icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

julianka007
5. feb 2019

@martinade 🙏🙏🙏 to znie celkom dobre... Keď sa zavŕtava, tak nech poriadne a nech sa už nepustii... držím päste.

veronika3184
5. feb 2019

@martinade nikdy som si nerobila. Najvyssi cas kupit. Akurat si neviem rady s grafom z minuleho cyklu, lebo ff mi to takto poprehadzovala a neviem si to dat naspat. Vobec neviem co som tam porobila ze prehodilo 13 den ovu na 18 a nechce sa mi verit ze by to bolo takto. Co si myslis ty? Dokonca aj tehu test som si robila par dni dozadu ak by som nahodou otehu v minulom cykle ale je negativny. Aplikacia ovuview mi ukazala ovu v minulom cykle na 13.sty den ako si aj ja myslim ze bola. Len ff mi takto strajkuje.

julianka007
5. feb 2019

@fany051081 ďakujem... Som zvedavá čo prinesie tento cyklus... Vkladám doňho veľké nádeje, len neviem či by som mala až tak veriť, že sa to hneď znova podarí... Pokúšam sa na to nemyslieť, ale nedá sa...

iam24
5. feb 2019

Verím že to je len IP. Už som zvedavá na zajtrajšok

zuzik5891
5. feb 2019

@martinade
@julianka007 no po dvoch mesiacoch som si predvčerom a včera konečne pridala ku grafu srdiečka... veľmi som už chcela dostať ms a mala som taký pocit že práve toto tomu ms pomôže aby sa spustil...a podarilo sa 😁...teraz každý deň poctivo ležím aby som sa choroby zbavila čím skôr a môžme nabehnúť do starých dobrých koľají snažilkovania...v piatok prvá konzultácia v centre...som neskutočne zvedavá...❤️

daniela123321
5. feb 2019

@butterfly333 Ahoj,ja som taktiež nemala IP..držím ti palce ✊🍀 nenápadne Vás všetky sledujem a čakám na pozitívne testy🙃

zuzik5891
5. feb 2019

@daniela123321 moja...ako sa ti darí?...

daniela123321
5. feb 2019

@zuzik5891 Ahoj.Ale celkom už OK..bolo to horšie..bývalo mi zle..nič som nejedla..keď som niečo zjedla tak ma zas preháňalo😣Dnes som začala 12tt a vo štvrtok ma čaká prvá poradňa tak som zvedavá či je všetko OK.A ty ako?čítala som že si to tiež nemala jednoduché 😒

zuzik5891
5. feb 2019

@daniela123321 aké jasné že poradňa prebehne v poriadku ❤️.... vôbec o tom nepochybujem...no mala som teraz ťažké týždne... musela som sa definitívne rozhodnúť a myslím že som sa aj rozhodla správne...v práci som dala výpoveď a konečne sa dám do poriadku a môj jediný cieľ bude vytvoriť pre drobátko to najlepšie prostredie na to aby sa mu u mňa 9 mesiacov páčilo 😍...

martinade
5. feb 2019

@veronika3184 vymazala si teploty pocas ms, tie mohli skreslovat tvoj graf. Bodkovana ciara znamena ze ff nie je si 100% ista kedy si mala ovu... Pravidlo ovu ovu prebehla ak 3 dni máš vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch

martinade
5. feb 2019

@veronika3184 ukaz graf na apke overview, akovti ti ukazuje ovu. Na ff mas velmi kratku luteálnu fazu. Oplodnenemu vajicku trva 5-7 dni sa dostat do maternice a potom 5-7 dni kym sa uhniezdi. Takze min 10 dni je vhodne mat lf na tehotenstvo.

veronika3184
5. feb 2019

@martinade takto a ta zlta ziara nezaratava asi ms lebo v kazdom grafe zacina ciarka na konci ms

veronika3184
5. feb 2019

@martinade vidis. Podla mna blbost

kaciatko04
5. feb 2019

@ladysmurf nooo škoda moja, strašne dobre vyzeral ten tvoj graf ale na druhej strane dobre, aspoň ta to dlho nenatahovalo🙂 držím palčeky do nového cyklu, ja zajtra začnem merať, dnes sa mi ráno brutálne nechcelo 😂

martinade
5. feb 2019

@veronika3184 skor by som verila ff a nie overview

veronika3184
5. feb 2019

@martinade a co znamena to c v kolonke cp. V ziadnom inom grafe tu kolonku nemam. A ff mi to takto zmenila po tom co som doplnila udaje o hliene. Aj som to potom zmazala ale to c tam ostalo. A to si teraz tak spatne uvedomujem ze vtedy som este nevedela tak dobre rozlisovat typ hlienu.

veronika3184
5. feb 2019

@martinade dovtedy kym som len mala zmazane teploty z ms a nevpisovala udaje o hliene tak mi ff nechala ovu na tom 13 stom dni. Ja viem, ze je to vlastne jedno kedy bola minuly cyklus, ale menzes bol so zrazeninami a tmavocervenej farby. 7 dni. Ci nahodou neslo o skory potrat alebo uz som v tom a len testy nechcu este ukazat. 🙂

martinade
5. feb 2019

@veronika3184 neviem co znamena c. Skus si do ff vyhladavaca dat co co ti vyhodi

martinade
5. feb 2019

@veronika3184 neviem ale co som citala min 5 dni trva cesta oplodnenemu vajicku do maternice a cca 5 dni na zavrtanie sa. Citala som ze idealne je mat skor min 12-13 dni lf aby oplodnene vajicko sa nevyplavilo s ms..Pri 7 dpo nevidim tu moznost...za mna skor nie, ale ludske telo je nevyspitateľné
Inak minuly mesiac, podla pravidiel bt by som.skor odhadovala tvoju ovu o 2 dni pozdejsie ako ti ff ukazala.

veronika3184
5. feb 2019

@martinade az 20 den cyklu myslis. To by som ale lf mala len 5 dni. To by bolo strasne. :( :( :(

julianka007
5. feb 2019

@veronika3184 CP ti vyznačili keď si si chtiac alebo nechtiac vyplnila "Secondary signs" kolónku "Cervix" máš tam zaznačené, asi že krčok maternice bol zatvorený, teda C ako Closed

0507
5. feb 2019

@butterfly333 vobec nemusi byt pokles, ja som nemala

fany051081
5. feb 2019

@julianka007 držím palce, aby to vyšlo čím skôr 🙏

butterfly333
5. feb 2019

@0507 ďakujem ved ja aj tak od toho nič neočakávam.

0507
5. feb 2019

Toto je moj dnesny, takyto som este nemala. Uz by som najradsej testovala 🙂

butterfly333
5. feb 2019

@daniela123321 ďakujem moja a ako sa ti darí?😘

ja197
5. feb 2019

Baby 😯😯😯 terajšie testy, vrchný ovulacny spodný tehotenský...

butterfly333
5. feb 2019

@ja197 vyzerá to dobre len tak ďalej držím mooooc palčeky

ja197
5. feb 2019

@butterfly333 ja tomu neverím...prečo je tá čiarka hore silnejšia a dolu slabšia? Ja to nemôžem ani chlapovi povedať, nechcem mu dať nádej a nič z toho ...

butterfly333
5. feb 2019

@ja197 to neviem no tak skús inú značku tehu testu.