Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007
@taily30
@martinade baby čo poviete ani neviem čo má to napadlo teraz som si robila ovu aj tehu test.tehu ružový ovu zelený. Marí sa mi?
@butterfly333 veď ty si tehu😍
@butterfly333 ja vidim ciarku na ruzovom 🙂
@butterfly333 no tak ale je pozitívny. Uvidíme. Tak ale patrilo by sa už...
@kakatulik no to áno no ja som si práve tento týždeň vravela ze nevadí keď sa teraz nepodarí chcela som to nechať až po skúšobnej a ešte v máji mam svadbu tak dúfam že sa to už podarí do šťastného konca. Pôjdem hneď pichnúť fraxiparin a môžem dať aj progesteron mam ešte z iui co mi ostalo.
@butterfly333 ja som tiež otehu po mesiaci v novej robote😀👍 držím palce ❤️❤️❤️
@butterfly333 držím palce nech len tmavne
@butterfly333 kuk tu pekne vidiet
@butterfly333 drzim palce nech tmavne 😉🙏
@bona69 no ja som ešte len dnes nastúpila 😁
@butterfly333 veď tam je krásna čiarka.... Ooo teším sa
@julianka007 ďakujem veľmi pekne zatiaľ sa teším len úplne trošilinka. No verím že sa to podarí do šťastného konca aj mne.
@butterfly333 Neveriiim ❤️❤️❤️🍀
@butterfly333 krasa gratulujem 😍
@martinade ďakujem ty si neskúšala? Ja ani neviem čo má to napadlo no mam ich veľa tých čínskych testov reku skúsim. No uvidíme čo bude ďalej
@martinade ved to ze nikdy som nemala. Vzdy to bolo medzi 13-15 stym dnom. A este ma napadlo ci som si nemohla zaniest nejaku infekciu, ked si casto hmatam krcok. Ruky si sice vzdy umyjem, ale jeden nikdy nevie.
@butterfly333 a vravela sim horne teploty - tehu graf 😀💕 držím pršteky nech silnie
@butterfly333 nie neskusala som, ved mi klesla teplotam. ak zajtra vyskoci teplota tak možnože vyskusam ale pochybujem pri 3 nízkych teplotach. Inak asi som eate taky cudny graf s 3 nizkymi teplotami nemala... Všetko je 1x 🙂
@martinade ďakujem no keď myslíš 😁😘
@butterfly333 aj ja ju vidiiiii 😉
@martinade alebo cisto teoreticky mohla byt ovu aj 11.den, ale aj tak sa mi nezda ze 4 cykly predtym som mala poovulacne teploty 37 a viac az tento cyklus a cyklus pred nim su poovulacne 36,8 az 36,9. Nerozumiem tomu a ak o tyzden predsa len pride mrcha, idem nakupovat ovulacne testy. A hlavne som zvedava co sa dozviem v marci u novej gyndy.
@butterfly333 drzim silno palce, aby testik uz len silnel 🙂
@kakatulik moja prosím ta porad čo by som mala brat aké vitamíny nechcem prísť znova o bábo. Kúpim femibion? Picham už fraxik a mam dat progesteron?
@butterfly333 úplne ti to prajem.. a potichučky držím prsty... Už sa teším na ďalšie testy
@butterfly333 ahoj, velmi ti to prajem ako všetkym ostatnym, ale moje činske testy vyzeraju takto a naozaj je to kravina😒 bolo to v deň ovulacie atest z lekarne bolbiely ako sneh. Zbytočne ma to vystresovalo
@butterfly333 ešte dodam že na fotke su už suche, na mokrych boli realne hrube čiarky

@bona69 este ze som bola na hcg, dnes by mal byt vysledok.