Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@monu66 vies ja ho vidim ked ho otocim ale neviem ako lebo vzdy skusam viac krat. Budem musiet vydrzat. Minuly cyklus sa mi zda tiez podobny. A este v den menzesu som mala 36,99. Pravdepodobne ak nie som by mala mrcha prist zajtra. Kedze bola ovu o 2 dni skor ako minule. Tuto noc som mala slaby spanok tak uz aj meno pre dievcatko chlapca som si premysla ktore sa mi najviac pacia. Ester a Tobiáš.
@julianka007 vcera sa mi stala po prvykrat v zivote taka situacia, ze pri tutu-mutu ma velmi bolel lavy vajecnik ako keby tesne pred ovu, ale dva dni dozadu ma nebolel. Zacinam uvazovat, ci sa mi nespravila cysta. No tento cyklus bude napinavy. Inac poslednych 8 cyklov sa mi vzdy po ovu upcha nos ako keby som mala nadchu - zaujimave 😀
@veronika3184 zlata, ze uz aj meno si vymyslela. No nic ine ti nezostava ako len cakat co ukazu najblizsie dni. Ja tiez kazdy cyklus vidim na svojich tehu testoch ci uz s baterkou alebo bez //, no ale potom pride ta skareda MS "aj napriek tomu, ze ju nik nepozval" Tento cyklus budem testovat najskor od 15 dpo, lebo som uz unavena hladat duchov a potom si robim zbytocne nadeje. Ak mi je dane, ze budem dvojnasobnou mamou, tak budem a ak nahodou nie 😭, tak si pockam na vnucatka.
@veronika3184 mena si pekne vybrala 🙂
@monu66 aj ja furt na ne svietim baterkou a otacam ich vo vsetky moznych uhloch :D
@ereska tiez na teba a tvoje male casto myslim.
@zuzik5891
@veronika3184 žienky moje Sme v poriadku srdiečko bije máme 11 CM krásne sa ponatahovalo na sone ako ja ráno tak sa teším že som sa zabudla popýtať na všetko
@taily30 K večeru to býva vždy intenzívnejšie keď relaxuješ,odychuješ,tak sa aj dych viac uvolní a dýchaš pravidelne a tak sa viac prekysličuje celé telo je to normálne časom aj pohyby budú intenzívnejšie ke´d budeš ležať večer 🙂.Užívaj si tehulkovanie a neboj prejde to začiatkom 4 mesiaca v 2. trimestri bude všetko lepšie a krajšie 🙂
@ereska prekrasne je
@alison11
@veronika3184
@dolynkag
@0507 ďakujem v žienky sme 13+2 TT a domov možno zajtra uvidim
@0507 toto bol Intimed na 8DPO, takže u mňa bol pekne falošný 🤔
@ikonica podľa mňa si sa super nastavila, už to musí u teba vyjsť 🙂
@iam24 to by si ešte krásne stihla 🙂...pri bábatku budeš mať menej času 🙂...gratulujem k silnejúcemu testu 🙂
@veronika3184 prečo dnes prázdny krúžok?
@ereska nádhera 🙂...gratulujem 🙂
@ereska nádhera 😍 držím palce do úspešného konca 🙏👶
@fany051081 takze "spolahlivy" test

@veronika3184 mozno som slepa, ale ducha nevidim ☹️