icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

pasikavamacka
4. feb 2019

@taily30 dakujem za odpoved. testy robievam aj 2x denne a nikdy nebola silnejsia ciarka ako toto. kamoske tiez neukazal ovulacny test ovulaciu nikdy presne aj ked realne ovulu mala, tak neviem ci mozem im verit. folikumetriu ani HP nemam, zatial som to neriesila s lekarom, zacala som skusat pred 2mi mesiacmi a zatial sa snazim vysomarit z toho kedy mam ovulaciu, som novacik v tejto problematike 🙂 inak mam 36r a skusam otehotniet prvy krat. dnes som dostala silne krce, tak je mozne,ze ovulacia bola iba vcera 19.den, ale ved dalsie teploty to ukazu 🙂

taily30
4. feb 2019

@martinade brala som kazdy den, potom kazdy druhy, teraz kazdy treti den, a do sona chcem uplne vysadit.

taily30
4. feb 2019

@pasikavamacka no, to merias este kratucko. sranda, mne ovulaky vzdy ukazali. a ked nie tak to bol anovulacny cyklus, ktory sedel aj s teplotami. urcite meraj teplotu tam dole od noveho cyklu a bazalnym teplomerom co je na 2 desatinne cisla. neboj, dostanes sa do toho. 😉

butterfly333
4. feb 2019

@taily30 juuj moja musíš to zvládnuť prajem všetko dobré snáď nevoľnosti čoskoro prejdú.

zuzik5891
4. feb 2019

@taily30 ako som ti minule písala... nevoľnosť z tehu je tá najkrajšia nevoľnosť na svete...❤️...aj keď občas máš pocit že je to strašné ale tá predstava že máš v sebe poklad ktorý o sebe dáva takto vedieť tak si šťastná ❤️ ... verím že čoskoro otehotniem...po všetkých tých ťažkostiach to bude tá najkrajšia odmena 🙏

dolynkag
4. feb 2019

@taily30 skús ginger, pripadne po jedle pacreatin, zadaditu minerálku, mne aj mandarínky trosku pomáhali a tiež feniklovy čaj, ešte dgl - extrakt zo sladkého drievka /lekorice / obnovuje výstelku žalúdka,

taily30
4. feb 2019

@butterfly333 dakujem. To dam 😉

taily30
4. feb 2019

@dolynkag pomaha mi trochu, ked castejsie zujem nieco. A mandarinky veru aj mne zaberaju.

zuzik5891
5. feb 2019

Babyyyyy...hlásim 1DC... šťastná ako blcha ❤️😘😘😘😘😘😘

veronika3184
Autor odpoveď zmazal
monu66
5. feb 2019

@pasikavamacka ja ked som pouzivala testi s citlivostou 10, tak neboli nikdy pozitivne a tie s citlivostou 40 su krasne pozitivne. Gynekologicka mi povedala, ze moc rychlo mi rastie LH a preto mi tie desiatkove nezachytia bliziacu sa ovu. Skus ich vyskusat a mali by ti krasne ukazat. Ja od pozitivneho testu mam do cca 12 hodin ovu.

monu66
5. feb 2019

ze testi 😂 To neviem ako sa mi podarilo napisat 😂

veronika3184
5. feb 2019

@martinade mala si pravdu. Teplota dnes vystupila

alilka
5. feb 2019

@ja197 áno stále sa to berie ako druhé ivf..ten celý proces injekcii,odberu ,oplodnenie atď podstupovať nebudeme..len vklady..ak by sme išli do tretieho ivf to by bol opäť na novo ten celý proces toho čo som písala .no cenovo,..no nás druhé ivf vyšlo 2000€..bez tankovania ,mrazenia embryí(120€/ročný poplatok) atď..čiže peniaze sú to nehorázne..to nepíšem aké kvantum injekcií atď..noo tak by ste teda snáď na správnej ceste a konečne ti vyde..🙏

julianka007
5. feb 2019

@zuzik5891 to sa teším... A už len dať sa do poriadku.. držím prsty. Nech sa to už všetko na dobre obráti.

martinade
5. feb 2019

@veronika3184 t ak sup sup sa rychlo snazilkovat. Ked este 2 dni budeš mat vyssie teploty ako 36,9 ovu vychadza na vcera. Nerobis si ovu testy aby si zistila bliziacu sa ovu?

julianka007
5. feb 2019

Ach... Som zvedavá či po tom krátkom tehu o mňa normálne nabehne ovulácia... Dúfam, že áno a že čoskoro zas uvidím dve čiarky a dotiahneme to uz do úspešného konca. Môj graf zatiaľ takto

martinade
5. feb 2019

@zuzik5891 uz len to zdravicko dat dokopy a sup na snazilkovanie 💕

martinade
5. feb 2019

@julianka007 ja som aj po kratsom tehu mala normalny cyklus. Držím ✊

martinade
5. feb 2019

Dnesna teplota... Ale merana po 2 hodinach spánku...

julianka007
5. feb 2019

@martinade u mňa takýto veľký pokles na 8DPO znamenal // tak držím prsty

butterfly333
5. feb 2019

@martinade držím palce ja nič žiadne pokles. No co už. Ja viem že aj tak z toho nič nebude.

martinade
5. feb 2019

@butterfly333 su grafy co maju pokles a kopec tehu grafov som videla ked sa.teplota drzala okolo 37, potom 3 fazove.... Uvidime... Držím pršteky

martinade
5. feb 2019

@julianka007 co som citala o poklese, tak by mal aj vystupit vysoko... Uvidíme zajtra. Ked som mala ducha tak som mala pokles na 8dpo, ked som bola tehu, tak som mala poklez uz na 6dpo

pasikavamacka
5. feb 2019

@monu66 dakujem, mas tip na konkretnu znacku? tieto mam z amazonu 20kove ako pozeram

butterfly333
5. feb 2019

@martinade ďakujem ved uvidím.

julianka007
5. feb 2019

@martinade áno musí vyskočiť na druhý deň... Tak zajtra určite vyskočí...

martinade
5. feb 2019

@butterfly333 @julianka007 baby mala som dost vyrazne krvacanie, muselo to byt vcera lebo spotting bol hmedy. Drzte palce 🙏

butterfly333
5. feb 2019

@martinade to bolo určite to implantacne držím palce

fany051081
5. feb 2019

@julianka007
@martinade držím obom palce 🙏🙏🙏