icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
8. feb 2019

@0507 takyto podobny si mala aj min cyklus ze? A ty mas bazalny teplomer ?

evi38
8. feb 2019

@dominika_sk 2 roky dobre, minulý rok 2 a teraz medzi 2-3, ale povedal, že som mohla mať skreslený výsledok, ak bol zápal a v čase odberu som aj mala 3 týždne kašeľ silný...kontrola o 6 mesiacov
@martinade v tom grafe za 11/2018 si mala tiež 3 dni nízke teploty, ale potom si vyskočila...teraz máš podľa mňa až veľmi nízke teploty aj rozhádzaný graf + 4 x špinenie po ovu...nemáš niečo už prekombinované? Myslím tie vitamíny...to len nahlas uvažujem či sa už niečo s niečim nebije
@butterfly333 krásna čiarka...držím silno palce, aby všetko dobre dopadlo 🙂
@taily30 nádherné Hcg 🙂...veľmi ti držím palce a gratulujem 🙂
@zuzik5891 držím palce, som zvedavá, čo ti povedia 🙂...večera chutila? :D alebo dostal rovno dezert :D
@iam24 krásny graf 🙂...kedy plánuješ testovať?
@ludka0611 skúšala si test?
@ja197 za mňa ovu na 33 DC aj testy aj teplota k tomu korešponduje 🙂
@domisi graf super 🙂...kedy plánuješ testovať?

iam24
8. feb 2019

@evi38 chvalabohu nemám žiaden test doma. Ak bude teplota vyššia nasledujúce 2 dní testnem v nedeľu alebo v pondelok 🙂 no najskôr asi až keď sa ms nedostaví :D

0507
8. feb 2019

@dadulik6 podobny...mam digi teplomer

dadulik6
8. feb 2019

@0507 preto take ustalene teploty lebo mas len jedno desatinne cislo ale nic to nemeni na tom ze mas pekny graf co by som ja za taky dala och 😞

0507
8. feb 2019

@dadulik6 budes mat, neboj 🙂.

butterfly333
8. feb 2019

@evi38 ďakujem veľmi pekne

martinade
8. feb 2019

@evi38 no neviem, ja si myslím ze ten pregnyl mi sarapati...som si spomenula ze pred pol rokom som si pichla Brevactid (hcg hormon) a lf som mala 10 dnovu. Možnože zbytočne hormon ked telo mi ok pracuje. Folikuliky praskaju aj bez 💉
A ako sa mas ty? Ktory dc si? Inak sa mi spusta ms. Ruzova tak hlasom 1dc ake kozy ma.stale bolia 😁

domisi
8. feb 2019

@evi38 oj, ja by som testovala už aj dnes, ale nemôžem ešte...najskôr pondelok...ak bude hore teplota. Dúfam! 🙏🏻
Lebo v novembri som potratila v 12tt a naozaj po bábätku túžime...snažili sme sa 13 mesiacov a tak ten potrat. Verím, že to teraz vyšlo.

evi38
8. feb 2019

@martinade aha môže byť, nabudúce skús bez a macu a pupalku len do ovu či sa ti to trošku upraví 🙂...ja dnes 16 DC čiže ak si dobre myslím, tak 7 DPO, dokým príde ms to sa ešte načakám pri LF 18 dní :D...ale zvláštne, že ťa ešte bolia, mňa prestávajú, tak 3 dni pred ms
@domisi držím palce...my po kyrete 18 cyklov a nič a to som vždy otehu na 1 x, keď sme si zakaždým nechtiac nedali pozor...koľko máš rokov prosím? Väčšinou viem u kočiek, ale u teba som si nezapamätala 🙂

domisi
8. feb 2019

@evi38 ja som to niekde ešte nepísala 🙂 mám 29... Ale vlastne od svadby sme sa snažili a ja som si merala teplotu... A kvôli nepravidelne mi cyklu som brala duphaston...ale moja doktorka to neriešila, že som jej hovorila, že ovulku nemám. Raz mi urobila folikulometriu a poslala ma na prefuk. Ani hormonálny profil mi nechcela urobiť a to bola posledná kvapka na preloženie karty. Ešte mi aj s tým robila ceremónie! 3 a pol mesiaca to trvalo!! Ale ani neposlala kartu, len dala výpis po mojom neustálom vyvolávani kde sa to brzdí...čiže som išla k novej lekárke s čistým štítom! Ale tá mi hneď po videní výsledkom HP, ktorý mi urobil môj endokrynolog nasadila clostylbegit a hneď sa aj podarilo, ale v 12 tt som potratila...no nebola som na kyret, takže sme sa mohli snažiť hneď.
Tak verím tento mesiac! 🙏🏻

martinade
8. feb 2019

@evi38 dik za radu. Vynecham macu a pupalku len do ovu. Ohladom prs mna tiez prestavaju boliet pred ms. Uz hlasim 1dc a prsia stale bolia. Aj teplota bola divna. V noci som sa zobudila na zimnicu.
Tak držím silno pršteky 🙏 nech vam to vyjde. Pokeytie mate super 🙂 bola si znovu na gynde? Nieco noveho okrem vymeny partnera 🙂
Inak predvčerom som bola s drahym na odber krvy - dodatočne testy pred iui a lekar tento tyzden neordinuje.v pondelok tam znovu ideme a to budem 4dc takze kym dojde výsledky tak iui sa.asi preklada o mesiac bo som chcela vyskusat s clostilom... Všetko vychadza, dojiti...

ludka0611
8. feb 2019

@evi38 skúšala, testy mi duchuju a teplote nerozumiem, klesá potom stúpa..... Teraz tak výraznejšie klesla, už som myslela ze ms príde a tá nikde....

zuzik5891
8. feb 2019

tak baby...pohovor bol úžasný... spermiogram teda ten základ sa nám zlepšil čomu sa teším...len na fragmentáciu budeme čakať dlhšie...o dva týždne máme konzultáciu kde vyhodnotí aj výsledky z krvi a spg... máme VL na Repro imuno a aj genetiku... čo ma prekvapilo bolo že bez stimulácie a na 4-5 DC mám podľa usg v ľavom vaječníku 9 a v pravom 10 folikov... vravel že takéto nemávajú ani pri stimuláciách😁... že najbližšie ale pôjdeme s clostilbegytom a to buď IUI alebo IVF... všetko bude závisieť od fragmentácie spermií...no že tento cyklus vyzerá pekne a bolo by škoda ho nevyužiť takže sa máme posnažiť aj prirodzene...😉...

zuzik5891
8. feb 2019

@evi38 moja...môj bol pred dneškom v takom strese že už nejedol nič a ani mojkať sme sa kôli spermiogramu nemohli 🤪

butterfly333
8. feb 2019

@kakatulik baby robila som dnes test asi pred pol hodinou a nič nechápem to ako je to možné? Keď som tie testy skúšala minulý mesiac tak nič ani duch tak prečo včera bol? 😳

ikonica
8. feb 2019

@butterfly333 nemala si ovulak polozeny tesne vedla tehutestu ked sa vyvijali?

kakatulik
8. feb 2019

@butterfly333 aaach,no veď počkaj,mohol mať menej farbiva,alebo včerajší chybný. Robila si vyrovnaný čas? Teplota hore?

butterfly333
8. feb 2019

@ikonica nemala boli od seba

butterfly333
8. feb 2019
kakatulik
8. feb 2019

@butterfly333 počkaj do termínu a potom uvidíš. Takéto skore testovanie vedielen k takymto nervakom...daj sa do pohody. Veľmi to nezmenis.

taily30
8. feb 2019

@butterfly333 ja som v usa, 9 hod.posun.
Testovala si aj inym? To by bol krasny darcek.

taily30
8. feb 2019

@martinade oh, to co taky pokles, nerozumiem

monu66
8. feb 2019

@julianka007 krasne si vyskocila 😉 No tentokrat chod hore a nie za mnou dole 🙂 No moja bt ma fakt prekvapila a to som si uz myslela, ze po tych x-rokoch ma uz nic neprekvapi 😀

butterfly333
8. feb 2019

Vrchný teší a vrchný ovu včera spodné dnes

monu66
8. feb 2019

@butterfly333 ja vidim aj na tom dnesnom teste 🙂

0507
8. feb 2019

@butterfly333 aj ja vidim na dnesnom, ale je to slabsie

butterfly333
8. feb 2019

@monu66
@0507 ale ja tam nič nevidím no ovu sa mi zdá silnejší. Viete to dat do negatívnu? Ďakujem

iam24
8. feb 2019
0507
8. feb 2019

@butterfly333 ovu je silnejsi, na tehu teste vidim slabu ciarku ked si to priblizim na mobile