Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@monu66 ja takto. Mám pocit, že to naozaj bude anovulak... Tebe to znova pekne vyskočilo...
@ereska Držím palce ✊ ja som pri synovi taktiež krvácala v 13tt a všetko OK
@iam24 Krásna čiarka, gratulujem 😉✌️🍀
@daniela123321 ďakujem 😇😇
@zuzik5891
@daniela123321 ďakujem baby fakt poctivo ležím len na wc keď idem
@ereska neviem ako silno si krvácala no mne krv tiekla po nohách...bol to šok...vtedy som týždeň nemohla vôbec zojsť z postele... všetko mi nosili na izbu... dokonca ma ráno sanitárky umývali a aj cikala som na posteli do mysy ... krvácala som asi tri dni...ale naučilo ma to že vždy môže všetko dobre dopadnúť...len treba dodržať všetko čo lekári prikážu ❤️
@daniela123321
@zuzik5891 baby mali ste aj bolesti ?
@iam24 krásna čiarka
@ereska bolesti ako na ms... mňa tie bolesti sprevádzali takmer celým tehotenstvom...inak čo si pamätám je že vždy keď sa niečo s mojím telom dialo sčernalo mi zlato na krku alebo na rukách... ostávali mi akoby špinavé čiary na miestne kde sa zlato dotýkalo pokožky... pokým sa syn narodil bola som v nemocnici 11 krát ale stalo mi to za to... už má 12 rokov ❤️
@ereska Bolesti ako na MS..strašne zo mňa liala krv..potom som špinila do 17tt..a uzavreli to že mám nízko placentu tak preto
@daniela123321
@81anina
@zuzik5891 no uvidíme ďakujem baby za podporu ste zlaté všetky do jednej aj tie čo som neoznacila 🙂
@julianka007 nemyslim, ze by si mala anivulak
@julianka007 prst mi vyskocil a omylom som odoslala skor... Anovulak si u teba nemyslim, ze by bol. Zajtra opat vyskocis 🙂
@fany051081 dakujem 🙂
Baby prosim vas o radu🙏🏾...v tomto cykle sa vobec nevyznam...myslite ze vcera bola ovulacia?iba vcera mi digitalny ovu test ukazal usmievaveho smajla..dnes uz nie..ani dni pred tym a to uz robim ovu digitalne testy od 8DC.len tym teplotam nerozumiem...nemala by dnes teplota byt vysia ako 37?ak bola ovu vcera?...skusim zrobit este test ku veceru co mi ukaze...dakujem☺️
Toho 7.2.co mi teplota vyskpcila som sj zle spalacelu noc...a cely den mi bolo zle...neviem ci to moze byt pricina ze mi tak vyskocila teplota...

@iam24 tak to sa perfektne podarilo, super 🙂 predtým ste sa ako dlho snažili? Ukončiť chceš VS?
@ikonica ako si na tom?