icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alilka
4. feb 2019

@ja197 áno boli sme už na dvoch..jedno nevyšlo vôbec,z druhého máme ešte 2 zmrazené embryjka..tak uvidíme..ale ak toto už nevyde,skladám zbrane a končím..nič nevedia zistiť..všetko je v poriadku..a podstupovať tretie ivf už nechcem..😔 a tebe sa ako darí?

ja197
4. feb 2019

@alilka a kedy budeš mať vklad? Dajú obidva naraz? No to je na nervy veru, veď ty si tak ľahko vždy otehotnela...my tiež nič, spermiogram zhoršený, o mesiac ideme na kontrolný a ja tento mesiac pravdepodobne anovulák, takže sa teším na ms...tiež sa nieje čím chváliť...zmenila som ale konečne doktora tak mám aspoň z toho dobrý pocit že ma bude niekto dôsledne sledovať....

alilka
4. feb 2019

@ja197 nie určite nevlozia 2..v centre kam chodím to nerobia radi..a asi by som ani nechcela,keďže je potom omnoho väčšie riziko celkovo .a ja teda už toho mám za sebou požehnané .😓 No veď to ,že prirodzene som otehotnela len na mňa muž pozrel a teraz keď už vložia embryjko kde majú ,tak ani tuk .no čo už ..bude ako má byť..začínam sa zmierovat s myšlienkou že takou to cestou sa asi mamou nestanem,ale akosi mi to nejde..😔 a vy ste ivf nezvazovali?vy sa už tiež dlho snažíte ak dobre pamätám..

kaciatko04
4. feb 2019

@izy1661 veľký like za tvoj komentár!!! Lepšie by som to sama nenapisala..tiež si myslím že zhadzovať niekoho len kvôli tomu že ešte nedosiahol point 10rocneho snaženia je trosku na zamyslenie. Každá sa trápi a je jedno či má 20,30 alebo 40..🙄

ikonica
4. feb 2019

@zuzik5891 och boze 😭drz sa dievca... Cim skor nech sa das do poriadku 😔

kakatulik
4. feb 2019

@zuzik5891 enzymy mozes pokojne aj pocas snazenia. Davnejsie som tu citala jednu zienku,ktora ich brala aj pocas tehu s dovolenim lekara....😉

martinade
4. feb 2019

@butterfly333 pekny graf s teplotami..🙂

butterfly333
4. feb 2019

@martinade ďakujem taky mávam vždy a nič z toho takže to ani nijak neriešim.

zuzik5891
4. feb 2019

@ikonica
@kakatulik juuuj baby...onedlho budem mať preležaniny na zadku z toľkého ležania a teplota stále hore... zajtra si kúpim niečo na imunitu...len nech mi je už lepšie

ja197
4. feb 2019

@alilka a keď ti dávajú zamrazené, tak sa to ešte stále berie ako to 2.ivf alebo je to už tretie? Ako to je cenovo? Veď viem čím si si prešla všetkým...my zatiaľ ešte také veci nezvažujeme, snažíme sa síce už cez 2 roky, raz som potratila v 2017 a odvtedy nič...uvidíme aký bude kontrolný spermiogram...nasadila som mu vitamíny a idem sa naplno pustiť do mojich testov, keďže moja bývalá dr nič neriešila len furt dookola omieľala že som ešte mladá a hlúposti...takže ja viac menej len teraz zisťujem čo všetko sa robí, vitamínová bomba doma a uvidíme 😊 ale som hrozne na seba nahnevaná že som až teraz odišla ku inému doktorovi, mohli sme byť možno už niekde inde...ale tak čo už, človek verí doktorovi že sa nič nerobí a potom to tak dopadne...vám držím hrozne moc palce, nech to už konečne vyjde...kedy by si mala mať vklad ?

kakatulik
4. feb 2019

@zuzik5891 mozes aj zinok, selen, cecko k tomu omega 3. To je vsetko dobre aj na snazenie....D3.
Ja som tiez nascipana,ale nie je to hrozne. Pokasliavam a posmrkavam.

veronika3184
4. feb 2019

@martinade pomazala som vsade teploty cez menzes a zobrazuje to teraz takto. Zmazala som aj teploty z dni ked mrcha koncila a krvacanie bolo slabsie. Vy si tiez zapisujete teploty az 7 az 8 den cyklu? Lebo ja zvyknem mavat mrchu aj 6 dni, len vynimocne je kratsia

zuzik5891
4. feb 2019

@kakatulik viem že teplota je super lebo telo s chorobou bojuje...ale už je to na mňa asi pridlho... Céčko mám 1000-ku... aspoň niečo beriem už dlhšie... bože... musím si to asi začať písať 😘

kakatulik
4. feb 2019

@zuzik5891 neboj nic,dostanes sa do tiho veeelmi rychlo. Zatial pridaj tie enzymy. Su super.

martinade
4. feb 2019

@veronika3184 ja sim tiez mala ms 5-6 dni ale odkedy sa snazim, telo si ms.skratilo na 3 dni. Zapisujem krvacanie. Špinenie zaznamenavam ako spotting. V minulych cykloch si mala ovu medzi 12-15dc podľa mna teraz niekedy ti vystupi teplota. Ja mam ovu medzi 12-15dc, ale uz sa mi aj posunula na 17dc ked som zo začiatku cyklu bola chora...

dolynkag
4. feb 2019

@zuzik5891 nijako to nesúvisí s hormónmi, len sa dáš dokopy skôr, enzýmy môžu ešte aj pomôcť

dolynkag
4. feb 2019

@zuzik5891 kľudne pridaj aj selén zinok d3

martinade
4. feb 2019

@zuzik5891 skore uzdravenie 😘 teda to mas ale stále trapenie...

martinade
4. feb 2019

@butterfly333 tiez mavam ukazkove grafy... ostava nam len dalej bojovať

veronika3184
4. feb 2019

@martinade uz taky stvrty den mam husty biely hlien konzistencie ako krem nivea. Pred tym bol vodnaty a natahoval sa. Tak teraz normalne zvazujem ci nemohla byt ovu uz 8- 9 den cyklu aj ked by ma to zaroven trochu soklo ze by prisla az tak skoro oproti dalsim cyklom.

alison11
4. feb 2019

@izy1661 Presne ako píšeš o veku ja som sa vydávala v 20tich a chcela som hneď mať bábo do roka,žiaľ sa nám nedarilo 4roky a nakoniec som mala rizikové tehotenstvo z prvým synom a darmo stále sa trápime slabou imunitou aj poruchou reči a medzi synmi nám odišli 3 v 5-6tta potom zas rizikové z druhým synom,ktorý sa narodil z ekzémamy a potravinovou alergiou atď.je to fuk kto v koľkých otehtonie a porodí,hlavné je zdravie :/ A takisto niekto už v mladosti má ťažkosti ako ja v 11tich som mala nepravidelnú ms 58-62dc a vyvolávačky a injekcie na zastavovanie krvácania... a PCO v 20tich a od vtedy sú obdobia keď som ok a potom obdobia cýst.Vlani v apríli som prišla o ďalšie bábo v 10tt,A to mám len 31rokov,si poviete moc či málo.Nuž gyn. povedal že mám nízku hladinu hormónov ms prišla z Duphastonom na 47dc ,takže ja si myslím,v 20-21 a učili sme sa na biológií je ideálny vek 20-23rokov na prvé tehotenstvo keďže telá starnú skôr všetkým čo nás obklopuje spôsobuje rýchlejšie starnutie.

kaciatko04
4. feb 2019

@veronika3184 áno, ja začínam merať až keď mi ms úplne skončila lebo väčšinou mám v noci tampón a teda sa merať nedá bez toho aby som najprv nešla na wc..takze tiež meriam cca ten 5-6den

zuzik5891
4. feb 2019

@martinade
@dolynkag
@kakatulik už si fotím vaše rady😘... môj priateľ len krúti hlavou 😁ale capol mi pod perinu termofor aby som sa vypotila a dovolí mi akurát tak mobil s tým že ani ruky nevytiahnem... ale že je super že mi má kto poradiť... som rada že vás tu mám...aj choroba mi s vami ľahšie ubieha...🙏❤️

alison11
4. feb 2019

@zuzik5891 Skoré uzdravenie 🙂

zuzik5891
4. feb 2019

@alison11 ďakujem ❤️

zuzik5891
4. feb 2019

@dolynkag
@kakatulik inak dnes už začínam špiniť... možno zajtra konečne príde prvá ms od potratu...mala by som nasadiť alchemilkový čajík... kyselinu listovú... pyridoxin...vitex...to všetko čo ste mi poradili môžem s týmto kombinovať?...

dolynkag
4. feb 2019

@zuzik5891 pupalkovy olej môžeš do ovu ešte 2 g denne

kakatulik
4. feb 2019

@zuzik5891 jasneeee

zuzik5891
4. feb 2019

@dolynkag
@kakatulik juuuj paráda... konečne sa začínam cítiť normálne 😂😂😂... budúci týždeň ma čaká hematológia...teda idem sa objednať...sama som zvedavá na výsledky...moja hystória v google mapách mi ukazuje už len zdravotnícke centrá a nemocnicu 😂😂😂😂...

kakatulik
4. feb 2019

@zuzik5891 🙂🙂🙂 hlavnr nech to dobre dopadne.