icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
8. feb 2019

@taily30 a čo ty už hore tiež ideš do práce?

taily30
8. feb 2019

@butterfly333 ja idem do postele 😀 U nas je vecer 😉

veronika3184
8. feb 2019

@martinade aj dnes hore. Este aspon 5 dni ked bude takto tak ta ovu mohla byt ten 16sty dc

butterfly333
8. feb 2019

@taily30 aha ved ja ani neviem kde ktorá bývate. Inak môj má zajtra oslavu narodenín mal ich minulý týždeň 2.2 a to som si vravela ze škoda ze mu nemôžem dať tak tehu darček a možno že preds len áno 😁

iam24
8. feb 2019

Stále vyššie 😘😍😇

martinade
8. feb 2019

Baby klesla som hlboko a ms nikde. prsia este stale pobolievaju, ale menej... Inak test som skusila a ja na nom niečo vidim... Ale asi to nie je duch... Pravidla bt klesajúci graf = ms

kakatulik
8. feb 2019

@martinade ahoj. No ja tam tiež niečo vidím,ale tá teplota...je záhada. Ja dnes 1DC.

ludka0611
8. feb 2019

@martinade ozaj tam niečo vidno...

ludka0611
8. feb 2019

Ahojte, dievčatá. Myslíte, že ovu ozaj prebehla? Pri poslednej ovulacii som tiež nemala veľký rozdiel medzi prvou a druhou fázou ale teplota postupne stúpala...

ludka0611
8. feb 2019

Ešte pre porovnanie, grafy su dosť podobne...

0507
8. feb 2019

Caute baby, u mna takto, zatial nebadam nic ine ako byva obvykle

martinade
8. feb 2019

@ludka0611 ja sa stotožňujem s bt

martinade
8. feb 2019

@kakatulik takze sa mi to nemari... Tieto testy by nemali ukazovat falosne vysledky..možnoze je to mikropotrat...

kakatulik
8. feb 2019

@martinade vyzerá to tak,že tam mohlo niečo byť. Ja som bola tento mesiac tiež presvedčená,že naptiak zlému nacasovaniu tam mohlo niečo byť. Pokles na 6dpo a aj som vtedy cítila tse pichanie a nič. Testy dom ale nerobila. Nemyslím,že preto môžem ešte niečo urobiť viac,ako už robím.

dadulik6
8. feb 2019

Ahojte dlhsie som tu nebola chcela som sa na vsetko vykaslat ale nakopol ma draheho spermiogram ktory ma ukazkovy...v utorok som bola u dr na vyvolavacke tak uvidime kedy pride dohodli sme sa ze ked dostanem ms mam mu dat vediet a budeme riesit HP .. chcela som prestat aj merat vydrzala som tyzden a vcera znovu zacala a teplota ma velmi prekvapila prsia mam take ze ani dotknut tak som velmi zvedava co z toho bude

ja197
8. feb 2019

Ahojte baby, tak zase ja, po falošne pozitívnych testoch zase otázky 😂 ms neprišla, pozitívne ovulačné testy som naznačila do FF a takto to vyhodnotila...je možné že naozaj prebehla tá ovu až teraz? Nenormálne bolesti na ľavej strane a veľa veľa hlienu by tomu nasvedčovalo, len aký bol to neviem, keďže som ho brala ako predmenstruačný tak som ho neanalyzovala 😂😂

kakatulik
8. feb 2019

@dadulik6 to je ale dllllhy cyklus. Ja za tvoj jeden ak moje dva stihnem😄. Tehotná fakt nie si?

kakatulik
8. feb 2019

@ja197 vyzerá to tak,že áno.

dadulik6
8. feb 2019

@kakatulik nerobila som si od 24 januara test uz ma to nebavilo chcela som sa vykaslat aj na cele snazenie aj na vsetko ale ten spermiogram ma uplne nakopol no tento cyklus aj ten predtym som mala nekonečný inak mavam 33dc ..

kakatulik
8. feb 2019

@dadulik6 je zaujímavé, že podľa grafu ovulujes a dlhá je tá druhá časť...možno tam bude nejaká hormonálna nerovnováha.

dadulik6
8. feb 2019

@kakatulik ovulaciu som si tam oznacila sama sice mi ju tam najskor aj ff vyhodnotil ale kedze som dlho nemerala tak mi ju po zadani poslednych teplot zrusilo tak som si ju tam vyznacila sama

martinade
8. feb 2019

@kakatulik ja som mala bolesti do vcera. Vcera take jemnejsie ale dni pred tym dost silne pichanie po stranach...

katka1304
8. feb 2019

@dadulik6 ahoj, tu teplotu maš hore z vyvolávačky( mam s tým skúsenosť, teplota vybehne hned na další deň po pichnutí). Nechcem ti dávať falošné nádeje 😞 Ale pozitívne je, ze po vyvolávačke začne nový cyklus a v ňom budeš mať na 100% ovulaciu, kedže vyvolávačka je progesteron a od progestetonu v minulom cykle závisí ovulacia v aktuálnom cykle. Spermiogram je super, co je skvela sprava. Tak len vydrž, kým príde ms a môžete skúšať.

dadulik6
8. feb 2019

@katka1304 neviem aj minuly cyklus som mala vyvolavacku a teda s teplotou mi to neurobilo nic...ja osobne si nemyslim ze som tehu pretoze to by mi ten test 24.1. Vysiel uz pozitivny... preto cakam kedy pride

domisi
8. feb 2019

@dadulik6 ja som mala tiež od vyvolavacky zvýšenú teplotu až o 0,4 stupňa. Mala som dostať Ms do 7-14 dní...dostala som po 4 dňoch ..a asi mi tiež vyvolala ovulku, lebo ja mávam anovulacne cykly, a teraz prišla už na 12 DC a to bola prekvapená aj doktorka, keď som prišla na folikulometriu a tam prasknutý folikul...a teraz už len čakám...čo z toho bude. 🙂

0507
8. feb 2019

@dadulik6 no hura, ze si sa tu ukazala. Bola som zvedava co sa s Tebou deje...

kakatulik
8. feb 2019

Ďakujem za srdiečka, včerjsie aj dnešné 😘😘😘

julianka007
8. feb 2019

@monu66 čo toto... Ja že pôjdeš hore. Ja dnes vyskočila. Dúfam, že zajtra nepadne

dadulik6
8. feb 2019

@0507 bola som uplne mimo veru a este aj chora som bola uz 2x za tento rok asi preto ze 1x som to nevylezala tak sa mi to vratilo .. krasne mi zacal tento rok 😂 kukam ze tvoj graf je zatial na dobrej ceste ✊

0507
8. feb 2019

@dadulik6 zatial je, ale ja mavam pekne grafy a nic z toho. Uvidime co najblizsie dni.