Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade ja dnes takto
@butterfly333, baby, mne dnes ff prepisalo cover line a ovu posunulo na nedelu. Ale nie som s tym stotoznena. Vo štvrtok bol folikul 15mm, piatok 16mm, ff prepisalo ovu sa nedelu rano a pregnyl som si pichla az v nedelu vecer. Podla mna aj teplot ovu bola v pondelok. Každopadne som klesla na 36,5. Zeby mi pregnyl skratil lf? Zatiaľ kozy stale bolia ale hlien mam ruzovy takze asi ms...
@julianka007 stale mam nejake bolesti, krče, pichanie...toto nebude len ovulacia ☹ strašne sa bojim lebo mi vyšla zla cytologia a za mesiac mam isť na kontrolny odber😢
@martinade no to je záhadné ja som mala v decembri pregnyl no ms prišla na čas a lf bola rovnaká vždy je 14dnova.ty ju mávaš vždy rovnakú?
@martinade dnes pri rannej toalete som mala uplne malinko takeho slabo hnedeho na toaletnom. Teraz uz zatial nic, ale zacinam zvazovat co ovu nebola skor, 9dc a nejde nahodou o imlantacne spinenie. Termin ms az o tyzden, test vcera negativny, aj tak by mi asi zajtra este nic neukazalo. Budem musiet pockat. Teplota dnes 37 ale som zaspala tak meranie bolo o viac nez hodinu neskor. Schvalne som si doplnila do poslednych dvoch dni ms, ked bola slaba, teploty 36,57 a 36,62 ci nahodou neposunie ovu na skor ale ff ju nechala stale na 16dc.
@dominika_sk zlá cytologia po jednom výsledku ešte nemusí nič znamenať. Uvidíš potom.... A nechceš skočiť na kontrolu aj teraz? Kvôli tým bolestiam?
@julianka007 ja som taky posero, nvšetkeho sa bojim 😀
@dominika_sk ale to je také aj u mňa... Čím viac sa sledujem, tým je to horšie...
@julianka007 nechapem prečo to začalo od ovulacie 🙄
@martinade tak v tvojom prípade eliminuje stres :D...aké si mala posledné 2 grafy? Som myslela, že poskočíš...
@dominika_sk koľko ti vyšla cytológia? Ja som mala strašné bolesti pred pár rokmi a CRP cez 400, nevedeli mi prísť na to, čo mi je, spravili mi 12 utz a poslali ma domov, že mi nevedia pomôcť a za 3 týždne prišli výsledky z cytológie a boli zlé, ale mne Dr. povedal, že sa robí opakovaný odber, lebo výsledky môže ovplyvniť napr. zápal a pod....nebola si v čase odberu chorá?
@monu66 mala si pravdu... Dnes teplota riadne klesla. Tak dúfam, že ovulka dnes prebehne a zajtra teplota poriadne vyskočí.
@evi38 ja si už nepamatam, vyšlo mi 3a-b Lsil, dysplasticke bunky + znamky hpv infekcie.
neviem pochopiť prečo ta bolesť začala bolestivou ovulaciou a pokračuje, chvilu ano, potom nič, dnes som sa na to zobudila nadranom a stale to trva, take krče, ťahanie, pichanie. raz ma to boli uplne dole v strede, potom vaječnik, potom ma zospodu pichne...ježiš ja som posrata
@dominika_sk ja som takéto bolesti mala pri 3b...držím palce, nech je všetko ok
@dominika_sk mne cytologia nevyšla nikdy zlá, tak ja ti neviem v tomto moc poradiť, ale dúfam, že bude všetko v poriadku a tie bolesti ti ustúpia ... Držím silno prsty.
@julianka007
@evi38 možno som len prechladnuta a prejde to, len ja mam dg. panicka uzkosť, všetko ma takto stresuje😒
ale zase pri tej cytologii sa bojim že sa to zhoršilo, alebo mmt mi ešte napadne....tento mesiac som mala najviac pozitivny ovu test aky som kedy videla, dufala som že to vyjde, ale pri tych bolestiach asi ťažko. som z toho zmatena. ale teraz si spominam že ma to začalo bolieť pri styku na ten 15dc v deň ovulacie.
@evi38 a bola si na konizacii, či potom si už mala dobre?
@dominika_sk musela som na konizáciu, lebo som poskočila z 1 na 3b
@evi38 toho sa bojim. a odvtedy dobre?
@julianka007 super... 🙂 myslim, ze ma pekne nasledujes 🙂
@monu66 pekne... Tebe nech sa už drží hore ... Ak mne zajtra teplota potvrdí ovulku a ďalšie dni sa bude držať hore, tak to budeme spolu vyčkávať deň najbližšieho možného testovania... 😂

@martinade lebo si tehu?😉
Asi to treba brat dlhsie aby si citila tento ucinok. Ono to asi nie na kazdeho posobi rovnako.