Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@izy1661 No presne stebou súhlasím,preto som Ti to aj písala,lebo som videla,že ste z jednou žienkou rozoberali vek snažiliek.Nikto nie je rovnaký každá sme jedinečná a dobou žiaľ z plodnosťou je to vždy horšie :-/.Moc prajem každej snažilke sa dočkať svojho vytúženého batôžka lásky.Nič nie je cennejšie a krajšie ako rastúce bábo v brušku mamičky a takisto pôrod a materstvo 🙂
@veronika3184 sleduj par cyklov a pokial by si mala lh naozaj kratku, tusim ze babam pomohol vitex... Ale nie som si ista...
@zuzik5891 wobenzym je len enzým, ak chceš lacnejšie niečo dlhodoboe, treba sa poobzera po iherb.com alebo swanson. Wobenzym je brutál drahy, je telu prirodzený enzým, teda viac druhov enzýmov, toho sa báť nemusíš a čo sa týka vitaminov, ak nechceš rozmýšľať, ktorý čo a jak, kup si nejaký multi napr. pre tehotné
@zuzik5891 ako uz pisala @dolykag tak wobenzym mozes kludene pri snazeni. Praveze je velmi prospesny. Vycisti sa maternica vajcovody a cievy,len treba brat dlhodobejsie. Ja som Brala naraz teraz asi 2mesiace wobwnzym so Serrapeptazou. To je tiez enzym a som presvedcena o tom, ze vdaka tomu som od mm nedostala tu ureoplazmu. Pomohol mi vyliecit mycozy.....
Aaach,keby si vedela co vsetko jaaaa beriem. By si odpadla....a stale na nieco nove prichadzam...hruuuza.
@pasikavamacka ja pouzivam tie One step a objednavam zo stranky e-bay.
@martinade kiez by som uz bola teraz tehu. Posledny test som si robila v sobotu, negativny, ale skusim este o tyzden spravit. Lebo dnes ma trochu pobolievalo vo vajecnikoch, aj na kratku chvilu uprostred kde je maternica. Taktiez ma obcas trochu zaboli bud na jednej strane podbruska, pripadne na druhej. Tak trochu dufam ze uz sa zadarilo, kedze oba tieto cykly sa mi zdaju ine oproti 3 cyklom pred tym. Ale samozrejme moze ist aj o zdravotny problem mozno. Avsak az v marci uvidim lebo som prestupila od svojej gynekologicky k inej, lepsej a ten prestup trochu trva.
@martinade inak mam este takuto mudru knizku, idem si to poriadne znovu precitat lebo mozno som vynimocny pripad ako sa spomina tu.
@martinade este toto som nasla ohladne vysokych teplot cez ms ale myslim ze u mna neplati, ved v auguste budem mat 35, na prechod som este mlada.
@kakatulik
@dolynkag no ja si veľmi rada nechám poradiť... úplne ideálne by bolo keby sme nič brať nemuseli...no aj tie vitamíny pre tehotné... stále mám pocit že je tam síce za všetkého ale len niečo .. preto som chcela všetko osobitne...tie enzýmy budem určite brať aj dlhšie... predsa len moje telo dostalo riadne zabrať za posledné týždne...tak nech sa cíti dobre❤️ ...a tú stránku iherb.com si určite pozriem...😘
@veronika3184 vyzerá to byt zaujimava knizka...
@martinade a ty dnes ako bt?
Ahojte baby,prosim,uzivala niektora z vas vitex v kombinacii s infolicom? Nemam PCO napriek tomu chcem skusit inoZitol(kupila som si ho samostatne leno kys.listovu uzivam dlhodobo). Nechcem aby mi to uplne rozhadzalo cyklus,preto by ma zaujimali vase skusenosti. Dakujem🙂
@pimar ja som uzivala vitex s inofolicom a neskor s nosifolom, ktorý je ucinnejsi. Mne vitex nerobi dobre, tak som ho nakoniec vysadila. Na mna mal ucinky ako keby som mala menopauzu + som sa moc zavodnovala. Ja mam so zavodnovanim dlhodobo problem, ale s vitexom to bolo extrem. Ked chces inofolic kombinovat s vitexom a vitex ti nerobi problem, tak v pohode mozes kombinovat 🙂
@alison11 tiež som to tak mala, kým mi bolo zle, tak bolo všetko ok, keď mi prestalo, tak sa to zastavilo...ako pokračuješ?
@zuzik5891 držím palce, to je katastrofa s našim zdravotníctvom...dúfam, že ti už bude len lepšie 🙂
@butterfly333 to máš strašne nízky Hgb...výborné sú čučoriedky alebo si kúpiť železo 🙂
@taily30
@martinade babulky my sme boli na lyžovačke, akurát od 9 DC, keď od 9-12 DC mávam ovu, lenže som zistila, že ja som mala ovu s veľkou pravdepodobnosťou počas ms :D
@martinade ako dnešný graf? Som len rýchlo prebehla, čo ste písali...mala si špinenie? 🙂...to je dobré znamenie...kedy plánuješ testovať? 🙂
@butterfly333 @evi38 tak dnesny graf je cudny. Rano zase špinenie, spotting a teplota dole. Na ms je to skoro, moja lf je cca13 a dnes som 9dpo. Cudne. Ale na ff som pozerala grafy a je tam kopec vytaznych hoc teplota dole je 2 dni. Inak zase som mala krvavy nostek
Uz 3 cyklus po sebe
@evi38 železo beriem sorbifer to mi predpísala hemato. A tiež ten narosan čučoriedkovi sirup. Tak snáď sa to zlepší
@butterfly333 ako tvoj graf?
@martinade ja takto no merala som o 2h skôr no bt je si myslím ok aj keby meriam normálne tak je taka istá.

@zuzik5891 kolko wobenzynov máš? ešte máš teplotu, zápal? ak áno, dala by som minimálne 5ks 3x denne polhodinu pred jedlom alebo 2 po jedle, alebo 2x10, ostatné asi vieš