icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
9. feb 2019

@dolynkag
@fany051081 keď budem vedieť viac dám vám vedieť no sono až keď nebudem krvácať tak hlavne nech sa to ukľudní a veriť že je miminko v poriadku

zuzik5891
9. feb 2019

@81anina u mňa to súviselo...aj teraz keď som bola tehotná som mala zo zlata čierny krk aj prsty...a vlastne teraz si uvedomujem že je to jeden z mojich tehu príznakov 😁

zuzik5891
9. feb 2019

@ereska mne sono robili hneď pri príjme...najprv si spodu no všade krv tak potom cez bruško... spomínam si na dr kamennú tvár...bola to večnosť...a potom sa dr.usmiala .. otočila kumne monitor a vravela...pozrite ako sa má skvele...bol to prekrásny pocit ❤️

domisi
9. feb 2019

@nelka9 podľa mňa, môže byť teplota 17DC taká vysoká kvôli tomu, čo spomínaš...alebo sú aj prípady, kedy tesne pred ovulkou jednorázovo vyskočí teplota. A ešte k tým ovu testom.. neviem ako je to s digitálnymi, ale pruzkove aj keď sú pozitívne, neznamená, že ovulka prebehla v ten deň. Je to len zachytenie vysokého LH v moči. Ovulka prebieha 12-48 hodín po pozitívnom teste. Čiže si myslím, že zajtra vyskočiš ešte viac 🙂
Lebo ak by sme nebrali tu vysokú teplotu do úvahy, už dnes máš vyššiu ako v 6 predchádzajúcich dňoch.

ludka0611
9. feb 2019

@evi38 áno mam, neviem ci vôbec niečo uvidíš je to slabé. Keby ma neboleli tak príšerne prsia (co som do teraz nemala) a nebyvalo mi zle tak to neriešim ale takto ozaj neviem

nelka9
9. feb 2019

@domisi dakujem☺️tak uz len pockat co ukaze teplomer zajtra rano...pevne verim ze zajtra este vyskoci a neklesne dole...

ludka0611
9. feb 2019

@evi38 a graf takto

ereska
9. feb 2019

@zuzik5891 no ja len veriť že je miminko ok keby ho aspoň vidím na chvíľočku no kým krvácanie nechcú tam sparat a zhora neviem prečo neurobia

81anina
9. feb 2019

@zuzik5891 asi to bude aj u mna tehupriznak 😁

alison11
9. feb 2019

@taily30 Prsia prestanú počase bolieť a začnú zas v poslednom trimestri keď sa budú chystať na kojenie.Len pozitívne mysli v koľkom si tt?

dolynkag
9. feb 2019

@ereska veď sa opýtaj...však v 14 tt je krásne vidno cez bruško...aj špeci usg sa robí tak v 12 tt, iba ak je zle otočené, tak sa robí zospodu.... ja by som sa opýtala, za to nič nedáš...to musia byť nervy hrozné, drž sa

taily30
9. feb 2019

@fany051081 este len pride. Vlastne zalezi, kedy si zacala s testovanim

dolynkag
9. feb 2019

@taily30 ideš 13.2. na usg, aj my máte vtedy termín, veľmi sa teším, keď už konečne uvidím tu malu tváričku, potom sa pochváľ aj ty fotkou

taily30
9. feb 2019

@alison11 pobolievaju ma stale. Zistila som, ze k veceru viac. Dnes som 7tt+4

taily30
9. feb 2019

@dolynkag ja sa tiez neviem dockat. Moj prvy usg. Som zvedava. Aj ty sa potom pochval 😉

zuzik5891
9. feb 2019

@ereska v takom týždni je už pekne vidieť...no ak tak rozhodli tak im ver...❤️...a krvácanie je ešte silné?

zuzik5891
9. feb 2019

@81anina pohodové tehulkovanie ti želám...🙏😘🍀

kaciatko04
9. feb 2019

Ahojte baby, chcem sa spýtať, tie čo beriete vitex cely cyklus, nevšimli ste si že by sa Vám predovulacne teploty zvýšili? Oproti minulým cyklom mám cca o 0,2 vyššie teploty a som len 9dc zatiaľ.
Myslite že by to mohlo byt tým progesteronom?

kaciatko04
9. feb 2019

@ereska drž sa!! Verím že to všetko dobre dopadne nakoniec 🍀🍀🍀✊🏼

81anina
9. feb 2019

@zuzik5891 ďakujem ☺

ereska
9. feb 2019

@zuzik5891
@kaciatko04 keď idem na wc vždy mám krv keď ležím ani nie keď vstanem a vďaka baby snáď to bude ok trápia má tie bolesti nič a zrazu bolesti potom ustúpia príde mi to ako slabé kontrakcie neviem tie čipky nezaberajú

zuzik5891
9. feb 2019

@ereska tieto kontrakcie poznám...toto sa mi opakovalo pravidelne... spätne keď sme s dr pozreli ako som mala ms tieto problémy prišli vždy v období keď by som mimo tehu mala dostať ms...niekto je citlivejší ako ja napríklad...na druhej strane keď som bola 2 týždne pred termínom a kontrakcie som mala každé 2-3 minúty vôbec som ich bolestivo nevnímala 😁... nakoniec mi ešte o pár hodín pôrod oddialili kôli zlému výsledku výteru a šla som na cisársky rez...

fany051081
9. feb 2019

@taily30 začala som testovať až na 12DC keďže podľa teplôt aj bolesti zvyknem mať ovuláciu 13-14DC snáď som nezačala neskoro 🤔 prikladám aj graf aj ďalší test, mám pocit akokeby boli všetky rovnaké

taily30
9. feb 2019

@fany051081 hmm no bohvie, testuj dalej. Dalsi cyklus zacni skor.

fany051081
9. feb 2019

@taily30 ešte budem testovať asi 2 dni a uvidím aj ako sa teplota ďalej vyvinie ... inak ak už ovulácia bola, tak nemala by druhá čiarka blednúť resp. úplne zmiznúť? 🤔

taily30
9. feb 2019

@fany051081 ja som mala vzdy slabu ciarku aj po pozitivnom teste

monu66
10. feb 2019

@julianka007 Dnes takto...

veronika3184
10. feb 2019

Teplota zase nizsie a ff mi zmazala ovu.

veronika3184
10. feb 2019
veronika3184
10. feb 2019

Na chvilu som doplnila teploty aj za ms, ci sa nahodou nieco nezmeni a aj tak tam ff ovu nevyznacila. Udaj 8DC tam nie je lebo ten jediny den som nemerala. Snad to nema na to vplyv.