icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

joanka7
10. feb 2019

Zdravim Vas po dlhšej dobe zase pišem vie mi niekto povedat som po neuspešnom ivf
Pred 6 dnami som vysadila estrimax a progeston včera došla Ms bazalna teplota stale
hore 36.82 a stupa dalej dnes 36.84 nemalo by to už klesnut ci je to ešte ten progeston?
Normalne po ovu mam max 36.80 a to len raz .dakujem

julianka007
10. feb 2019

@fiora94
@monu66
Ja som tento cyklus už asi zahodila všetky nádeje... Nič si od toho neidem sľubovať. To je prvy cyklus po potrate v 5tt, tak asi tomu musím dať čas. Nech sa to znormaluzuje.

fiora94
10. feb 2019

@julianka007 Ja som potratila v 7tt v novembri a v decembri som hneď otehotnela, takže nádej umiera posledná.

veronika3184
10. feb 2019

@taily30 tento mesiac si ich uz konecne musim kupit. Zatial som to odkladala. Matie ma to ze v 3 cykloch pred tym bola posledna nizka teplota 36,6 pred vzostupom ale cyklus pred tym ale predovsetkym tento je kus iny, su tie teploty vyssie az 36,7 a 36,8. A ked som mala 3 dni po sebe 36,6 tak som dufala ze ovu mohla byt skor uz 9DC ale pravdepodobne som sa mylila. Teraz uz vyckat ci ms pride 26 DC ako mi pravidelne chodi, pripadne cakam aj oneskorenie ked teploty tak skakali. Dakujem velmi pekne za trpezlivost odpovedat mi.

veronika3184
10. feb 2019

@taily30 a tiez som predpokladala, asi teda mylne ze u mna by v anovulacnom boli teploty medzi 36,7 a 36,6. Este raz velmi pekne dakujem

veronika3184
10. feb 2019

@taily30 inak vytlacila som si pre novu gynokologicku doterajsie grafy, a zda sa mi ze len 3ti v poradi z 1.12.18 ukazuje zdrave krivky bez kolisania. V ostatnych mi na chvilu vyskocili teploty aj pred ovu.

evi38
10. feb 2019

@iam24 kedy ťa čakajú štátnice?
@ikonica a možno sa zrovna podarí, keď si myšlienkami pri havinovi 🙂
@ludka0611 podľa mňa skôr anovulačný cyklus, ak by si bola tehu už by musela tá čiarka byť oveľa silnejšia, neskúšala si ísť k Dr. utz a ak nič, tak vyvolávačka?
@cica1650 toto vyzerá na IP 🙂 držím palce 🙂
@joanka7 včase ms sa nemeria teplota a je vysoká, neskôr by ti skreslila graf 🙂
@julianka007 máte krásne poistené, ovu sa ti posunula iba o jeden deň ako si mávala, všetko je ok 🙂
@veronika3184 BD si už viac neznačila?

evi38
10. feb 2019

@domisi gratulujem, paráda...tento týždeň 2 tehuľky 🙂...niečo si aj užívala s mužom? 🙂

monu66
10. feb 2019

@julianka007 nadej nezahadzuj, ja tvoj graf nevidim ako zly 🙂 Viac by som brala tvoj ako moj graf. Podla mna este vyskocis 😉

ikonica
10. feb 2019

@evi38 no to bol aj jeden z dovodov, preco sme si ju adoptovali... Aby som mala myslienky inde a viac pohybu na vzduchu....

veronika3184
10. feb 2019

@evi38 BD to je krcok? Lebo ak hej, tak z krcka som este stale debil. Nech hmatam ako hmatam, furt som sa nenaucila co je vysoko a co je nizko. Snad sa to nejak casom naucim.

ikonica
10. feb 2019

@veronika3184 BD je baby dancing cize sex, milovanie

veronika3184
10. feb 2019

@evi38 jaj ty myslis sex. Hej neznacila. A teraz si uz do prcic presne nepamatam kedy sme mali. Ale po 9DC sme nejake 4 az 5 dni nemali, lebo som prezivala stres a nebola chut a potom uz ano ale uz tie dni presne neviem.

cica1650
10. feb 2019

@evi38 vsak uvidime,do obeda som mala akoby len 5minutovy krc a potom raz krize s bruchom jak cez ms,no na ms je skoro az 9dni mam cas.Je to cele sranda jak sa telo a hormony hraju😂😂😂

joanka7
10. feb 2019

@evi38 dik len ja som si ju merala vzdy a vzdy mi uz klesla dva dni pred ms neviem ze ako dlho sa drzi ten progeston v tele ked som ho brala ako tabletky

iam24
10. feb 2019

@evi38 začiatkom júna ma čakajú

dolynkag
10. feb 2019

@ereska joj, nech je všetko v poriadku, nechápem, prečo neurobia sono, pár sekund a človek by bol kľudnejší...... už je lepšie? podarilo sa ti naštartovať angelsound?

ereska
10. feb 2019

@dolynkag poobede som len narýchlo veľa ľudí tu pobehuje ale zdalo sa mi chvíľku že počujem no teraz večer som nemohla nájsť ale to aj doma sa mi stáva niekedy na prvý šup a niekedy hľadám dlho a nič ako je otočené miminko snáď som pbede dobre tu chvíľočku počula možno ešte v noci skusim

julianka007
10. feb 2019

@monu66 snažím sa, ale je to ťažké...
Veď aj tebe teplota vybehne a bude sa držať

ereska
Autor odpoveď zmazal
ereska
10. feb 2019

@dolynkag počúvala som teraz a pocula som srdiečko tak musím veriť že zajtra bude ok

dolynkag
10. feb 2019

@ereska jej tak toto som ešte chcela dnes počuť, drz sa, nech ste co najskôr doma v kľude

monu66
11. feb 2019

@julianka007 no mala si pravdu, dnes bt riadne vyskocila a konecne mam ovu vyznacenu, kde som ju aj mala. No nedala som prazdne kruzky kvoli skorsiemu vstavaniu do prace, a to za 17 dc kde som vstavala o 3 hodiny skor a za 18 - 19 dc, kde som vstavala o 2 hodiny skor. Ak by som upravila teploty, tak by graf vyzeral takto - vid. druhy graf. Ja nerada upravujem teploty, tak nechavam ten skaredy graf 😀 Tento cyklus mam bt v lutealnej faze dost vysoke asi z toho kelpu 😉

veronika3184
11. feb 2019

Vcera som si na ten den co som nemerala len tak z brucha napisala 36,6 a ff hned vyznacila ovu na 11DC. Tak som skusila test. Co myslite, neni tam duch?

dadulik6
11. feb 2019

@0507 neboj bolo este skoro zajtra isto ukaze //

iam24
11. feb 2019

Tak test mi pekne zosilnel. Myslím, že to je už jasné 🙂

dadulik6
11. feb 2019

@iam24 krasa gratulujem 💙✊

iam24
11. feb 2019

@dadulik6 ďakujem 😇