Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dominika_sk 2 roky dobre, minulý rok 2 a teraz medzi 2-3, ale povedal, že som mohla mať skreslený výsledok, ak bol zápal a v čase odberu som aj mala 3 týždne kašeľ silný...kontrola o 6 mesiacov
@martinade v tom grafe za 11/2018 si mala tiež 3 dni nízke teploty, ale potom si vyskočila...teraz máš podľa mňa až veľmi nízke teploty aj rozhádzaný graf + 4 x špinenie po ovu...nemáš niečo už prekombinované? Myslím tie vitamíny...to len nahlas uvažujem či sa už niečo s niečim nebije
@butterfly333 krásna čiarka...držím silno palce, aby všetko dobre dopadlo 🙂
@taily30 nádherné Hcg 🙂...veľmi ti držím palce a gratulujem 🙂
@zuzik5891 držím palce, som zvedavá, čo ti povedia 🙂...večera chutila? :D alebo dostal rovno dezert :D
@iam24 krásny graf 🙂...kedy plánuješ testovať?
@ludka0611 skúšala si test?
@ja197 za mňa ovu na 33 DC aj testy aj teplota k tomu korešponduje 🙂
@domisi graf super 🙂...kedy plánuješ testovať?
@evi38 ďakujem veľmi pekne
@evi38 no neviem, ja si myslím ze ten pregnyl mi sarapati...som si spomenula ze pred pol rokom som si pichla Brevactid (hcg hormon) a lf som mala 10 dnovu. Možnože zbytočne hormon ked telo mi ok pracuje. Folikuliky praskaju aj bez 💉
A ako sa mas ty? Ktory dc si? Inak sa mi spusta ms. Ruzova tak hlasom 1dc ake kozy ma.stale bolia 😁
@martinade aha môže byť, nabudúce skús bez a macu a pupalku len do ovu či sa ti to trošku upraví 🙂...ja dnes 16 DC čiže ak si dobre myslím, tak 7 DPO, dokým príde ms to sa ešte načakám pri LF 18 dní :D...ale zvláštne, že ťa ešte bolia, mňa prestávajú, tak 3 dni pred ms
@domisi držím palce...my po kyrete 18 cyklov a nič a to som vždy otehu na 1 x, keď sme si zakaždým nechtiac nedali pozor...koľko máš rokov prosím? Väčšinou viem u kočiek, ale u teba som si nezapamätala 🙂
@evi38 ja som to niekde ešte nepísala 🙂 mám 29... Ale vlastne od svadby sme sa snažili a ja som si merala teplotu... A kvôli nepravidelne mi cyklu som brala duphaston...ale moja doktorka to neriešila, že som jej hovorila, že ovulku nemám. Raz mi urobila folikulometriu a poslala ma na prefuk. Ani hormonálny profil mi nechcela urobiť a to bola posledná kvapka na preloženie karty. Ešte mi aj s tým robila ceremónie! 3 a pol mesiaca to trvalo!! Ale ani neposlala kartu, len dala výpis po mojom neustálom vyvolávani kde sa to brzdí...čiže som išla k novej lekárke s čistým štítom! Ale tá mi hneď po videní výsledkom HP, ktorý mi urobil môj endokrynolog nasadila clostylbegit a hneď sa aj podarilo, ale v 12 tt som potratila...no nebola som na kyret, takže sme sa mohli snažiť hneď.
Tak verím tento mesiac! 🙏🏻
@evi38 dik za radu. Vynecham macu a pupalku len do ovu. Ohladom prs mna tiez prestavaju boliet pred ms. Uz hlasim 1dc a prsia stale bolia. Aj teplota bola divna. V noci som sa zobudila na zimnicu.
Tak držím silno pršteky 🙏 nech vam to vyjde. Pokeytie mate super 🙂 bola si znovu na gynde? Nieco noveho okrem vymeny partnera 🙂
Inak predvčerom som bola s drahym na odber krvy - dodatočne testy pred iui a lekar tento tyzden neordinuje.v pondelok tam znovu ideme a to budem 4dc takze kym dojde výsledky tak iui sa.asi preklada o mesiac bo som chcela vyskusat s clostilom... Všetko vychadza, dojiti...
tak baby...pohovor bol úžasný... spermiogram teda ten základ sa nám zlepšil čomu sa teším...len na fragmentáciu budeme čakať dlhšie...o dva týždne máme konzultáciu kde vyhodnotí aj výsledky z krvi a spg... máme VL na Repro imuno a aj genetiku... čo ma prekvapilo bolo že bez stimulácie a na 4-5 DC mám podľa usg v ľavom vaječníku 9 a v pravom 10 folikov... vravel že takéto nemávajú ani pri stimuláciách😁... že najbližšie ale pôjdeme s clostilbegytom a to buď IUI alebo IVF... všetko bude závisieť od fragmentácie spermií...no že tento cyklus vyzerá pekne a bolo by škoda ho nevyužiť takže sa máme posnažiť aj prirodzene...😉...
@kakatulik baby robila som dnes test asi pred pol hodinou a nič nechápem to ako je to možné? Keď som tie testy skúšala minulý mesiac tak nič ani duch tak prečo včera bol? 😳
@butterfly333 nemala si ovulak polozeny tesne vedla tehutestu ked sa vyvijali?
@butterfly333 aaach,no veď počkaj,mohol mať menej farbiva,alebo včerajší chybný. Robila si vyrovnaný čas? Teplota hore?
@ikonica nemala boli od seba
@butterfly333 počkaj do termínu a potom uvidíš. Takéto skore testovanie vedielen k takymto nervakom...daj sa do pohody. Veľmi to nezmenis.
@butterfly333 ja som v usa, 9 hod.posun.
Testovala si aj inym? To by bol krasny darcek.
@julianka007 krasne si vyskocila 😉 No tentokrat chod hore a nie za mnou dole 🙂 No moja bt ma fakt prekvapila a to som si uz myslela, ze po tych x-rokoch ma uz nic neprekvapi 😀
@butterfly333 ja vidim aj na tom dnesnom teste 🙂
@butterfly333 aj ja vidim na dnesnom, ale je to slabsie
@butterfly333 ovu je silnejsi, na tehu teste vidim slabu ciarku ked si to priblizim na mobile

@0507 takyto podobny si mala aj min cyklus ze? A ty mas bazalny teplomer ?