes vediet. Musite sa drzat navzajom a raz si asi ty v tom vasom vztahu ten silnejsi element, tak sa s tym musis zmierit 😉
Dobre rano baby, snad vas niekedy docitam :/ Stale som bez pocitaca- drahy sa nevie rozhodnut, ktory si zobrat...a ze baby su nerozhodne :/
@jaja9891 isto sa trapi a asi aj boji, len nie je schopny o tom rozpravat. Aj podla mna by vam pomohla dovolenka, aby ste vypli od stavby, prace, rodiny..iba vy dvaja. A kam by si chcela ist? Ja som dnes 19DC, teplota nic moc a uz ma boli aj na pravej strane, takze tipujem cystu cislo 2. este vydrzat 10 dni a hadam zmiznu obe
@senta_sofia
@rybkaa baby ja som alergicka na citrusove plody, ale ked som bola tehotna, tak som sice ani nevedela, ako chuti pomaranc, mandarinka,... ale mala som take savy, ze drahy musel aj o polnoci bezat do hypertesca kupit 2kg z po,arancov 😀 a vtedy som sa z nich ani nevyhadzala 😀 a v poslednom trimestri som frcala na horalkach- nic ine som do ust nemohla dat, iba horalky. 😅
@senta_sofia
@zuzulienocka77 a k tej krvnej skupine: ano, hned po sekcii mi hovorili vahu, dlzku, skore pri narodeni, nieco o pupocniku, kedze sme si dali odber pupocnikovej krvi a aj krvnu skupinu maleho. Ja som B+(zistila som ju az vdaka tehotenstvu, lebo nikde nebola napisala, aku mam), drahy ma 0- a maly ma B+.
@jaja9891 vieš, on to možno berie aj ako osobné sklamanie a zlyhanie...že to dieťatko nemôžete mať prirodzene, že zlyhal ako muž a ty ako žena a aj keď tam šanca je, možno sa s tým nevie tak jednoducho vyrovnať ako ty, že aj keď to dieťa chce, možno má pocit, že ho staviaš na prvé miesto a riešiš iba to a napriek tomu furt nejaký problém a možno práve bábo chcel "urobiť" sám bez pomoci lekárov...možno veril, že tá operácia pomohla a pôjde to a potom šok - polyp, cysty, IVF, dom, babka a mama, zahraničné cesty pracovné...proste sype sa to a je toho proste na neho veľa, ako vraví aj Hanka, že on je živiteľom a všetko je na jeho pleciach, aj dom, aj umelé bude stáť kopu peňazí, ešte dovolenka...nerieš...počkaj kým príde domov a porozprávajte sa o tom, že či to IVF ozaj chce, alebo s tým súhlasil len preto, že to chceš ty....
a grafy čo? nikto nám tu grafy nehádže? 🙂 pome baby, niže nás admin stopne, že máme voľnú debatu 😀 pridávam môj trápny predovulačný 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
Ahojky kočky moje 🙂
Všetkým vam ďakujem za gratulácie a keby sem prišla nejaká nová kocka a uvidi, že mi gratulujete k mrche, tak by sa asi dosť čudovala 😀
Zatiaľ sa to rozbieha pomaly, ale som aspoň rada, ze prišla sama bez vyvolavaciek..
Prajem Vam pekny den..ja dnes celý deň v robote :-/
@rybkaa ano, picham, az kym neotehotniem a potom sa uvidi, co dalej
@rybkaa
@senta_sofia baby ja uz neviem, co mi ten ff robi, blbne mi to jedna radost, mne to ukazuje graf 😠
Skusim este raz, ale ked nie, tak sa vratim na obrovske grafy womenzone
@sjuzan77
@rybkaa
@zarzisia
@senta_sofia
Zienky kazda mate v niecom pravdu,ja viem,ze ma toho vela... ved mu pomaham ako mozem,aj praca sa mi uz crta a navyse ho zamestnava moj oco,tak ma tomu aj primerany plat,so stavbou a byvanim mu tiez dost pomaha moj otec a dovolenka bol jeho napad,lebo vraj sa u nas neda snazit a ma z toho stres a chce oddychnut lebo ma toho dost a pritom to nie je schopny zorganizovat a ani ochotny povedat,ze chce volno...lebo nebude vysvetlovat o co ide....a o ostatnom sa nebavi,nechce,deti chce a aj ivf,ale len preto,lebo nema na vyber ako hovori...vravim mu,ze ma...nech mi povie co chce....ale mna uz nebavi byt silnejsim clankom... mame ist do toho spolu a ak ma byt taky,tak mi vyraba zbytocny stres...uz som mala sto chuti nechat vsetko na neho,nech vidi,ze nelezim a staram sa... ved ja musim vsetko podstupit a od neho chcu len jeho plavcov a aby ma tam odviezol... to sa nemoze premoct?a nahodit usmev...mna schvalena ziadost potesila a jeho zdeptala...mali sme vyrocie a ak nespomeniem tak nan kasle,kupila som mu darcek a jeho odpoved bola,ja som ti nic nekupil,lebo som nemal cas... nic som nechcela,ale dotklo sa ma,ze ani pekne slovo si nenasiel... a pod. Ale dakujem zienky za vypocutie...
@rybkaa no praveze ked kliknem na to logo, tak ma to vyhadzuje prec 😠 a obrazok grafu si videla, co som pridala, ci ani to nie?
@jaja9891 nuz, je to tazke s chlapmi, ale verim, ze keby islo do tuheho, tak ta podrzi. Ono pri problemoch to tak byva, ze vzdy je jeden ten silnejsi a taha oboch a ked uz nevladze, tak to zacne tahat ten druhy. Teda aspon u nas to tak byva. Hlavu hore dievca, bude dobre 😉
@rybkaa no tak aspon takto to pojde, nemam uz nervy na tu stranku, vyhadzuje ma zo vsetkeho 😠
@jaja9891 ano, tento mesiac sme zacali, tak uvidime, ako to pojde. Smolu mam v tom, ze ja aj ked budem mat pozitivny test, tak to este nic neznamena, kedze nemam problem otehotniet, ale donosit 😔
Fraxik picham preventivne, vysledky sice nic neukazali, ale doki to chce skusit s nim, ci to nezabere, tak poctivo picham. Ty s nim nemas problemy? Mna to pichanie boli, ked streknem tu latku, tak nenormalne stipe a robia sa mi hrcky a velke modriny ☹
Ahojte prepačte že som sem takto vpadla ale potrebujem poradiť neviete nahodou či sa môže zvyšiť bz po podaní vyvolavačky? Ďakujem

@jaja9891 mne? doobeda dobre, pooobede horsie, vecer najhorsie 😀 a dosli mi pomarance, takze pruser