Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@nelka9 podľa mňa, môže byť teplota 17DC taká vysoká kvôli tomu, čo spomínaš...alebo sú aj prípady, kedy tesne pred ovulkou jednorázovo vyskočí teplota. A ešte k tým ovu testom.. neviem ako je to s digitálnymi, ale pruzkove aj keď sú pozitívne, neznamená, že ovulka prebehla v ten deň. Je to len zachytenie vysokého LH v moči. Ovulka prebieha 12-48 hodín po pozitívnom teste. Čiže si myslím, že zajtra vyskočiš ešte viac 🙂
Lebo ak by sme nebrali tu vysokú teplotu do úvahy, už dnes máš vyššiu ako v 6 predchádzajúcich dňoch.
@fany051081 este len pride. Vlastne zalezi, kedy si zacala s testovanim
Ahojte baby, chcem sa spýtať, tie čo beriete vitex cely cyklus, nevšimli ste si že by sa Vám predovulacne teploty zvýšili? Oproti minulým cyklom mám cca o 0,2 vyššie teploty a som len 9dc zatiaľ.
Myslite že by to mohlo byt tým progesteronom?
@ereska drž sa!! Verím že to všetko dobre dopadne nakoniec 🍀🍀🍀✊🏼
@zuzik5891
@kaciatko04 keď idem na wc vždy mám krv keď ležím ani nie keď vstanem a vďaka baby snáď to bude ok trápia má tie bolesti nič a zrazu bolesti potom ustúpia príde mi to ako slabé kontrakcie neviem tie čipky nezaberajú
@ereska tieto kontrakcie poznám...toto sa mi opakovalo pravidelne... spätne keď sme s dr pozreli ako som mala ms tieto problémy prišli vždy v období keď by som mimo tehu mala dostať ms...niekto je citlivejší ako ja napríklad...na druhej strane keď som bola 2 týždne pred termínom a kontrakcie som mala každé 2-3 minúty vôbec som ich bolestivo nevnímala 😁... nakoniec mi ešte o pár hodín pôrod oddialili kôli zlému výsledku výteru a šla som na cisársky rez...
@taily30 začala som testovať až na 12DC keďže podľa teplôt aj bolesti zvyknem mať ovuláciu 13-14DC snáď som nezačala neskoro 🤔 prikladám aj graf aj ďalší test, mám pocit akokeby boli všetky rovnaké
@fany051081 hmm no bohvie, testuj dalej. Dalsi cyklus zacni skor.
@taily30 ešte budem testovať asi 2 dni a uvidím aj ako sa teplota ďalej vyvinie ... inak ak už ovulácia bola, tak nemala by druhá čiarka blednúť resp. úplne zmiznúť? 🤔
@fany051081 ja som mala vzdy slabu ciarku aj po pozitivnom teste
@julianka007 Dnes takto...

@dolynkag
@fany051081 keď budem vedieť viac dám vám vedieť no sono až keď nebudem krvácať tak hlavne nech sa to ukľudní a veriť že je miminko v poriadku